Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 7

Dar yra vienas toks papildas, vadinasi PYCNOGENOL, kuris sako padeda hyperaktyviems vaikams, bent jau mums tikrai padejo.T ai naturalus pusu ekstraktas, kurios auga Pietu Prancuzijoje.
O del sanatorijos tai reikia stebuklingu skaiciuku F83, kiek pamenu, aisku vaziuojama ir su kitokiais, bet jei yra ADHD ir su juo susije skaiciukai, tai reikia rasyti F83 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 05 15, 23:17)
Roga.Koks jūsu vaiko amžius?Mes kai buvome Abromiškių sanatorijoje, tai man reikėjo mokėti už maistą.Bet kaina tikrai nėra didelė.O dar ir porcijos didelės, tai man ne visada ir pietus reikėjo pirkti.Abiem užtekdavo mirksiukas.gif Šiaip  kažkokio stebuklo iš sanatorijaus nesulauksi, tik kad vaikas pakeis aplinką.Psichologė tai ten nelabai naudos davė. Na gal masažai ir vonios ramina trumpam lotuliukas.gif vaikus.

mums tuoj 11 bus. o apie Abramoviškes psichiatre net nesileido į kalbas pasakė nėra ir viskas g.gif
žinau, bent jau atitrūktu nuo kas dienybės
Atsakyti
O mes vis ar laukiam eilės į VRC... Nors vaikis stengiasi, truputį mažiau problemų sakyčiau per šį mėnesį turėjau, nes nenori vasarą ten važiuot, bet...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 17, 09:01)
O mes vis ar laukiam eilės į VRC... Nors vaikis stengiasi, truputį mažiau problemų sakyčiau per šį mėnesį turėjau, nes nenori vasarą ten važiuot, bet...

ir mes laukiam eilės.....kažkaip ilgai...žadėjo už 3 mėn. o jau čia bus mums 5 men laukimo.Maniškis irgi labai labai nenori ten vaziuoti.....čia bus jam trauma kaip jau pakvies unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, prisijungiau prie forumo, nes auginu hiperaktyvų vaiką- pirmoką Paulių. Hiperaktyvumas buvo diagnozuotas VRC dar pernai, Vilniaus m. psichologinė-pedagoginė tarnyba skyrė modifikuotą mokymą… Baigiam pirmą klasę:puikiai skaičiuoja, skaito gal dar kiek skiemenuodamas (ilgesnius žodžius), diktantai…Pradeda gerai, o paskutinių sakinių ir pritrūksta- kažko neišgirsta, nesupranta- iš naujo susikaupti neišeina, susinervina… (Čia- mokykloje, namie leidžiu nusiraminti, padaryti pertrauką….). Jaučiuosi užspeista į kampą dėl jo bendravimo su kitais vaikais problemų… Taip, jis triukšmingas, impulsyvus, trukdo kitiems. Pastabos pažymų knygelėje, tėvų priekaištai… Mūsų psichiatrė siūlo nuo kitų metų išbandyti “CONCERTĄ”. Parskaičiau šalutinius poveikius ir nežinau ar ryžtis…Gal kas yra bandęs gydyti hiperaktyvų vaiką šiais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(laimadud @ 2010 05 17, 08:25)
Laba diena, prisijungiau prie forumo, nes auginu hiperaktyvų vaiką- pirmoką Paulių. Hiperaktyvumas buvo diagnozuotas VRC dar pernai, Vilniaus m. psichologinė-pedagoginė tarnyba skyrė modifikuotą mokymą… Baigiam pirmą klasę:puikiai skaičiuoja, skaito gal dar kiek skiemenuodamas (ilgesnius žodžius), diktantai…Pradeda gerai, o paskutinių sakinių ir pritrūksta- kažko neišgirsta, nesupranta- iš naujo susikaupti neišeina, susinervina… (Čia- mokykloje, namie leidžiu nusiraminti, padaryti pertrauką….). Jaučiuosi užspeista į kampą dėl jo bendravimo su kitais vaikais problemų… Taip, jis triukšmingas, impulsyvus, trukdo kitiems. Pastabos pažymų knygelėje, tėvų priekaištai… Mūsų psichiatrė siūlo nuo kitų metų išbandyti “CONCERTĄ”. Parskaičiau šalutinius poveikius ir nežinau ar ryžtis…Gal kas yra bandęs gydyti hiperaktyvų vaiką šiais vaistais?

labu 4u.gif

Mano sunus geria Concerta. Mokslai pagerejo labai. Susikaupia zymiai ilgesniam laikui. Pradejo galvoti, kas labai svarbu bendraujant su kitais vaikais. Zinoma, visu problemu neissprende.
Is salutiniu poveikiu, maniskiui sumazejo apetitas.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2010 05 17, 11:24)
labu  4u.gif

Mano sunus geria Concerta. Mokslai pagerejo labai. Susikaupia zymiai ilgesniam laikui. Pradejo galvoti, kas labai svarbu bendraujant su kitais vaikais. Zinoma, visu problemu neissprende.
Is salutiniu poveikiu, maniskiui sumazejo apetitas.

