Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(smaggiuke @ 2010 04 12, 22:44)
Šiek tiek ne į temą, bet gal galit palyginti dilgėlių ir alaus šampūnus?

Aš esu aprašius abu Biok temoj ne per seniausiai, prieš pora dienų, tai kaip ir Prieblanda kreipiu Jus ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunaudojau acetona is dantu pasta, kuriu buvo like vos ant dugno ir pamirsti
Papildyta:
QUOTE(Ka_kava @ 2010 04 12, 19:30)
Pagaliau damušiau  doh.gif  biggrin.gif

user posted image

Dabar sita bandau sunaudoti. Bet jis tooookia nesamone. Kaip gali vazelinas sausinti lupas? Tik pasitepus pradeda traukti lupas, tai naudoju kaip spalva ir ant virsaus tepu besvalvi blizgesi.
Atsakyti
Oriflame dušo želė su mangais ir grietinėle, antrodo kad antra jau. Visai nieko rolleyes.gif

Rasos drėkinamasis kremas (mėlyna pakuotė) - subaigiau kojoms šiaip ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 12, 23:11)
Visiškai be reikalo nerimauji, tikrai labai geri šampūnai, putoja, labai gerai plauna, švariai, skaniai kvepia bent jau man tai visi Margaritos, ypač dilgėlių, taip natūraliai gaiviai  wub.gif
Tikrai nesusivėlę, man netgi lengviau šukuojas negu po Fructis balzamo, kurio reikia daug o poveikio 0, o šito reikia mažai, bet poveikis-plaukai lengvai šukuojami. Už tokią kainą ypač tikrai patariu išbandyti, gal net fanė pasidarysi, nes jie man vieni favoritų  thumbup.gif

Gal ir vertetu pabandyti... g.gif Labiausiai domintu tas alaus sampunas ax.gif Ka galetumet apie ji pasakyti,jei bandet? rolleyes.gif O dilgeliniai dalykai kazkaip esu susidariusi nuomone,kad sausina plaukus,bet jauciu klystu matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 13, 20:34)
Gal ir vertetu pabandyti... g.gif  Labiausiai domintu tas alaus sampunas ax.gif Ka galetumet apie ji pasakyti,jei bandet? rolleyes.gif O dilgeliniai dalykai kazkaip esu susidariusi nuomone,kad sausina plaukus,bet jauciu klystu matyt biggrin.gif

Konkrečiai apie alaus šampūną galėčiau pasakyt, kad labai skaniai kvepia, gerai plauna, plaukai lieka labai švarūs ir švelnūs, na kartais nuo kitų šampūnų būna, kad ir iššukuoti plaukai atrodo susivėlę, o nuo šito man tai nebūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 13, 20:34)
Gal ir vertetu pabandyti... g.gif  Labiausiai domintu tas alaus sampunas ax.gif Ka galetumet apie ji pasakyti,jei bandet? rolleyes.gif O dilgeliniai dalykai kazkaip esu susidariusi nuomone,kad sausina plaukus,bet jauciu klystu matyt biggrin.gif

labai nepatiko, plaukai po jo kaip šienas. Labiausiai patiko ir tiko iš lietuviškų, tai su kiaušiniais, geltonas toks mirksiukas.gif mano plaukai šviesūs, nedažyti, plaunu 2-3 kartus į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 13, 21:29)
labai nepatiko, plaukai po jo kaip šienas. Labiausiai patiko ir tiko iš lietuviškų, tai su kiaušiniais, geltonas toks  mirksiukas.gif mano plaukai šviesūs, nedažyti, plaunu 2-3 kartus į savaitę.

Įdomiai čia, man su kiaušiniais irgi patinka, gal švelnesni plaukai būna, bet alaus mano vienas favoritų, be dilgėlinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 13, 18:46)
Rasos drėkinamasis kremas (mėlyna pakuotė) - subaigiau kojoms šiaip ne taip  doh.gif

Kuo nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 21:32)
Įdomiai čia, man su kiaušiniais irgi patinka, gal švelnesni plaukai būna, bet alaus mano vienas favoritų, be dilgėlinio  ax.gif

dilgėlių irgi nepatiko schmoll.gif
.
o į temą, baigiau kokosų aliejų. Naudojau plaukams.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 13, 22:29)
labai nepatiko, plaukai po jo kaip šienas. Labiausiai patiko ir tiko iš lietuviškų, tai su kiaušiniais, geltonas toks  mirksiukas.gif mano plaukai šviesūs, nedažyti, plaunu 2-3 kartus į savaitę.

Nu va,kokios priesingos nuomones...jau nebezinau ka ir daryt... doh.gif biggrin.gif O gal ir kvailas klausimas,bet kiausininis kartais negeltonina plauku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 13, 21:56)
Nu va,kokios priesingos nuomones...jau nebezinau ka ir daryt... doh.gif  biggrin.gif O gal ir kvailas klausimas,bet kiausininis kartais negeltonina plauku? biggrin.gif

Tikrai negeltonina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 13, 21:56)
Nu va,kokios priesingos nuomones...jau nebezinau ka ir daryt... doh.gif  biggrin.gif O gal ir kvailas klausimas,bet kiausininis kartais negeltonina plauku? biggrin.gif

Ne, mano mama naudoja kiaušininį, negeltonina ir šiaip jai matau patinka, jau perka kelintą iš eilės biggrin.gif
Atsakyti