QUOTE(Alchemie @ 2010 10 07, 08:28)
Taip, jie raso, akd smegenys gautu "prisisotia" ir medziagos imtu veikti. Kadangi as saviau vaikui pries tai zuvu tauku, tai duodavau po 3 kapsules. Beje, tegu drauge perka didesni paka, iseis pigiau ir 180 kapsuliu yra gana daug. Paziurek per Directchemist.com, ten dabar nuolaidos, galima nuspirkti tirkai nebloga kaina uz kokius 80lt, kai Lt kaina apie 110-180lt
sveikos visos mamos,
na ,as dar nelabai "ivaziuoju",kur koks kieno vaikas ir kokio amziaus
bet nuostabu, kad jus visos tiesiog gyvenate kartu savo problemose ir dalinates neikainojama patirtimi
Nors mano hiperaktyviukas jau išaugo, dirbu psichologe vaikų globos namuose, kur tokių daug...
Galiu pasakyti, kad tokių vaikučių smegeų vystymasis iš tikrųjų, pasak mokslininkų, atsilieka trejais metais
Taigi, kai prasideda paauglystė...Toks jausmas, kad ji tęsiasi amzinai
Ką suspėsit įdėti į savo vaikus iki paauglystės - tas jūsų!!!
Taigi, nenuleiskit rankų ir išbandykit viską, kas jūsų valioje
O svarbiausia - pagalvokit, kaip galit apsaugoti save nuo perdegimo.
Visad atminkit, kad be jūsų niekas kitas to nepadarys
Gal ne visos žinote, bet visad yra galimybė išeiti dienai, dviem kur nors pas vienuoles is naujo "perkrauti" išsekusias jėgas. Ir aplamai-nuostabu turėti bendruomenę, kurioje jautiesi kaip šeimoje, o vaikai priimami tokie, kokie yra.
Mane tai gelbėjo
Papildyta:
QUOTE(Renata Skruoliene @ 2010 10 08, 09:11)
sveikos visos mamos,
na ,as dar nelabai "ivaziuoju",kur koks kieno vaikas ir kokio amziaus
bet nuostabu, kad jus visos tiesiog gyvenate kartu savo problemose ir dalinates neikainojama patirtimi
Nors mano hiperaktyviukas jau išaugo, dirbu psichologe vaikų globos namuose, kur tokių daug...
Galiu pasakyti, kad tokių vaikučių smegeų vystymasis iš tikrųjų, pasak mokslininkų, atsilieka trejais metais
Taigi, kai prasideda paauglystė...Toks jausmas, kad ji tęsiasi amzinai
Ką suspėsit įdėti į savo vaikus iki paauglystės - tas jūsų!!!
Taigi, nenuleiskit rankų ir išbandykit viską, kas jūsų valioje
O svarbiausia - pagalvokit, kaip galit apsaugoti save nuo perdegimo.
Visad atminkit, kad be jūsų niekas kitas to nepadarys
Beje, jūsų,kaip senbuvių,noriu paklausti: kur tas psichologas, kuris atsako į Jūsų klausimus???
Kiek suprantu, šis skyrelis taip IR VADINASI?
Gal ne visos žinote, bet visad yra galimybė išeiti dienai, dviem kur nors pas vienuoles is naujo "perkrauti" išsekusias jėgas. Ir aplamai-nuostabu turėti bendruomenę, kurioje jautiesi kaip šeimoje, o vaikai priimami tokie, kokie yra.
Mane tai gelbėjo