Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"?

sveikos visos maytes,padekit,nes jau nebegaliu.mano mazyliui 1.3men,tacaiu jau dabar baigia isvest mane is proto. tik prabudes pradeda buna linksmas sneka ir.t.t,taciau uz kokiu keliu min, kai reikia pakeist pamperi prasideda isterijos,spiegia tol kol prievarta aprengiu ir isvedu i kita kambari,taciau uz keliu minuciu cia vel tas pats,spiegia ir viskas,o jei dar pasakysi ne,tai aplinkui viska ismetis ir istrankys, viska isbandem ir dirza, ir palikima kambaryje,ir snekinima,zaidimus niekas nepadeda,tik pamato kad as ziuriu ir prasideda..nesuprantu gal cia mano klaida..taciau ka padariau netaip??? aciu
Atsakyti
QUOTE(esama @ 2007 03 01, 14:57)
sveikos visos maytes,padekit,nes jau nebegaliu.mano mazyliui 1.3men,tacaiu jau dabar baigia isvest mane is proto. tik prabudes pradeda buna linksmas sneka ir.t.t,taciau uz kokiu keliu min, kai reikia pakeist pamperi prasideda isterijos,spiegia tol kol prievarta aprengiu ir isvedu i kita kambari,taciau uz keliu minuciu cia vel tas pats,spiegia ir viskas,o jei dar pasakysi ne,tai aplinkui viska ismetis ir istrankys, viska isbandem ir dirza, ir palikima kambaryje,ir snekinima,zaidimus niekas nepadeda,tik pamato kad as ziuriu ir prasideda..nesuprantu gal cia mano klaida..taciau ka padariau netaip???  aciu

nenusimink schmoll.gif as irgi taipat auginu oziuka, irgi zyzem nuo ryto iki vakaro verysad.gif seniau dar sudomindavau telefonu, ar kompiuteriu thumbup.gif , dabar jau neydomu,baigiu isproteti cry.gif todel nieko tau patarti negaliu nes pati esu tokioj pacioj nevilty g.gif
Atsakyti
Mano berniukas tai koks oziukas, kai ko neleidziu tai taip uzsioziuoja, kad ateina i man su ranka duoda, per ranka. As tai nelaibai noriu imtis rykstes, bet , kad kartais tai yra neisvengiama.
Atsakyti
aš esu prieš fizines bausmes, tiesiog taip negalima... schmoll.gif
o manoji irgi ožių parodo...nu ir nieko...pasimušam mes kartais...ji man, o aš jai (neskaudžiai apsistumdom, jei tai galima vadint apsistumdymu)
o parduotuvėj mes gražiai vaikštom, apžiūrinėjam...o jei ji kažko nori - aš leidžiu įdėti į krepšelį (paskui kai nemato - išimu) o kokį skanėstą vistiek vaikui nuperku ir duodu, o kartais ir batono gabaliukas už skanėstą praeina...namie irgi to nori, ano...būna kai neduodu verkia, riečiasi. aš ją ant žemės paguldau ir nekreipiu dėmesio. lauke jei pakelia isterija (mums reikia tiesiai, o ji atgal eina), na paimi vaiką ir neši (kartu su rankine ar kt.) nesvarbu, kad sunku ax.gif
praeina psichas ir vėl gražiai einam. o ir dėmesį pasiseka nukreipt : "oi kiokia mašina", "lialia eina", "kokia graži mergaitė" ir pan.
na nežinau, kaip bus kai bus paauglė, bet fizinių bausmių tikiuosi nenaudosiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(esama @ 2007 03 01, 17:57)
tik prabudes pradeda buna linksmas sneka ir.t.t,taciau uz kokiu keliu min, kai reikia pakeist pamperi prasideda isterijos,spiegia tol kol prievarta aprengiu ir isvedu i kita kambari,taciau uz keliu minuciu cia vel tas pats,spiegia ir viskas,o jei dar pasakysi ne,tai aplinkui viska ismetis ir istrankys, viska isbandem ir dirza, ir palikima kambaryje,ir snekinima,zaidimus niekas nepadeda,tik pamato kad as ziuriu ir prasideda..nesuprantu gal cia mano klaida..taciau ka padariau netaip???  aciu

