Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 7

QUOTE(Laima.g @ 2010 05 04, 13:42)
Aš irgi turiu klausimą, kas naudojat tuos vitaminus eye q- ar veiksmingi jie??? Norėčiau ir aš pabandyt savo vaikui, tik nežinau ar ten koks poveikis jaučiamas jų????

Mes pradėjom gerti šiandien, tik gydytoja visgi patarė pradžioj 12 savaičių visgi gerti padidintą dozę (6 vnt. į dieną, o ne 2), kiek skaičiau iš straipsnių, per 3 mėnesius turėtų pasimatyti ar yra efektas ar ne.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 05 04, 22:02)
mes su hiperaktyvumu jau buvom sanatorijose .. palangoj ir druskininkuose.. jei niekas nesikeite tai tokiem vaikiukam seniau priklause sanatorija.. gal ir dabar tas pats  g.gif  .. Laima, jei neiremsit sakutes i sona ir nesiulys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  , o kam jiems siulyt? ciagi irgi biznis savotiskas...oi dar kiek mes nezinom kas istikro priklauso  doh.gif  , o blogiausia ,kad niekas ir nesako  doh.gif .. siuntimus raso arba vaiko psichologas, arba seimos gydytojas. ta tiksliai zinau. po to i ligoniu kasas reikia nest siuntima ir skambinetis , klausinetis ar yra vietu... nors kai mes vaziavom pries 3 metus  tai psichologe kuri rase siuntima kuo puikiausiai zinojo kur yra vietu  mirksiukas.gif
jei dar ka suzinosiu - parasysiu  4u.gif
mes buvom va sitoj http://palangosginta...los_sritys.html  , o druskininku nerandu kazkodel  g.gif

geras, vat griebsiu tuoj visus gydytojus. reikia man pagalbos o ypač mano vaikui. nes jei dar toliau tokia įtampa vėl ką nors sau pasidarys doh.gif doh.gif

QUOTE(joge @ 2010 05 04, 22:31)

Aišku, teorinių žinių mums trūksta, reali pagalba yra tikrai menka dalykinėje sistemoje, bet nuoširdumo, mamytės, ir supratimo tikrai sulauksite iš daugelio mokytojų.Drąsiau 4u.gif
Neištvėriau, įsikišau ax.gif

vat čia tai tiksliai parašei. gerai skaityti, kai yra tokių žmonių, ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai buvau užsukus pas Jus blush2.gif
Mano vaikis sirgo ilgokai,tai ir į mokyklą tik pirmadienį eis. Ilgai nelankė,nes bjaurų virusą buvo pasigavęs-tai namuose buvo kiekvieną dieną karas. Prilipęs prie kompo-prie žaidimų,mokytis visai nenori,o nuo kompo tekdavo varyt ir gražiuoju ir piktuoju doh.gif Bijau,kad nebūtų priklausomas nuo žaidimų,nes emocijas žaizdamas lieja per kraštus ir nervuojasi,jei kas ne taip gaunasi. Dažnai ir manęs prašo pagalbos prie žaidimų,bet stengiuosi per daug nepadėt schmoll.gif Jau vis tankiau mane šokdina su savo norais -''noriu to noriu ano''- ''paduok tą ir aną'' ir panašiai doh.gif Jei kas nepatinka rodo savo isterijas ir kaprizus unsure.gif
Beto nežinau,kur vasara teks jį palikinėt g.gif ,kaip mes su vyru dirbsim,nes vieno namie,kad ir nakčiai bijom palikt unsure.gif O mokslo metai jam jau greitai baigsis,tad nežinau ką reiks daryt. Bandysim ieškot bent jau trumpam kokios nors dieninės stovyklos,kad nors keletą valandžiukių galėtume po darbų pailsėt,nes visai be miego su juo kariaut sunku darosi doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos.
Mes jau daugiau kaip 4 menesiai, vartojame eye q. As galiu pigiau gauti eye q kapsuliu, kiek zinau Lietuvoje kainuoja apie 88 litu. As pardavineju po 50 lt, bet reikia ne maziau kaip 2 pakuotes uzsisakyti.Atsiunciu pastu registruotu budu, kad nedingtu. Cia butu 50 litu uz 60 kapsuliu, bet paskutiniu metu budavo 90 kapsuliu uz ta pacia kaina. Jei noresite, prasom rasykit man i az. Iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 05 13, 11:22)
Sveikos mamos.
Mes jau daugiau kaip 4 menesiai, vartojame eye q. As galiu pigiau gauti eye q kapsuliu, kiek zinau Lietuvoje kainuoja apie 88 litu. As pardavineju po 50 lt, bet reikia ne maziau kaip 2 pakuotes uzsisakyti.Atsiunciu pastu registruotu budu, kad nedingtu. Cia butu 50 litu uz 60 kapsuliu, bet paskutiniu metu budavo 90 kapsuliu uz ta pacia kaina. Jei noresite, prasom rasykit man i az. Iki smile.gif

Man giminaitė atsiuntė 180 kapsulių- 90 lt thumbup.gif
Atsakyti
As siunciausi is Anglijos, tai 180 kapsuliu gavosi- 70 litu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 05 13, 11:22)
Sveikos mamos.

