Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Kodėl ne, jei tik finansai leidžia smile.gif
Jei nesate įdegusi, dabar pat galėtumėte ir pradėti naudoti...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 24, 18:47)
Kodėl ne, jei tik finansai leidžia smile.gif
Jei nesate įdegusi, dabar pat galėtumėte ir pradėti naudoti...

Na finansai kaip finansai, nemaža suma, bet jei tikrai veikia, tada nebūtų gaila, tik va ir išlieka ta mintis ar tikrai padės, ar nebus pinigai išmesti į balą doh.gif
Atsakyti
O kokį galvojat pirkti? Jei HPLight, jį juk galima išbandyti neperkant...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 24, 19:12)
O kokį galvojat pirkti? Jei HPLight, jį juk galima išbandyti neperkant...

Šitą, bet išbandyti neturiu galimybės, esu ne iš Vilniaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 24, 12:38)
Šitą, bet išbandyti neturiu galimybės, esu ne iš Vilniaus  verysad.gif

Nežinau, ar tai būtų įmanoma, bet gal pavyktų susiorganizuoti grupelę žmonių ir paprašyti, kad pas jus atvažiuotų pabandymui... Užklauskit pardavėjų, gal išeitų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 24 birželio 2010 - 20:00
Sveikos,
As isigyjusi HP light, po 4 proxeduru pazastyse liko 30proc pauku. Bikinis siunkiau pasiduoda. Tai pat turiu viena problema - patempus oda, gan gyliai matosi iauge plaukeliai, kaip juos iskrapstyti lauk?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, žiūriu virė čia diskusijos visu tempu biggrin.gif
Man pažastukuose liko apie 10 proc. plaukų, bikini beveik plikas išskyrus gylų bikinį (ten likę apie 40 proc. plaukų) nors ir esu atlikus jau kokias 20 procedūrų blink.gif . Kojas visai apleidau, nes prasidėjo vasaros sezonas, tai ataugo 80 proc. plaukų verysad.gif Rudenį žadu kibti į darbą vėl smile.gif
P.S. sunaudojau jau pilnai 4 lempas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 30, 10:07)
Sveikos mergaitės, žiūriu virė čia diskusijos visu tempu biggrin.gif
Man pažastukuose liko apie 10 proc. plaukų, bikini beveik plikas išskyrus gylų bikinį (ten likę apie 40 proc. plaukų) nors ir esu atlikus jau kokias 20 procedūrų blink.gif . Kojas visai apleidau, nes prasidėjo vasaros sezonas, tai ataugo 80 proc. plaukų verysad.gif Rudenį žadu kibti į darbą vėl smile.gif
P.S. sunaudojau jau pilnai 4 lempas ax.gif

Smagu, kai paskaitai atsiliepimus smile.gif
Vat kas mane nervina, kad toms lemputėms paliksiu nemažą pinigų sumą, kad pvz sutvarkyčiau kojas pilnai...
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 30, 11:13)
Smagu, kai paskaitai atsiliepimus smile.gif
Vat kas mane nervina, kad toms lemputėms paliksiu nemažą pinigų sumą, kad pvz sutvarkyčiau kojas pilnai...

Tai jau taip ir nieks neduoda garantijos, kad plaukai neaugs ar po kelių mėnesių neatsigaus verysad.gif . Kažkaip prieš įsigyjant šį aparatą buvau optimistiškiau nusiteikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 30, 07:07)
Tai jau taip ir nieks neduoda garantijos, kad plaukai neaugs ar po kelių mėnesių neatsigaus verysad.gif . Kažkaip prieš įsigyjant šį aparatą buvau optimistiškiau nusiteikus biggrin.gif

Vava, aš kai skeptiškai buvau nusiteikusi nuo pat pradžių, tai man gerai smile.gif
Antrą sykį pradėjau bikinį tvarkytis, tai dabar po 2 procedūrų apie 70% plaukų išslinko.
Oda nebesudirgusi, paraudimų ir įaugimų mažėja, aš patenkinta. Nes niekad nesitikėjau, kad plaukai išnyks. Tai tik dar vienas depiliacijos būdas, kuris kol kas man patinka labiausiai dėl pašalinio poveikio nebuvimo.
Atsakyti
Tai jus man dabar pasakykit,taip išeina,kad su tais aparačiukais kiek benaikintum plaukučius,jie vistiek atauga? Ir per kiek laiko(min. ar val.?) užtrunkate nuepiliuoti sakykim vieną blauzdą? Susidariau įspūdį,kad su tais daikčiukais taip pat nemažai vargo,kaip ir su kitom depiliacijomis.Ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 06 08, 11:05)
O nenudegins?  g.gif

Labutes, mamytes, Temide, Lyanna ir kitos, kam sunkiau sekasi naikinti, bandykit pasidaryt kaip as - ant pradygusiu plauku as pasidariau tik 2 proceduras ir jau 2/3 plauku nebera! nebijokit, nieko ten neskauda ir nenudegina (as variau 5 rezimu ir apcirskinau ta pati plota po 2 kartus)
Papildyta:
QUOTE(Jesica @ 2010 07 02, 00:17)
jie vistiek atauga? Ir per kiek laiko(min. ar val.?) užtrunkate nuepiliuoti sakykim vieną blauzdą?

Atauga, kai pasidarai vos pora proceduru ir numeti, jie pradzioj atrodo, kad pradingsta, bet po to vel labai greit atsistato - nereikia daryti ilgu pertrauku tarp proceduru, nustatai sau grafika ir cirkinies kas savaite, kol plauku nebeliks, o jei pasidarysi pora proceduru ir numesi, tai jie vel labai greitai ataugs. As ziema buvau bikini sutvarkius ir kojas - ant bikinio po siai nei vieno plaukelio, o jau kiek laiko praejo, ir nepanasu dabar, kad jie ruostusi sugrist, tikiuosi vasara neteks depiliuotis...o pazastim pasidariau 3 ar 4 kartus, numeciau, tai ir ataugo visi, vel dabar cirskinu.

Vienai blauzdai reikia kokiu ~15 min.
Atsakyti