Ismeciau likuti sampuno ir balzamo,atsibodo naudoti,mano plaukams tiko,bet nemanau, kad uz tokia kaina sios priemones vertos demesio,beje balzamas labai skystas ir jo daug reikia,taigi nekartosiu ieskosiu ko nors geresnio

QUOTE(myth @ 2010 04 27, 20:59)
Taip pat šiandien "pribaigiau" BIO maitinamąjį rankų kremą su migdolų pienu ir kakavos sviestu
Patiko ir drėkinimas [problemų su rankų oda neturiu, tad iš esmės man daugelis kremų tinka], ir kvapas - MIGDOOOOLAI 

Pasinaudoju nuotrauka - būtent tokį migdolinį kremą aš ir pribaigiau, tik foto niekaip negalėjau surasti

Weleda druskine dantu pasta - buvo n-toji. Kolkas neplanuoju pirkt.... Noriu ka nors naujo isbandyt, o ir siaip atrodo namuose dar yra keletas pastu....

Gillette 'wild berry' skutimosi zele - irgi n-toji, dar turiu sandeliuke tos pacios firmos ir kitu firmu produktu tam reikalui, bet bus perkama ir ateityje.

Gillette 'wild berry' skutimosi zele - irgi n-toji, dar turiu sandeliuke tos pacios firmos ir kitu firmu produktu tam reikalui, bet bus perkama ir ateityje.

Išpurškiau šiandien iki galo, turiu kitų dviejų kvapų dar, baisiai patinka, nedaug reikia ir tikrai apsaugo, o ir kvapai labai
Kai tuos kitus išbaigsiu tikrai bus tokie pat, nes visi patinka, tiek kvapu tiek naudojimo pobūdžiu tiek kokybe

[quote=smaggiuke,2010 04 30, 11:31]
Buteliukų išmetimo metas

Pasibaigė gana greitai, nes naudojau kartu su MB. Dušo želei nekeliu didelių reikalavimų. Svarbiausia, kad būtų neįkirus kvapas ir kuo mažiau sausintų odą. Ši šiais klausimais buvo puiki.
[quote/]
pastebejau kad si duske nesausina man odos
pabaigiau dar ir weet depil krema, didele butelka
Buteliukų išmetimo metas

Pasibaigė gana greitai, nes naudojau kartu su MB. Dušo želei nekeliu didelių reikalavimų. Svarbiausia, kad būtų neįkirus kvapas ir kuo mažiau sausintų odą. Ši šiais klausimais buvo puiki.
[quote/]
pastebejau kad si duske nesausina man odos

pabaigiau dar ir weet depil krema, didele butelka

QUOTE(lady_m @ 2010 04 30, 13:21)

O kas link pabaigtų dalykiukų, tai ištuštinau dar 2 priemones:
1) rusišką lūpų balzamą Sto Receptov Karsoti- "papiguška", impulsyviai nesirenkant nusipirkta, tai buvo labai neskanaus kvapo (kažkokių žolelių), o šiaip- kaip eilinis vazelinas. Daugiau tokio nenorėčiau jau vien dėl kvapo...

2) Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Shower Souffle kūno prausiklį. Visai patiko, nesausino odos, neįkyraus kvapo, gerai putojantis- ko daugiau bereik?

QUOTE(myth @ 2010 04 30, 15:57)
Pasinaudoju nuotrauka - būtent tokį migdolinį kremą aš ir pribaigiau, tik foto niekaip negalėjau surasti 

As vakar norejau nusipirkti si krema bet Eurokose jau buvo ispirkti,reikes paieskoti kitur

subaigiau labai greitai,vandenelis

ir subaigiau aubrey organics sampuna sausiems plaukams. labai neskalsus,bet visai patiko.

Pasibaigė:
kažkokia noname dušo želė,skaniai kvepėjo ir tiek

nelabai,kažkok skystokas,na bent skaniai kvepėjo

kokiam kartui liko,daugiau naudojau kaip kondicionierių,nes dažniausiai laiko kaukei leikyt pritūkdavau.Patiko,gal kadanors kartosiu
kažkokia noname dušo želė,skaniai kvepėjo ir tiek

nelabai,kažkok skystokas,na bent skaniai kvepėjo

kokiam kartui liko,daugiau naudojau kaip kondicionierių,nes dažniausiai laiko kaukei leikyt pritūkdavau.Patiko,gal kadanors kartosiu
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 16:51)

Ką gero daro plaukams?