Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Pagaliau damušiau doh.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o aš šitą pagaliau biggrin.gif daugiau niekada.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 12, 20:36)
o aš šitą pagaliau  biggrin.gif  daugiau niekada.

Aš irgi daugiau niekada schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 12, 17:27)
Man balzamas jaučiu netgi labiau nei kaukė patiko, dabar šampūną naudoju, tai patinka, kad plaukai labai švarūs ir švelnūs po jų būna  wub.gif

As tai kazkodel pabijau pirkti lietuviskas priemones plaukams,nes bijau,kad plaukai bus po plovimo susivele,kad neputos sampunai...o siaip tai visai noreciau pameginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 12, 20:45)
As tai kazkodel pabijau pirkti lietuviskas priemones plaukams,nes bijau,kad plaukai bus po plovimo susivele,kad neputos sampunai...o siaip tai visai noreciau pameginti g.gif

Be reikalo bijai, normalūs tie šampūnai smile.gif
Atsakyti
Subaigiau šiandien "Kaaral Royal Jelly" plaukų kaukę. Visai neprasta pasirodė. Nors skystoka. Pirkau prieš Kalėdas, tai mano iilgiems plaukams 500ml kaukės užteko maždaug 4 mėnesiams (kitų nenaudojau).
user posted image
QUOTE(myth @ 2010 04 11, 14:52)
user posted image

Aš šiandien taip pat tokių mačiau "Norfoj", tik buvo normaliai odai. O kokios tos "natūralios žaliavos" nespėjau pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 balandžio 2010 - 20:55

Visiškai be reikalo nerimauji, tikrai labai geri šampūnai, putoja, labai gerai plauna, švariai, skaniai kvepia bent jau man tai visi Margaritos, ypač dilgėlių, taip natūraliai gaiviai wub.gif
Tikrai nesusivėlę, man netgi lengviau šukuojas negu po Fructis balzamo, kurio reikia daug o poveikio 0, o šito reikia mažai, bet poveikis-plaukai lengvai šukuojami. Už tokią kainą ypač tikrai patariu išbandyti, gal net fanė pasidarysi, nes jie man vieni favoritų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 04 12, 18:30)
Pagaliau damušiau  doh.gif  biggrin.gif

user posted image

Never ever schmoll.gif turejau, kazkaip negraziai jis ant lupu guli, kaupiasi visur, baltuoja...Niekada. Ne-a.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 12, 21:11)
Visiškai be reikalo nerimauji, tikrai labai geri šampūnai, putoja, labai gerai plauna, švariai, skaniai kvepia bent jau man tai visi Margaritos, ypač dilgėlių, taip natūraliai gaiviai  wub.gif
Tikrai nesusivėlę, man netgi lengviau šukuojas negu po Fructis balzamo, kurio reikia daug o poveikio 0, o šito reikia mažai, bet poveikis-plaukai lengvai šukuojami. Už tokią kainą ypač tikrai patariu išbandyti, gal net fanė pasidarysi, nes jie man vieni favoritų  thumbup.gif

Šiek tiek ne į temą, bet gal galit palyginti dilgėlių ir alaus šampūnus?
Atsakyti

Kaip sakoma, bijai vilko, neik į mišką biggrin.gif

QUOTE(smaggiuke @ 2010 04 12, 22:44)
Šiek tiek ne į temą, bet gal galit palyginti dilgėlių ir alaus šampūnus?

Man rodos, su šiuo klausimu eikit į Biok temą, bus daugiau atsakymų ir į temą rolleyes.gif

Pabaigiau Exeptionnel de Chanel tušą

user posted image

ir Burberry London kvepalus

user posted image
Atsakyti
user posted image
daugiau niekada. Tik silpniau paplaki, iškart vanduo bėga doh.gif
Atsakyti
pabaigiau toki roziu vandeni user posted image, patiko, bet esu apsirupinus tonikais, jo vietoj
naudosiu TBS Nutriganics refreshig toner arba is aroma natural internetines parduotuver pirkta roziu vandeni ax.gif
Baigiasi Purity Organic Skincare veido prausiklis, nelabai patiko,naudosiu neseniaipirkta OY! foaming anti-bac face wash veido prausikli-putas

Baigiasi dr organic lupu balzamas su vitaminu E, visai patiko, bet dabar turiu is seses nugvelbta bellacare balzama milk and honey biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 13 balandžio 2010 - 14:19