Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(silagele @ 2010 04 22, 13:03)
labas
noredama matyti aiskesnius skirtumus, pasistudijuok sita lyginimu lentele( ten auksciau lenteles gali atsidaryti vis kitu lyginimo kriteriju lentele) :

bigsmile.gif va tai dekui, ir aiskiau pasidare ax.gif Einu dar pastudijuoti lenteles
Atsakyti
Sveikos Merginos,
gal kuri turit XT vokeli,
domina ar 11 men vaikas dar telpa,
nes ismatavimu niekur neradau, o ir gyvai nemaciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule40 @ 2010 04 22, 16:54)
Sveikos Merginos,
gal kuri turit XT vokeli,
domina ar 11 men vaikas dar telpa,
nes ismatavimu niekur neradau, o ir gyvai nemaciau. g.gif

DIMENSIONS --- Folded - 105cm x 38.5cm x 48.5cm Unfolded - 11cm x 70cm x 53cm Handle ..stai ka radau:)DIMENSIONS ARE USUALLY 18" x 17" x 5" FOR ONE FOOTMUFF
maniskis i universalu, kailini, dar tilpdavo budamas metu ir keliu menesiu, o vaikinas ne is kuduju:) bet tu uzklausk nares campari* , ji priedus parduoda:) ismatuos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliene77: 22 balandžio 2010 - 17:20
QUOTE(Egliene77 @ 2010 04 22, 17:59)
DIMENSIONS --- Folded - 105cm x 38.5cm x 48.5cm Unfolded - 11cm x 70cm x 53cm Handle ..stai ka radau:)DIMENSIONS ARE USUALLY 18" x 17" x 5" FOR ONE FOOTMUFF
maniskis i universalu, kailini, dar tilpdavo budamas metu ir keliu menesiu, o vaikinas ne is kuduju:) bet tu uzklausk nares campari* , ji priedus parduoda:) ismatuos:)

Labai aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule40 @ 2010 04 22, 18:31)
Labai aciu smile.gif

Tik mastau ar apsimoka isigyti, nes vaikui greit metai,
o jei tik porai menesiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule40 @ 2010 04 22, 18:39)
Labai aciu smile.gif
Papildyta:
Tik mastau ar apsimoka isigyti, nes vaikui greit metai,
o jei tik porai menesiu.. g.gif

na, priklauso nuo vaikio, juk ne kiekvienas megsta buti suvarzytas ir nemataruoti kojytemis:) mano manymu, tai Jus pavasari ir vasara pratempsit be jo, uzteks paprasciausio pleduko kokio, o vat rudeni ir ziurekit:)
Atsakyti
mes XLR naudojam turbut nuo kokiu 8 men, tai tos pagalveles nei kart nedejau, guli spintoj nauja biggrin.gif
vokelio irgi neturejom, bet buvau pirkus toki vilnoni universalu dar kai lopsyje miegojo, tai ji itiesdavau jei reikedavo, bet siaip kai salta buvo tai nelabai ir ejom su vezimu i lauka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 22 balandžio 2010 - 21:49
QUOTE(Mytee @ 2010 04 22, 22:47)
mes XLR naudojam turbut nuo kokiu 8 men, tai tos pagalveles nei kart nedejau, guli spintoj nauja  biggrin.gif
vokelio irgi neturejom, bet buvau pirkus toki vilnoni universalu dar kai lopsyje miegojo, tai ji itiesdavau jei reikedavo, bet siaip kai salta buvo  tai nelabai ir ejom su vezimu i lauka  unsure.gif

Aciu, uz patarimus,apgalvosiu del vokelio, pagalveles tai suprantu, kad tikrai nereikia. smile.gif
maciau buna tokie medvilniniai patiesaliukai i vezimeli vasarai, mano vezimas juodas, tai gal ir butu prasme toki isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule40 @ 2010 04 23, 10:40)
Aciu, uz patarimus,apgalvosiu del vokelio, pagalveles tai suprantu, kad tikrai nereikia. smile.gif
maciau buna tokie medvilniniai patiesaliukai i vezimeli vasarai, mano vezimas juodas, tai gal ir butu prasme toki isigyti  g.gif

http://www.kiddicare...__100205_10001_
http://www.kiddicare...__100203_10001_
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 04 23, 11:23)

Dekui, ir as cia ziurejau, visko man norisi , tik vis suku galva ar isties reikalingi daiktai, ar galiu be kai kuriu priedu apseiti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule40 @ 2010 04 23, 14:14)
Dekui, ir as cia ziurejau, visko man norisi , tik vis suku galva ar isties reikalingi daiktai, ar galiu be kai kuriu priedu apseiti. g.gif

na, jei tik norisi:))) siaip tie pakloteliai manau faini rudeniui, nes patogiau sedet mazgiui, o ir plauti sedynes taip daznai nereik:)
campari* ir situos maciau parduoda;)
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 04 23, 15:42)
na, jei tik norisi:))) siaip tie pakloteliai manau faini rudeniui, nes patogiau sedet mazgiui, o ir plauti sedynes taip daznai nereik:)
campari* ir situos maciau parduoda;)

As isivaizdavau, kad vasaros sezonui praverstu, nes vezimelio sedynes audinys kietokas, o vaikutis bus lengvai aprengtas.Rudeni tai striukes ir t.t.
tai netaip svarbu kas po nugara. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule40 @ 2010 04 23, 18:22)
As  isivaizdavau, kad vasaros sezonui praverstu, nes vezimelio sedynes audinys kietokas, o vaikutis bus lengvai aprengtas.Rudeni tai striukes ir t.t.
tai netaip svarbu kas po nugara. ax.gif

mes XLR patiesala naudojom tik saltuoju metu laikotarpiu, tas kietokas audinys ner nepatogus;) nors priklauso nuo vaikiuko:) ir nuo sauskelniu:)
Atsakyti