Mano irgi geria juos. Galėčiau tais pačiais žodžiais apibūdinti viską. Aš tai visu 100 proc. už thumbup.gif Jei tik yra galimybė pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 17, 13:37)
Mano irgi geria  juos. Galėčiau tais pačiais žodžiais apibūdinti viską. Aš tai visu 100 proc. už thumbup.gif  Jei tik yra galimybė pirkti.

Čia kompensuojamas vaistas? nes kaina jo tai didelė doh.gif 275 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 17 gegužės 2010 - 12:58
QUOTE(laimadud @ 2010 05 17, 09:25)
Mūsų psichiatrė siūlo nuo kitų metų išbandyti “CONCERTĄ”. Parskaičiau šalutinius poveikius ir nežinau ar ryžtis…Gal kas yra bandęs gydyti hiperaktyvų vaiką šiais vaistais?

mes taip pat geriame Concerta. taip padėjo ilgesniam laikui susikaupti, sustiprėti įgijo daugiau pasitikėjimo savimi.
pas mus šalutinis poveikis, apetitas sumažėjęs ir kartais staigiai nukrenta kraujo spaudimas. jei tik turite galimybe ryžkitės 4u.gif nes tai nekuompensuojamas vaistas 18mg kainuoja apie 220lt, o 36mg kainuoja apie 275lt.
mes jau didesni ir reikai jau didesnės dozės doh.gif mano vaikui 18mg tabletės poveikis jau lieka tik truputuka daugiau kaip pusdieniui. be kitų metu nekelsiu dozės, kaip nors.

QUOTE(oaze 2 @ 2010 05 17, 13:58)
Čia kompensuojamas vaistas? nes kaina jo tai didelė doh.gif 275 lt

ne nekompensuojami ir minami jau 5 metai kryžiaus keliai, kad vaistai Stratera ir Concerta būtų kompensuojami doh.gif verysad.gif iš tų 5 metų 2 metus aš su gydytoja, o jau pusmetis mūsų asociacija. bet jei iki rudenio nepavyks, tai manau dar 5 metus be šansu kad kompensuos doh.gif
Atsakyti
labas mamos. pasisakysiu ir as sita tema 4u.gif ..jau turiu vaistus apie kuriuos rasiau anksciau ( Fenibut, LT neregistruoti) , parveze is Maskvos dvi pakuotes , vienos kaina apie 24 lt. (pakuotej 20 tab,) , tai mums uzteks nepilnam menesiui nes liepta gert po puse tabletes mirksiukas.gif . pastebejimai po savaites gerimo butu tokie : ramesnis, gal netgi netaip kelia chaosa namie biggrin.gif , o ir mokytoja pagyre blink.gif blink.gif , kad vaikis kazkoks geresnis patapo ( jin nezino , kad mes geriam naujus vaistus) ..tai vat, ziuresiu kaip ten bus toliau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 05 17, 23:06)
labas mamos. pasisakysiu ir as  sita tema  4u.gif ..jau turiu vaistus  apie kuriuos rasiau anksciau ( Fenibut, LT neregistruoti) , parveze is Maskvos dvi pakuotes , vienos kaina apie 24 lt. (pakuotej 20 tab,) , tai mums uzteks nepilnam menesiui nes liepta gert po puse tabletes  mirksiukas.gif  . pastebejimai po savaites gerimo butu tokie : ramesnis, gal netgi netaip kelia chaosa  namie  biggrin.gif  , o ir mokytoja pagyre  blink.gif  blink.gif  , kad vaikis kazkoks geresnis patapo ( jin nezino , kad mes geriam naujus vaistus) ..tai vat, ziuresiu kaip ten bus toliau  ax.gif  .

Aš kažkada domėjausi dėl rusiškų vaistų, tai man taip gydytoja nieko doro ir nepasakė... Tikpo nėra tokių... Va kažkaip įdomu pasidarė- kiek laiko juos geriat? Gal vertėtų pabandyt ir mums... Šalutiniai poveikiai ar kokie pasireiškė?
Pas mus tai vėl chaosas- mokytoja skambino, vėl mokykloj visi skundžiasi, nesusikaupia, per pamokas trukdo doh.gif jau galvą skauda be proto nuo jo šitų išsidirbinėjimų. Tiesiog nebegalėjau nupirkt šį mėnesį vaistų, tai dvi savaites jau negeria doh.gif Baisu tiesiog. Laukiam dabar vitaminų - turėtų parkeliaut tuoj.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 05 17, 23:06)
labas mamos. pasisakysiu ir as  sita tema  4u.gif ..jau turiu vaistus  apie kuriuos rasiau anksciau ( Fenibut, LT neregistruoti) , parveze is Maskvos dvi pakuotes , vienos kaina apie 24 lt. (pakuotej 20 tab,) , tai mums uzteks nepilnam menesiui nes liepta gert po puse tabletes  mirksiukas.gif  . pastebejimai po savaites gerimo butu tokie : ramesnis, gal netgi netaip kelia chaosa  namie  biggrin.gif  , o ir mokytoja pagyre  blink.gif  blink.gif  , kad vaikis kazkoks geresnis patapo ( jin nezino , kad mes geriam naujus vaistus) ..tai vat, ziuresiu kaip ten bus toliau  ax.gif  .

o kokia veiklioji medziaga tu vaistu? Fenibut cia gamintojo pavadinimas.
Atsakyti