Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image

Baigėsi iš šitos serijos, bet su uogom kažkokiom rankų kremas. Nebus kartojamas tikrai, nes nė velnio nedrėkina, kvapas kaip parūgusios uogienės ir neskalsus.
Atsakyti
Lancome Le Crayon Khol. Visai galiukas liko, patiko, sunkiai nusivalydavo, ypač jei apačioj brėždavau, minkštas, gerai brėžė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 18, 19:16)
Lancome Le Crayon Khol. Visai galiukas liko, patiko, sunkiai nusivalydavo, ypač jei apačioj brėždavau, minkštas, gerai brėžė
user posted image

Aš irgi tokį turiu - galiukas liko, dar naudojamas, bet jau naujo kokio po truputį dairausi. O šiaip pritariu, kad geras, minkštas, neblogai išsilaiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 gegužės 2010 - 17:22
Baigesi L'angelica balinanti dantu pasta.Gerai vale,gal kazkiek ir balino dantukus,patinka man sios pastos,perkamos ne pirma ir ne paskutini karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 05 18, 21:50)
Baigesi L'angelica balinanti dantu pasta.Gerai vale,gal kazkiek ir balino dantukus,patinka man sios pastos,perkamos ne pirma ir ne paskutini karta smile.gif

Aš irgi ne vieną ją esu sunaudojusi - bet balina tai minimaliai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
labai fainas dalykelis.. toks sviestas, tinkantis nestumo metu, po jo butent nuo striju ir t.t as naudojau rankom ir kunui, nes lb sausa oda 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Puikus kremas, bet siam metu laikui mano odai netinkamas, per riebus. Manau bus kartojamas ziema.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 21:00)
user posted image
labai fainas dalykelis.. toks sviestas, tinkantis nestumo metu, po jo butent nuo striju ir t.t as naudojau rankom ir kunui, nes lb sausa oda 4u.gif

Nereikia čia pasakų, kai strijos atsiranda aliejai nepadės biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
nelabai patiko, atšilus orams labai jau veido oda blizgėt į darbo dieną prdėdavo doh.gif Neturėjau kantrybės išbaigt iki galo.. blush2.gif
į jo vietą:
user posted image
Atsakyti
user posted image
wub.gif labai patiko vien aromatas ko vertas ,kai pasiilgsiu vel pirksiu o siuo metu dar yra ka dabaiginet
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 19, 11:15)
Nereikia čia pasakų, kai strijos atsiranda aliejai nepadės biggrin.gif

na parasysiu is patirties. strijos atsirado pas mane del 2ju priezasciu:
1. oda ziauriai sausa buvo nestumo metu, teko pastoviai drekint. bet kartais tingedavau/uzmirsdavau. visai pamirsau sedimaja dali. to pasekoje turiu ten striju. Bet butent kokosiniai kremai ir riebus sviestai reikalingi nestumo metu, jie tikrai gerai drekina ir apsaugo nuo striju.
2. kai pilvas pasidare sunkus, nesiojau dirza. Pora kartu isejau i miesta be jo. butent be dirzo pavaiksciojus ilgai, pajutau tokius tarsi adateles badymus - oda suplyso ir tose vietose liko strijos.

Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 05 20, 07:40)
na parasysiu is patirties. strijos atsirado pas mane del 2ju priezasciu:
1. oda ziauriai sausa buvo nestumo metu, teko pastoviai drekint. bet kartais tingedavau/uzmirsdavau. visai pamirsau sedimaja dali. to pasekoje turiu ten striju. Bet butent kokosiniai kremai ir riebus sviestai reikalingi nestumo metu, jie tikrai gerai drekina ir apsaugo nuo striju.
2. kai pilvas pasidare sunkus, nesiojau dirza. Pora kartu isejau i miesta be jo. butent be dirzo pavaiksciojus ilgai, pajutau tokius tarsi adateles badymus - oda suplyso ir tose vietose liko strijos.

Skaitom dar kartą: kai ATSIRANDA strijos, niekas nepadės wink.gif Prevencija yra ok, bet post factum vėlu jau. O ten kaip tik ir parašė, kad tinka po nėštumo nuo strijų.
Dar vienas dalykas: niekas po šiai dienai neįrodė, kad strijų prevencija yra efektyvi. Vienos tepa ir neatsiranda, kitoms atsiranda, trečios niekuo netepa, bet irgi neatsiranda. Bet aš vis tiek už prevenciją, you never know, kaip sako smile.gif
Nu ir dar už teisingą informaciją aš biggrin.gif
Atsakyti