Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Jau visai baigineju

user posted image

Eiles laukia

user posted image
Atsakyti
baigiau Laveros drėkinančią rožių kaukę. Iš pradžių patiko, bet likutį sutepiau kaklui. Vis tik aliejiniai dalykai man kemša poras.
sakau ne Laveros veido priežiūros priemonėms. Nes su Laveros savaiminio įdegio kremu irgi nekokia patirtis doh.gif
user posted image
Atsakyti
pabaigiau splat extreme extra whitening dantu pasta, balinimo nepastebejau ax.gif
H&M levandine duske, patiko, pirkciau vel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 05 28, 23:05)
Jau visai baigineju

user posted image

Eiles laukia

user posted image

Labai lauksiu atsiliepimu apie Akamuti.
Atsakyti
user posted image

ilgai naudojau, nuo žiemos dar, prieš Kalėdas pirkausi. į jo vietą toks pat wub.gif
Atsakyti
Jau pabaigiau Sebastian Sheer Laminate šampūnas ir kondicionierius
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 29 gegužės 2010 - 14:03
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 29, 00:39)
baigiau Laveros drėkinančią rožių kaukę. Iš pradžių patiko, bet likutį sutepiau kaklui. Vis tik aliejiniai dalykai man kemša poras.
sakau ne Laveros veido priežiūros priemonėms. Nes su Laveros savaiminio įdegio kremu irgi nekokia patirtis  doh.gif
user posted image

O man si kauke tiko ir patiko,kuo neitiko Laveros savaiminis? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

išmečiau,bo kvapą pakeitė
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 05 29, 14:29)
O man si kauke tiko ir patiko,kuo neitiko Laveros savaiminis? 4u.gif

tiek kaukė, tiek savaiminis įdegio kremas kimšo poras doh.gif
o kaukė tikrai patiko, aišku galėjo geriau drėkint, bet pakaitom su nenatūralia būtų puikiai tikus ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Naudojimo laikas parodė, jog toks daiktas man tiek ir reikalingas. Jei užeis noras pasišveisti trauksiu iš spintutės kavą arba cukrų.
Atsakyti
Oriflame kokosų ir ryžių pieno dušo želė, iš esmės patiko, bet didelis kiekis, pabodo naudoti, kvapas pradėjo erzinti biggrin.gif

Rasa švelnus vaistažolių tonikas jautriai odai, patiko, nors nelabai man jis dabar reikalingas, bet turiu nuo anksčiau naują dar, tai naudosiu kartais smile.gif
Atsakyti