Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(prieblanda @ 2010 05 20, 06:51)
Skaitom dar kartą: kai ATSIRANDA strijos, niekas nepadės wink.gif  Prevencija yra ok, bet post factum vėlu jau. O ten kaip tik ir parašė, kad tinka po nėštumo nuo strijų.

a, tai post factum jau niekas nepades, sutinku biggrin.gif

p.s. man strijos atsirado tik pirmo nestumo metu, nes antra karta jau tokiu klaidu nedariau. bet gal sutapimas...
Atsakyti
Subaigiau Natuderm duso krema.Labai patiko,nesausina odos,nealergizuoja,gan taupiai naudojosi.
user posted image
Atsakyti
user posted image
baigiau ir visai patenkinta esu, kvapas labai patiko hihihi.gif
Atsakyti
user posted image patiko, pirkciau dar smile.gif

user posted image nepatiko, nes sausino plaukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 20 gegužės 2010 - 18:21
Šiandien netikėtai baigėsi Nevo cuticle oil
user posted image(toks, tik 8ml).
Buvo patogus, nes aliejukui pasiskirstyti padėjo rutuliukas, tai netyčia jam iškritus sugalvojau, kad galiu įlašinti kito ir toliau taip patogiai kitą sunaudoti. thumbup.gif
Atsakyti
Sephora 'lash plumper' tuso miniukas - buvo laabai superinis nuo pat pradziu,
graziai daze, atskyre, tankino ir tt. Nusipirkau ir normalia pakuote, bet dar nepradariau,
tai visa apmastymuose esu ar naudot ji, ar nest atgal i parduotuve, nes miniukas man
nebekoks pasidare po kazkur 1,5men (labai skysta kose visa visa sepeteli aplipinus -
tenka nuvalyt ji, kad butu galima pasidazyt, bet vistiek lipina blakstienas).
user posted image

MAC 'lipglass' blizgis, spalvyte 'A29 cultured' - labai mylima spalva buvo,
nors pradzioj neitin patiko (nes pirkau dvi panasias spalvas ir ta kita
labiau prie sirdies man buvo). Siaip MAC blizgisu tikrai kartosiu, o sitos
butent spalvos turbut ne.
user posted image

Elizabeth Arden 'Green tea' kvepaliukai - 100ml. Siap man jie patinka, gaivus,
tokie kaip tik pavasariniai/vasariniai, bet kazko man to kiekio perdaug buvo, atsibodo
ir nebus kartojami.
user posted image
Atsakyti
Maniškė - "a sense of Afrika". Visai nebloga duškė, drėkinanti, kvapas malonus. Priekaištų neturiu smile.gif Ar bus kartojama? Kažin, nes mėgstu vis išbandyti naujas smile.gif
user posted image
ir
user posted image
Nebloga dantų pasta ir čia jau nebe pirma tūbelė...dantis gerai valo, skonis geras, tik savo balinimo funkcijos neatlieka biggrin.gif Turbūt nebepirksiu, grįžtu prie sensodyne, o vėliau gal ką nors dar geresnio atrasiu wink.gif
Atsakyti
user posted image
Nebepirksiu.Kazkokio ypatingo ilginimo nepastebejau. MF 2000 calorie daug geresnis-ir ilgina ir tankina wub.gif
Atsakyti
Kanebo Fluid Finish, patiko, ateity, manau, grįšiu prie jos

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau. Ši labiausiai patiko iš visų "Himalaya" kaukių. Neblogai pravalo, atšviežina odą. Su vaisių rūgštimis.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 gegužės 2010 - 16:27
Pabaigiau Benefit 'boi-ing' maskuokli - patiko, bet kolkas bandysiu dar kazka atrast kito.
user posted image
Atsakyti
Subyrėjo likutis
user posted image
Į jo vietą
user posted image
Atsakyti