Metu lauk, nepatiko, tai nesikankinu, sausina lūpas, dabar pasitepiau dar tai tokią negražią spalvą suteikia, nei velnio nedrėkina, lūpų nelygumus baisiai išryškina, nu žodžiu nenaudojamas buvo ir kad neužimtų vietos metu lauk iš namų

Kažkada berods Norfoj "nugriebtas" lūpų balzamas - "neįdomus" nei kvapu (kurio nėra), nei pakuote, tačiau drėkino puikiai
Nebepirksiu, nes mėgstu lūpų balzamus nuolat keisti.

Patiko kaip "lengvas" šveitiklis, ilgėliau palaikius kaip kaukę irgi tiko, oda lygi, švelni, švari jautės, tačiau vėlgi... antrąkart nebepirksiu - bandysiu kokį nors kitokį
Taip pat šiandien "pribaigiau" BIO maitinamąjį rankų kremą su migdolų pienu ir kakavos sviestu
Patiko ir drėkinimas [problemų su rankų oda neturiu, tad iš esmės man daugelis kremų tinka], ir kvapas - MIGDOOOOLAI

Patiko kaip "lengvas" šveitiklis, ilgėliau palaikius kaip kaukę irgi tiko, oda lygi, švelni, švari jautės, tačiau vėlgi... antrąkart nebepirksiu - bandysiu kokį nors kitokį

Taip pat šiandien "pribaigiau" BIO maitinamąjį rankų kremą su migdolų pienu ir kakavos sviestu

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 16:25)
Metu lauk, nepatiko, tai nesikankinu, sausina lūpas, dabar pasitepiau dar tai tokią negražią spalvą suteikia, nei velnio nedrėkina, lūpų nelygumus baisiai išryškina, nu žodžiu nenaudojamas buvo ir kad neužimtų vietos metu lauk iš namų

o aš kaip tik planavau kokį nors panašų nusipirkt...

QUOTE(Almost @ 2010 04 27, 22:23)
Na aš kažkaip pripažįstu bespalvius tik balzamus lūpom, na dar duosiu šitam šansą rytoj mane sužavėt, nes nėjau lauk tai neišmečiau, bet jo likimas jau aiškus

Geriau blizgesį užtept, bet ne su spalva vazelinas
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 22:32)
Geriau blizgesį užtept, bet ne su spalva vazelinas

MyChelle 'tropical skin smoother' - net nezinau kaip toki daikta ivardint: ne sveitiklis, bet ir ne kauke... Zodziu pamasazuoji ant veiduko, palaikai 1min (kad negyva odos sluoksni pasalintu) ir nuplauni - oda paaasakisko svelnumo lieka
Tik nepatinka man kainos/kiekio santykis.... Ir dar neitin patinka, kad pirstu kabinama (vis patingiu mentele naudot). O siaip visai ilgam uzteko, nors retokai naudoju. MyChelle esu turejus beveik visu produktu meginelius-miniukus, tai patiko tik du dalykai: sitas smoother'is ir sveitiklis.

Ryt-poryt baigsiu Wet'n'Wild mineraline (na sudetis neblizganti
) pudra - sepetelis buvo svelnus, visai patiko (man prie produktu prideti sepeteliai isvis vos keli patike yra, visi kiti nesusipratimas), bet mano iprociams mazokas, o ir nereikalingas, tai greitai iskeliavo i siuksline. Pati pudra graziai dengiasi, gerai issilaiko. Blogo nieko negaliu pasakyt, bet nekartosiu pirkinio.... nes gerokai uzsipirkau Physician's Formula pudru (organisku ir sudetis ju man labai patinka). Nors su savo pirkimo ligom gali but, kad pasitaikisu akcijai 2uz1 kaina galiu ir prigriebt Wet'n'Wild.... bet mazai tiketina

MAC lupu blizgis, spalvyte 'cultured' - pribaigsiu per sia savaite. MAC blizgiai man laaabai patinka, tai tikrai bus perkami ir toliau, o butent sios spalvytes nekartosiu...

Ryt-poryt baigsiu Wet'n'Wild mineraline (na sudetis neblizganti

MAC lupu blizgis, spalvyte 'cultured' - pribaigsiu per sia savaite. MAC blizgiai man laaabai patinka, tai tikrai bus perkami ir toliau, o butent sios spalvytes nekartosiu...

Atrodo pagaliau tikrai pasibaige Skin Organics Premium 'pomegranate' kremukas veidui - sios firmos kremai man superiniai. Vienintelis blogumas juose, kad kartais pompa nustoja pumpuot krema ir reikia kaukstelt apacia i koki stala ir vel veikia. Pirmaji sios firmos krema sunaudojus (itariu, kad butent nebaigus, o tik uzstrigus pompai) per menesi ar maziau truputi pykau, kad taip greitai baigiasi, o kaina nemaza.... Bet tada nezinojau apie pompos trukumus, tai manau, kad butent tik uzstriges buvo.
QUOTE(shopingas @ 2010 04 28, 13:43)
Atrodo pagaliau tikrai pasibaige Skin Organics Premium 'pomegranate' kremukas veidui - sios firmos kremai man superiniai. Vienintelis blogumas juose, kad kartais pompa nustoja pumpuot krema ir reikia kaukstelt apacia i koki stala ir vel veikia. Pirmaji sios firmos krema sunaudojus (itariu, kad butent nebaigus, o tik uzstrigus pompai) per menesi ar maziau truputi pykau, kad taip greitai baigiasi, o kaina nemaza.... Bet tada nezinojau apie pompos trukumus, tai manau, kad butent tik uzstriges buvo.
o kaip sios firmos sveitikilis veidui? kaip tik vakar ziurejau pomegranate...
Subaigiau Faberlic prausimosi putas:

Labai patiko, greitai ir efektyviai nuplaudavo makiaza.
Tikrai kada nors bus kartojamas. Kol kas i jo vieta:

Labai patiko, greitai ir efektyviai nuplaudavo makiaza.