nenoriu nieko gasdinti... o jūs pas neurologą buvot? Stebėtų vaiką neurologas, gal psichologas. Dabar daug apie autizmą skaitau...Tai irgi variantas. Neigimas, mušimas bėdos nesumažins, jeigu tokia yra... Reikia su vaiku tuomet ieškoti abipusio supratimo iš pašalies, jeigu nepadeda normalus pašnekesys, žaidimai, ir pan, ir netgi diržas. Tai gal vaikui visai kitaip viskas atrodo, ir reikia pagalbos tėvams unsure.gif . Neurologinių niuansų diržu neišmuši unsure.gif
Atsakyti
Sveika, suprantu, kad sunku dabar tau, bet aš manau, kad tavo vaikutis sveikas, dabar jis pradeda suprasti, kad jis yra asmenybė, kad jis atskiras nuo mamos žmogus, todėl išbando savo kaip jau atskiro žmogaus galias. Juk jis kūkidis buvo kitoks?
Mušti nereikėtų, nes padarys daugiau žalos nei naudos, be to dar mažiukas wub.gif
Kiekvienas vaikas kitokio temperamento, manau, kad jei jis nesulauktų reagavimo į savo isterijas jos greit baigtųsi.
Atsakyti
Nelengva Jums verysad.gif
As manau,kad reiketu nekreipti demesio i mazylio isterijas.Vaikai nors ir mazi,bet jau labai protingi spirgai smile.gif ,savo verkimu ir oziais labai daznai naudojas siekdami savo tikslo.O mes,mamos esam,tokios geros,kad daznai tiems oziams nusileidziam,po to pacios kenciam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2007 02 26, 11:15)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kokia nesąmonė. Neprisemena????  blink.gif

Taip neatsimena,bet galima juos puikiai išauklėti,kad gerbtų tėvus.
QUOTE(youste @ 2007 02 28, 16:31)
Musu kol kas didziausia problema, kad megsta viska metyti ant grindu - ypac maista - valgo, issireikalauja, kad duotum, o paskui ant zemes meta. bet ko gero cia as pati kalta - turim namie suni, tai as ji kartais taip maitinu. O siaip tai irgi jau moka ant zemes kristi mus, ir taip jau slogavo nemazai laiko.  verysad.gif
Bet daugiau stengiuosi to nedaryti, nes musimas gali vaika ismokyti tik tai, kad kas stipresnis, tas laimi. Ir pats ismokes toki modeli gali pradeti taikyti ateityje. verysad.gif

Taip tu esi pats pavyzdys savo vaikui,na mums ir taip buvo,bet reikia tik kantrybės ir vis kai jau matai,kad nori spjauti ar mesti ant žemės aiškini,kad duotų tau.Mums padėjo.
O mes jei nubaudžiam ,tai po to visada apsikabinam ,pasibučiuojame ir būtinai paiškiname,kad taip daryti negalima.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 03 01, 22:01)
Taip neatsimena,bet galima juos puikiai išauklėti,kad gerbtų tėvus.

Vaikas neatsimena įvykių, bet visi įvykiai puikiausiai formuojasi jo pasąmonėje, ir visos bausmės turi įtakos jo tolimesnei raidai. Gal būt, po kelerių metų jis neprisimins, kad jo mušė, bet pasąmonėje išliks - mušti galima ir reikia, kai negali kitais būdais pasiekti savo tikslo. O auklėti 1m. ir 4 mėn. vaikelį gerbti tėvus blink.gif mažiausiai beprasmiška, juk pagarbą pelnysi, nemušdama ir neįrodinėdama, kad tėvus reikia gerbti, o tik meile, gerais santykiais ir asmeniniu pavyzdžiu. Aš taip galvoju, gal aš klystu... doh.gif
Atsakyti
pas mus irgi oziukai uzeina i svecius blush2.gif bet vien del to, kad savaitgaliais mazius yra popinamas demesiu, o savaites dienom iki 5 pm as bunu su juo ir reikia ir valgyt padaryti , ir skalbinius tvarkyti, o dar as dirbu namie visa diena, tada ir prasideda doh.gif bandom tartis graziuoju, gaves su ranka per nagus tik kelis kartus bigsmile.gif labai veikia "nori i kambari?" ir dirzas ofise ant stalo, kurio neragaves, bet i odine sofa trenkus, oi kaip skamba unsure.gif gal ir ngerai darau, zinau, kad jam demesio galeciau skirti daugiau tik tuoatveju jei neirbciau verysad.gif kiekviena sekunde kartoju, kad myliu ji be galo ir noriu, kad ishaugtu protingu ir geru zmogumi... nemanau, kad smurtauti reikia priesh tokius pipirus schmoll.gif nors, sutinku, ish kantrybes, tikrai kartais ishveda verysad.gif
Atsakyti
pas mus taip pat ožiukai i svecius ateina, tiesiog dazniausiai nekreipiu demesio ir gana greitai praeina, na esu is pliaukstelejus su ranka pe uzpakaliuka taip svelniai,tai iskart auksinis vaikas blush2.gif
Atsakyti
Visi sveiki vaikai išgyvena tokią krizę.
Maniškis tai 1,5 metų buvo kai prasidėjo, įpatingai mėgo ant žemės parkristi ir rėkti viešumoje. Kadangi aš su vyrų į jo klyksmus nekreipėme dėmesio, tai to dėmesio norėjo sulaukti iš aplinkinių doh.gif
Bet net pati nepajutau kaip praėjo ožiai, bet užtruko gal kokius porą mėnesių.
Atsakyti