Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 08, 14:46)
is mano patirties,tas buomas visiskai nereikalingas dalykas  schmoll.gif  ,net nesugalvociau pirkti,ypac maclarenui,man net ir vaizda gadina  blush2.gif

mums ir nereik, alia zinau, kurioms mamytems reikia, tai ir domaujuosi:)
man MCLR del to ir faini, kad be buomeliu, o sulankstyt beje su buomeliu neiseina, reikia ji nuiiminet ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 04 08, 13:55)
mums ir nereik, alia zinau, kurioms mamytems reikia, tai ir domaujuosi:)
man MCLR del to ir faini, kad be buomeliu, o sulankstyt beje su buomeliu neiseina, reikia ji nuiiminet ir t.t. doh.gif

drinks_cheers.gif
as buomelyje jokiu pliusu neizvelgiu ax.gif vien tik minusai,tai nesuprantu ,kam jo reikia g.gif .,
nes maclarenai su buomu,nu tikrai ne kaip atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2010 04 08, 12:41)
ir man reikia buomelio, tik ne pilko, o rudo ar pink spalvos  g.gif

Maclareno buomeli radau netycia, ir kaip apsidziaugiau bigsmile.gif spalvyte deja tik viena - pilka, nezinau ar isvis ju visokiu spalvu buvo/yra, man pavyko rasti tik sita 4u.gif

beje buomelis manau yra reikalingas/arba ne pagal kiekvienos mamytes ir jos vaikucio poreikius smile.gif man pvz. patinka vezimeliai su buomeliais, kam nepatinka tas tiesiog neperka 4u.gif
Atsakyti
dėl to buomelio tai čia kaip kam , kadangi mažiukei tik pusę metukų suėjo, tai labai žaidžia su žaisliukais ant buomelio, be to įsikibus į jį jau sėdas .Turim namuose tokį paprastutį vežimuką nusipirkę (jau kai negalėjau kęsti nugaros skausmų , tai visokios technikos prisipirkau - vežimėlį , nešynę 4u.gif ) tai tas su buomeliu, o kadangi kitaip susideda, tai nereikia nuiminėti suskleidžiant.Taigi mažiukui vaikučiui labai manau praverčia buomelis, o paaugusiems jau ir nereikalingas jis .
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2010 04 08, 16:30)
dėl to buomelio tai čia kaip kam , kadangi mažiukei tik pusę metukų suėjo, tai labai žaidžia su žaisliukais ant buomelio, be to įsikibus  į jį jau sėdas .Turim namuose tokį paprastutį  vežimuką nusipirkę (jau kai negalėjau kęsti nugaros skausmų , tai visokios technikos prisipirkau - vežimėlį , nešynę  4u.gif ) tai tas su buomeliu, o kadangi kitaip  susideda, tai nereikia nuiminėti suskleidžiant.Taigi mažiukui vaikučiui labai manau praverčia buomelis, o paaugusiems jau ir nereikalingas jis .

na nebent, ta buomeli pirkti tik del zaislu g.gif
mes irgi zaislu kruva turime ant buomu,bet kokiu tik neprideciau ,jie ydomus tik primas 10minuciu,tai del zaislu siuo atveju buomo as nepirkciau 4u.gif ,bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
na, buomelis tai tikrai nereikalingas (dabar net susimasciau kur nudetas blush2.gif ) 4u.gif zaislus puikiai sukabindavau ant dirzeliu, tada jie budavo ant keliu, ir juos galedavo tampyt kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2010 04 09, 13:15)
na, buomelis tai tikrai nereikalingas (dabar net susimasciau kur nudetas  blush2.gif ) 4u.gif  zaislus puikiai sukabindavau ant dirzeliu, tada jie budavo ant keliu, ir juos galedavo tampyt kaip nori smile.gif

gera mintis ok.gif
Atsakyti
mums buomelio irgi neprireike, kol laukem Maclareno buvom pasiskoline kazkoki sketuka su buomeliu, tai tragedija, vaikas isikabindavo i buomeli ir pradedavo durnavot, o Maclarene be buomelio graziausiai sedi prisegtas dirzais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 04 12, 22:49)
mums buomelio irgi neprireike, kol laukem Maclareno buvom pasiskoline kazkoki sketuka su buomeliu, tai tragedija, vaikas isikabindavo i buomeli ir pradedavo durnavot, o Maclarene be buomelio graziausiai sedi prisegtas dirzais  ax.gif

drinks_cheers.gif vava mum tas pats biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums tokie?smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliene77: 17 balandžio 2010 - 20:00
QUOTE(Egliene77 @ 2010 04 17, 19:57)
kaip jums tokie?smile.gif
user posted imageuser posted image

languotas,tai baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 18, 02:08)
languotas,tai baisus  biggrin.gif

vakar maciau abu Pilies gatvej, zinok tas languotas realybej geriau atrodo:) o tas obuolinukas - fainuolis:)
Atsakyti