Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Nebaigiau, atidaviau mamai sunaudoti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
La roche posay tonikas. Jau antras. Trečias bus toks pat:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(avva @ 2010 05 13, 14:59)

Baisus daiktas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 13, 17:19)
Baisus daiktas  doh.gif  lotuliukas.gif

Pritariu biggrin.gif

Pribaigiau E.L.F. sugeriamuosius lapelius veido riebumui "nuimti". Man jie puikūs...Dar turiu kelias pakuotes, tad kol kas ramu.
Atsakyti
Hm.. o man jis visai nebaisus smile.gif Kažkada turėjau ir visai neblogas buvo... Dabar turiu karamelinį, retkarčiais pasitepu, bet tikrai neturiu priekaištų wink.gif
Atsakyti
user posted image
į jo vietą likutis, toks nemažas likutis
user posted image
o tas baisus daiktas man visai neblogai tinka mano super sausom alkūnėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 13, 19:38)
o tas baisus daiktas man visai neblogai tinka mano super sausom alkūnėm

Aš irgi taip naudoju...bet bėda, kad pas mane jos nėra super sausos rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Į jo vietą... toks pat kremas, tik tūbelėje, irgi pribaiginėsiu, nes jau nebedaug liko. Tikrai pirksiu dar thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Butinai kartosiu,tik kita kvapa pabandysiu,labai maloniai nustebino mane,pirma duske,kuri neissausino odos bigsmile.gif po jos galiu netepti jokio kuno kremo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 05 13, 21:20)

O man nuo jo veida bert pradejo.. dabr kunui naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 10:43)
O man nuo jo veida bert pradejo.. dabr kunui naudoju  smile.gif

Aš jį iš pradžių irgi tik kūnui naudojau ir tebenaudoju, bet kai pabandžiau ir veidui - labai patiko, dar ir antrą pakuotę nusipirkau, mažesnę biggrin.gif Man jis kasdienai [ypač atėjus šiltesniems orams, nekalbant apie vasariškus] per riebus, bet retkarčiais tikrai su malonumu pasitepu, priekaištų šitam kremui neturiu bigsmile.gif [aišku, galėtų būti ir lengvesnis jo variantas rolleyes.gif ]

O Palmolive dušo žele reiks ir man išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti