Margarita gaivinamasis kremas. Sueina kojom ir rankom. Dar du liko, reik iki birželio sutept

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 07, 17:53)
Tai jūs prausiklį ar šveitiklį subaigėt, nes rašot apie prausiklį, o nuotraukoj šveitiklis
man irgi patiko ir šveitiklis ir kaukė/prausiklis 
Koks ten is jo sveitiklis
Papildyta:
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 04 07, 19:01)

o kas cia per greito poveikio kondicionierius ir kokia jo kaina?
Nu va kazkoks Lakme's produkcija, Medinese sukose pirkau, mokejau 43Lt atrodo
Down under naturals NUDE balzamas plaukams.
Patiko kad plaukai labai svelnus po jo budavo, bet nepatiko kad perdaug glotnino mano plaukus. Greiciausiai nebus kartojamas. Isbandomas bus toks pats tik purinantis.
Patiko kad plaukai labai svelnus po jo budavo, bet nepatiko kad perdaug glotnino mano plaukus. Greiciausiai nebus kartojamas. Isbandomas bus toks pats tik purinantis.
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 08, 10:53)
Margarita gaivinamasis kremas. Sueina kojom ir rankom. Dar du liko, reik iki birželio sutept

o kodel nenaudojate pagal paskirti?

Patiko ir tikrai ateityje bus kartojamas
QUOTE(drieziuxx @ 2010 04 08, 14:00)
nes pusę metų naudojau tik jį ir pamačiau, kaip man poras užkimšo. O buvau prisipirkus dar pusei metų į priekį
kaip kojų kremas labai netikęs
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 08, 17:20)
nes pusę metų naudojau tik jį ir pamačiau, kaip man poras užkimšo. O buvau prisipirkus dar pusei metų į priekį
tikrai jis man patiko, bet už tai, kad užkimšo poras neatleisiu, kol jas išvalai paskui, vargo vakarienė
bet išmest gaila 
Tai kūnui arba kaklui naudok
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 08, 18:11)
kūno išvis kremais netepu
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 08, 19:45)
kūno išvis kremais netepu
o kaklą tepiau, kol ant skruostikaulio linijos spuogų nepridygo, kokių nesu turėjus, aišku, gal ne kremas kaltas, bet dabar bijau tept 
Net blauzdų nereik drėkint?
Skruostikaulio ar žandikaulio?
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 08, 18:51)
nereik
jetau, žandikaulio, aišku
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 08, 17:20)
tikrai jis man patiko, bet už tai, kad užkimšo poras neatleisiu, kol jas išvalai paskui, vargo vakarienė
bet išmest gaila 
as kaip tik ji zadejau pirkti