Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
Atsakyti
Ismeciau likuti sampuno ir balzamo,atsibodo naudoti,mano plaukams tiko,bet nemanau, kad uz tokia kaina sios priemones vertos demesio,beje balzamas labai skystas ir jo daug reikia,taigi nekartosiu ieskosiu ko nors geresnio ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 04 27, 20:59)
Taip pat šiandien "pribaigiau" BIO maitinamąjį rankų kremą su migdolų pienu ir kakavos sviestu  rolleyes.gif  Patiko ir drėkinimas [problemų su rankų oda neturiu, tad iš esmės man daugelis kremų tinka], ir kvapas - MIGDOOOOLAI  bigsmile.gif

user posted image

Pasinaudoju nuotrauka - būtent tokį migdolinį kremą aš ir pribaigiau, tik foto niekaip negalėjau surasti rolleyes.gif
Atsakyti
Weleda druskine dantu pasta - buvo n-toji. Kolkas neplanuoju pirkt.... Noriu ka nors naujo isbandyt, o ir siaip atrodo namuose dar yra keletas pastu....
user posted image

Gillette 'wild berry' skutimosi zele - irgi n-toji, dar turiu sandeliuke tos pacios firmos ir kitu firmu produktu tam reikalui, bet bus perkama ir ateityje. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Išpurškiau šiandien iki galo, turiu kitų dviejų kvapų dar, baisiai patinka, nedaug reikia ir tikrai apsaugo, o ir kvapai labai wub.gif Kai tuos kitus išbaigsiu tikrai bus tokie pat, nes visi patinka, tiek kvapu tiek naudojimo pobūdžiu tiek kokybe 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=smaggiuke,2010 04 30, 11:31]
Buteliukų išmetimo metas biggrin.gif

user posted image

Pasibaigė gana greitai, nes naudojau kartu su MB. Dušo želei nekeliu didelių reikalavimų. Svarbiausia, kad būtų neįkirus kvapas ir kuo mažiau sausintų odą. Ši šiais klausimais buvo puiki.

[quote/]

pastebejau kad si duske nesausina man odos smile.gif
pabaigiau dar ir weet depil krema, didele butelka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 30 balandžio 2010 - 20:09
QUOTE(lady_m @ 2010 04 30, 13:21)
Kokia kaina? smile.gif

g.gif Apie 25-27 Lt, berods Lactacyd int. prausiklis kainavo.

O kas link pabaigtų dalykiukų, tai ištuštinau dar 2 priemones:

1) rusišką lūpų balzamą Sto Receptov Karsoti- "papiguška", impulsyviai nesirenkant nusipirkta, tai buvo labai neskanaus kvapo (kažkokių žolelių), o šiaip- kaip eilinis vazelinas. Daugiau tokio nenorėčiau jau vien dėl kvapo...

user posted image

2) Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Shower Souffle kūno prausiklį. Visai patiko, nesausino odos, neįkyraus kvapo, gerai putojantis- ko daugiau bereik? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 04 30, 15:57)
Pasinaudoju nuotrauka - būtent tokį migdolinį kremą aš ir pribaigiau, tik foto niekaip negalėjau surasti  rolleyes.gif

As vakar norejau nusipirkti si krema bet Eurokose jau buvo ispirkti,reikes paieskoti kitur mastau.gif
Atsakyti

user posted image

subaigiau labai greitai,vandenelis smile.gif

ir subaigiau aubrey organics sampuna sausiems plaukams. labai neskalsus,bet visai patiko. biggrin.gif
Atsakyti
Pasibaigė:
kažkokia noname dušo želė,skaniai kvepėjo ir tiek
user posted image
nelabai,kažkok skystokas,na bent skaniai kvepėjo biggrin.gif
user posted image
kokiam kartui liko,daugiau naudojau kaip kondicionierių,nes dažniausiai laiko kaukei leikyt pritūkdavau.Patiko,gal kadanors kartosiu
Atsakyti
Beliko keliems kartams Natura Siberica balzamo dažytiems/pažeistiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 16:51)
user posted image
kokiam kartui liko,daugiau naudojau kaip kondicionierių,nes dažniausiai laiko kaukei leikyt pritūkdavau.Patiko,gal kadanors kartosiu

Ką gero daro plaukams? ax.gif
Atsakyti