Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 13, 18:19)
Baisus daiktas  doh.gif  lotuliukas.gif

O mano vyro veido oda tik šį "baisų daiktą" pripažįsta.
Atsakyti
Nivea sapmpunas ir balzamas, skirtas sviesiems plaukams.
Nelabai man patiko, tad tikrai nekartosiu.... schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

į jo vietą kol kas žalias

user posted image
Atsakyti

Almost, aš vos sunaudojau tokį, tik rožinį. Labai skaniai kvepėjo ir iš pradžių atrodė neblogas, bet paskui ėmė dirginti galvos odą ir plaukams trūko drėgmės. Bet gal tau patiks ir tiks:)

Na o aš baigiau Optimum Radiance cream, iš šitos serijos:
user posted image

Patiko, nes labai lengvas, su nedideliais žėručiais ir tinka prieš darantis makiažą, nes neapsunkina odos, tačiau man per lengvas kai ant jo nesitepdavau makiažo pagrindo, nes trūksta drėgmės. Į jo vietą toks pats, nes turėjau nusipirkus 2.
Atsakyti
O as vis bandau "dabaigt" syoss sampuna ir kondicionieriu.. doh.gif tokia didele bonke, taaaip nusibodo man jis dry.gif bet kazkaip gaila ismest... blush2.gif
Atsakyti
Baigėsi mano mylimiausias, deja jo neradau šiandien...

user posted image
Išbandymo laukia Margaritos šampūnas su ramunėllėmis ir gintaru šviesiems plaukams

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Oriflame silk touch kompaktinę pudrą. Buvo jau antra. Tikrai patiko ir manau, kad kažkada vėl kartosiu
user posted image
jos vietoje dovanota:
user posted image

Palyginus abi galiu pasakyti, kad oriflame žymiai lengvesnė, natūraliau atrodo ir ne taip barstosi smile.gif Nežinau, gal nemoku aš naudotis ta biria, nes kiekvieną kartą apsibarstau drabužius ir kriauklę... blink.gif
Atsakyti
Subaigta:
user posted image - neblogai stangrina oda ax.gif
user posted image - gan greit suejo, bet siaip visai patiko ax.gif
Atsakyti
user posted image
liuks kauke
Atsakyti
Nair sveiciamasis depiliacinis kremas: pirmakart bandziau aplink bikini depiliuotis, tai ismete tokiais kaip isberimais/iskilimais, vos oda nuraminau doh.gif Paskui surizikavau kojoms, tai visai normaliai. Matyt pirmakart per daug itryniau i oda (raso, kad tik uztept lengvai, o netrint) - va tas ir keisciausia, kad sveitiklis, bet netrint.... Kartot nekartosiu sito, nes nematau prasmes sveitikliui-kremui, jei tik kremas veikia.
user posted image

Manor Hall Soap Company 'out and out shea' shea sviestas - labai patiko, naudojau padams pagrinde, kartais siaip kokisu sausesnius odos plotus patepdavau. Bet nekartosiu kolkas.
user posted image
Atsakyti
baigesi champaku hidolatas is KN ir depil. kremas is buk , vienam kartui beliko Aubry organics drekinancio kondicionieriaus 4u.gif
Atsakyti
Subaigiau Davines Natural Tech Nourishing Hairbuilding Pak plauku kauke.
Patiko.Atgaivino mano sausus plaukus,po jos plaukai blizgejo, nesivele. Ilgam uzteko, nes labai tirsta.
Atsakyti