O aš Londone pirkau 180 kapsuliu uz 59 litus, ta kaina buvo jei perki 3 pakuotes. Jei tik viena, tai tada uz 180 butu buve 88 Lt
Atsakyti
mes ir jau juos pradėjome vartoti, žiūrėsiu kaip čia bus. tai kiek suprantu airijoje šiek tiek brangiau už 180 kapsulių sumokėjau 100lt. na bet tikiuosi ir daug vilčių dedu į juos, kas per vasara bus g.gif
Atsakyti
labas vakaras. sedien buvom su vaiku pas jo psichologe. tai klausiau del sanatoriju skyrimo tvarkos mirksiukas.gif .. sake taip : jos buvo ir yra musu vaikams. tik musu gydytoja tiksliai nepamena kokia diagnoze reikia irasyt i siuntima kad "pralystu" pro komisija (dabar dar ir tokia yra) . zodziu taip. israse rekomendacija musu seimos gydytojai , kad vaikui skirtu sanatorija, o jau ji turi siust pas kazkokia komisa (ar kazkas panasaus) kad tie zmones skirtu arba ne mums sanatorija. tai ziuresim kaip ten bus g.gif
Atsakyti
Labas mergaitės .Noriu pasigirti blush2.gif mano dukra pirmuokė.Ji labai hiperaktyvi ir pradėjo šiais metais lankyti mokyklą.Na vargo su ja turėjau labai daug doh.gif doh.gif Per pamokas negalėjo ramiai išsidėti, staiga pašokdavo ir pradėdavo dainuoti arba šokti doh.gif doh.gif Po 3 mėn.per klasės susirinkimą mokytoja pasakė ,kad ji blogiausia mokinė verysad.gif galvojau išprotėsiu,taip gėda buvo. Šia savaitė buvo dar vienas tevų susirinkimas.Jus nematet mano akių ,kai mokytoja pasakė ,kad dabar dukra yra tarp geriausiai besimokančių vaikų biggrin.gif biggrin.gif

P.S Labai sudomino eye q vitaminai. Kokių yra atsiliepimų apie jos? Kažkaip anksčiau neteko girdėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 15 gegužės 2010 - 12:48
QUOTE(diana34 @ 2010 05 15, 00:38)
labas vakaras. sedien buvom  su vaiku pas jo psichologe. tai klausiau del sanatoriju skyrimo tvarkos  mirksiukas.gif  .. sake taip : jos buvo ir yra musu vaikams. tik musu gydytoja tiksliai nepamena kokia diagnoze reikia irasyt i siuntima kad "pralystu" pro komisija (dabar dar ir tokia yra) . zodziu taip. israse rekomendacija musu seimos gydytojai , kad vaikui skirtu sanatorija, o jau ji turi siust pas kazkokia komisa (ar kazkas panasaus) kad tie zmones skirtu arba ne mums sanatorija. tai ziuresim kaip ten bus  g.gif

o man psichiatrė pasakė, kad mums be šansu šiais metais gauti, nes visos vietos užimtos, ir kad mūsų amžius toks, kad vieno vaiko nepriims, bet man jau reikia už viska mokėti. aš susinervinau tai tadu jai sakau duokit mums poliklinikoje terapijos tai nors ją gavome.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2010 05 15, 20:14)
o man psichiatrė pasakė, kad mums be šansu šiais metais gauti, nes visos vietos užimtos, ir kad mūsų amžius toks, kad vieno vaiko nepriims, bet man jau reikia už viska mokėti. aš susinervinau tai tadu jai sakau duokit mums poliklinikoje terapijos tai nors ją gavome.

Roga.Koks jūsu vaiko amžius?Mes kai buvome Abromiškių sanatorijoje, tai man reikėjo mokėti už maistą.Bet kaina tikrai nėra didelė.O dar ir porcijos didelės, tai man ne visada ir pietus reikėjo pirkti.Abiem užtekdavo mirksiukas.gif Šiaip kažkokio stebuklo iš sanatorijaus nesulauksi, tik kad vaikas pakeis aplinką.Psichologė tai ten nelabai naudos davė. Na gal masažai ir vonios ramina trumpam lotuliukas.gif vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 15 gegužės 2010 - 22:18