Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Baigesi Badger 'creamy cocoa' balzamas veidui - naudojau vakarais, tai man labai patiko ir tiko. Tik vat atsilus orams kiek per sunkus, bet rudeniui/ziemai tai pats tas. Bus kartojamas thumbup.gif
user posted image

Physician's Formula 'organic wear' serijos presuota pudra (ne pirma ir ne paskutine) - nerealiai man patinka ir tinka wub.gif
user posted image

L'occitane 'shea butter' ranku kremas - su situo atsiskaitau is anksto, nors jauciu gali uzteks dar porai savaiciu. Nerealus daiktas: drekina, greitai susigeria, nedaug reikia. Labai tiketina, kad bus kartojamas.
user posted image

Smashbox 'fusion light wave' bronzatas - irgi turbut dar uzteks porai savaiciu, nors tik pakrasciais belike jo. Daugiau skirtas kunui (bet as naudojau skruostams). Pakuote milziniska (18,7g), tai uzteko geriems 1,5 metu. Dar svarstau ar noriu nauja isigyt (kol tebera pirkt), bet linkstu link 'taip'. Pradzioje man jis nerealiai patiko, paskui kazkaip per tamsus buvo, sunkiai naudodavau, ant virsaus ka nors sviesaus tepdavau, o paskutiniu metu vel ji atradau ir labai gerai pritaikau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 balandžio 2010 - 03:02
Pabaigiau Vichy Oligo 25 veido kremą. Nelabai patiko, todėl nebepirksiu tokio pat, o grįšiu prie Vichy aqualia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 07 balandžio 2010 - 10:03
user posted image
į jo vietą lygiai toks pats, visai patiko ir "Pelenės" parodoj nuolaida buvo ax.gif
Atsakyti
Natura Siberica zieminis ranku kremas,na kaip zieminis galetu buti riebesnis,man jis daugiau siltesniam orui,bet patiko gerai susigerdavo nelipnus,malonaus kvapo gal kada vel pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 07, 05:01)
Physician's Formula 'organic wear' serijos presuota pudra (ne pirma ir ne paskutine) - nerealiai man patinka ir tinka  wub.gif
user posted image

Jau ne pirmąkart minit - kuo tokia ypatinga? bigsmile.gif
Atsakyti
Pabaigiau Margarita šampūną šviesiems plaukams, antro nepirksiu, plaukai išplovus atrodo neblogai, bet panaudojus kelis kartus suerzina galvos odą schmoll.gif
Bioderma Sensibio H2O n-tasis, toks pats jau laukia lentynoje tongue.gif
Scwartzkopf Oasis purškiklis plaukams, jau trečias, padeda nuo elektrinimosi, neva tai apsaugo nuo karščio, tikriausiai pirksiu vėl tokį patį, jeigu nerasiu kažko naujo panašaus poveikio tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Greito poveikio kondicionierius...labai patiko mano sausiems plaukuciams

user posted image

Sitas serumas eina i trasa jau n metu

user posted image
Tas prausiklis liuks mano veido odai, linkusiai i inkstirus doh.gif nesausina nei kiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 04 07, 16:40)
user posted image
Tas prausiklis liuks mano veido odai, linkusiai i inkstirus  doh.gif  nesausina nei kiek schmoll.gif

Tai jūs prausiklį ar šveitiklį subaigėt, nes rašot apie prausiklį, o nuotraukoj šveitiklis biggrin.gif man irgi patiko ir šveitiklis ir kaukė/prausiklis blush2.gif
Atsakyti
[quote=chiuncia,2010 04 07, 16:40]
user posted image

Greito poveikio kondicionierius...labai patiko mano sausiems plaukuciams
user posted image

o kas cia per greito poveikio kondicionierius ir kokia jo kaina? smile.gif Mano plaukai sausi, siurkstus. Nebezinau ka pirkti doh.gif
Atsakyti
Sunaudojau Aubrey Organics purumo suteikianti sampuna, patiko, bus kada nors kartojamas, dabar naudosiu kito, ne taip patinkancio likuti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 04 07, 14:53)
Jau ne pirmąkart minit - kuo tokia ypatinga?  bigsmile.gif

Visu pirma, tai, kad idealus atspalvis mano odai, puikiai tinka (pas mane sausa jautri oda, bet problemu nesukelia, pasidengia taip, kad neatrodo, kad kas tepta), gerai issilaiko. Toliau, tai man labai patinka puiki sudetis (be jokiu blogiuku joje) ir kaina (nes tikrai pigesne nei dauguma kitu, net pvz mineraliniu pudru, o kiekis toks pat dazniausiai). Kolkas mano mylimiausia pudra - MineralFusion mineraline ir Dior 'nude' presuotos stovi nenaudojamos jau kuris laikas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 balandžio 2010 - 02:30
user posted image
prausiklis 2in1 tokios serijos, visai patiko, gal tik greit susinaudojo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 08 balandžio 2010 - 09:48