Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
liko vos keliems kartams. Plaukus padarydavo švelnesnius, lengviau iššukuojamus, bet labai nepatiko kvapas
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2010 05 27, 19:13)
user posted image
liko vos keliems kartams. Plaukus padarydavo švelnesnius, lengviau iššukuojamus, bet labai nepatiko kvapas

Esu turėjus. Bliiizga labai plaukai nuo jo. Gerai extra atvejam.
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 27, 11:36)
"Repeinoje maslo" - varnalesu aliejus

Kur pirktas, kokia kaina, ar patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 20, 08:01)
Subaigiau Natuderm duso krema.Labai patiko,nesausina odos,nealergizuoja,gan taupiai naudojosi.
user posted image

na kad labai jau nekoks kvapas sitos priemones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 27, 17:58)
Kur pirktas, kokia kaina, ar patiko? smile.gif

nuolat gaunu lauktuviu is BY ax.gif
bet yra pirkti ir pas mus, didesnis buteliukas apie 10lt
naudoju profilaktiskai nuo slinkimo, na ir visiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Damušiau Rasos atkuriamąją kaukę naudodama prieš plovimą ir daug daug. Bet turbūt naudingiau būtų buvę išmest, nes plaukai tik išsausėjo daugiau per tą laiką kai naudojau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 25, 13:29)
As ji esu naudojus, tai sunaudot uztrunka, nes tiek mazai reikia, o valo puikiai  thumbup.gif Man pilnai pakakdavo juo nusivalius nusipraust veiduka ir jokio riebumo nelikdavo. Bet po to atradau jam prilygstanciu naturaliu valikliu, prausikliu, tai prie Clinique negrizau. Bet is sios firmos turbut vienintelis man patikes dalykas.

O kokiu nat. prausikliu, prilygstanciu siam Clinique "sviestui" radote? As kaip tik savo Clinique vakar uzbaigiau, kol kas valausi persiku kauliuku apiejum, bet ieskausi kazko kitko naturalaus.... rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

paskutinius kokius 3ml atidaviau mamai. vietoj jų šie (rausvam buteliuke, moteriški):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siboney @ 2010 05 27, 21:44)
O kokiu nat.  prausikliu, prilygstanciu siam Clinique "sviestui" radote? As kaip tik savo Clinique vakar uzbaigiau, kol kas valausi persiku kauliuku apiejum, bet ieskausi kazko kitko naturalaus.... rolleyes.gif

Naudojau daug labai labai geru naturaliu priemoniu, bet dabar apsistojau ties Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' prausikliu (turejau sios firmos makiazo valikli, bet jis man savo darbo neatlikdavo) - man jis labai lengvai nuplauna net vandeniui atsparu makiaza, negrauzia akiu ir neerzina odos (pas mane jautri sausa oda). Siaip tie patys aliejai labai puikiai valo. Dar turiu BWC (beauty without cruelty) makiazo valikli (extra gentle) kai uzeina tingiadieniai ir nenoriu praustis vakare... blush2.gif Dar tingiadieniams puikus variantas Comodynes makiazo valymo serveteles su avizomis (saviskes jau pabaigiau ir neprisiruosiu iki parduotuves uzsukt, bet pirksiu dar tikrai ne karta jas).

O is turetu ir labai patikusiu galiu paminet Kiss my Face prausikli (berods sausai odai - turejau ir kita, bet neprause taip, kaip sis), Jurlique akiu makiazo valiklis (tik brangus, o kiekis nedidelis) ir gana brangus (bet nemazas kiekis) variantas Edelbio (nepamenu tikslaus pavadinimo - kazkas su all face and eye...).
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 15:44)
Pas mane lygiai ta pati situacija, shiny sunaudojau, sexy naudoju dabar, po jo eis happy, nes vienu metu visus tris turėjau, labai patinka, bet gundaus išbandyt rexona aloe vera, nors šie pas mane absoliutūs lyderiai, pažastys daug mažiau prakaituoja, nedaug reikia, skaniai kvepia ir kvapas ilgai išlieka  wub.gif  thumbup.gif

Po šio sexy ir aš bandysiu happy, man taip pat labai patinka, kad kvapas ilgai išlieka, tikrai tokia gaivi jaučiuos visą dieną smile.gif
Atsakyti
Rasos žvilgesio suteikiantis šampūnas, nebepirksiu daugiau, sausino plaukus
Rasos nenuplaunamas plaukų balzamas, jau antras, bet kolkas nebekartosiu
Algabo šokoladinė plaukų kaukė, nebepirksiu, nelabai patiko, jokio poveikio nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(daivuolem @ 2010 05 27, 15:39)
baigiau as ji, patiko, kvapas lb fainas ir naudojosi ilgai, nors atrodo kiekviena diena tepiausi. ziema gerai apsaugojo rankas nuo aplinkos poveikio  rolleyes.gif

Man irgi šie kremai labai geri thumbup.gif
Atsakyti
Jau nezinau kalinta baigiu ir nauja jau laukia.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureku: 28 gegužės 2010 - 16:54