Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(gineituke @ 2010 05 04, 14:10)
Labukas Maclaren gerbejos 4u.gif

Uzmaciau, kad akcija Mothecare parduotuvej XLR modeliukams: su lojalumo kortele visa menesi XLR kainuos 875 Lt. thumbup.gif
Jamkit kurios ketinot, as pernai daugiau su nuolaida mokejau. verysad.gif

Tai,kad neturi jau.As vakar nusipirkaau,nes rezervavus buvau,tai po manes liko vienas.Riuuuuzavas cool.gif

Ir net nezino ar gaus.Sake nesitikejo,kad per dvi dienas visa siunta (15 vnt.) isparduos.

O kaip tu,saviskiu patenkinta? tai koks jo tikrasis svoris?
ant dezes parasyta vienaip,pardaveja sake 7.4kg

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 05 04, 14:21)
Tai,kad neturi jau.As vakar nusipirkaau,nes rezervavus buvau,tai po manes liko vienas.Riuuuuzavas  cool.gif

Ir net nezino ar gaus.Sake nesitikejo,kad per dvi dienas visa siunta (15 vnt.) isparduos.

buvau uzvakar,tai like 2 buvo smile.gif kaina gera
bet visai netrauke mane sitas modelis
gaila,kad xt nuolaidu nebuvo
dar su pardavejom padiskutavom biggrin.gif sakau,kodel XT neatsivezet biggrin.gif sako,kad sitos geriasiai perka blink.gif net nustebau
tipo sako,juk no gimimo jie biggrin.gif as tai savo vaiko nuo gimimo i toki nekisciau,o 1-1.5m vaikui toks vezimas per griozdiskas

is vis keista,tokia akcija paskelbe,o atsiveze vos 15 vezimu,nu net juokinga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 gegužės 2010 - 14:53
Sveiki, orejau pasiteirauti 4u.gif Issirinkome Maclaren XT. Radome uz prieinama kaina thumbup.gif Tik domina toks dalykelis: pardaveja teigia, kad vezamo "krovinio" svoris iki 25 kg. O as kiek radau sio vezimaicio specifikaciju - iki 15 kg. Gal kas galite patikslinti?
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2010 05 04, 16:07)
Sveiki, orejau pasiteirauti  4u.gif  Issirinkome Maclaren XT. Radome uz prieinama kaina  thumbup.gif  Tik domina toks dalykelis: pardaveja teigia, kad vezamo "krovinio" svoris iki 25 kg. O as kiek radau sio vezimaicio specifikaciju - iki 15 kg. Gal kas galite patikslinti?

na NEBENT tai butu amerikietiskas modelis.........
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2010 05 04, 16:07)
Sveiki, orejau pasiteirauti  4u.gif  Issirinkome Maclaren XT. Radome uz prieinama kaina  thumbup.gif  Tik domina toks dalykelis: pardaveja teigia, kad vezamo "krovinio" svoris iki 25 kg. O as kiek radau sio vezimaicio specifikaciju - iki 15 kg. Gal kas galite patikslinti?

labas,
europoje pardavinejamu vezimeliu max vezamas svoris tikrai yra 15kg,o amerikietisku variantu iki29,5kg.mes jau greitai turesime amerikietiska varianta, del tos pacios priezasties-del vezamo svorio.tai aktualu sunkesniems mazyliams.
Atsakyti
net nustebau
tipo sako,juk no gimimo jie biggrin.gif as tai savo vaiko nuo gimimo i toki nekisciau,o 1-1.5m vaikui toks vezimas per griozdiskas

Bet man tai gerai,kad pilnai gulima padetis yra,t.y. tinka nuo gimimo,nes tada nereikia kur nors isvykstant is namu tystis to griozdo "Emmaljungos".

Nuo gimimo nekisciau ir as,bet va dabar kai pusmetuko,tai manau liuks jis bus isvykus.O ir pamigdyt patogu tokiam,nes erdvus.

Neatrodo jis man griozdiskas ir metinukui ar pusantru .

Gal kas mate ta kelionine tase jam? uz keleto svaiciu skrisim atostogaut,butu gaila,jei lektuve suniokotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 04 gegužės 2010 - 18:16
QUOTE(silagele @ 2010 05 01, 13:14)
ane, as mat kai ilindau i mothercare puslapi ten neradau info susijusio su xt, tai suabejojau.
Gal ir pastebejai, kokia ten XT kaina? smile.gif
Papildyta:

Egliene, o gal zinai ar jie turi ir kelioiniu maisu(krepsiu) vezimukui sudeti transportavimui(pvz. skrydziams)?  rolleyes.gif

Kelionini krepsi galiu uz 24 lt parduot nenaudota , cia ne i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2010 05 04, 19:15)
Kelionini krepsi galiu uz 24 lt parduot nenaudota , cia ne i tema smile.gif

tai jei cia tas, apie kuri galvoju, tai tada JAMAM! mes ji bigsmile.gif
Atsakyti
Blueta
niu man tai jis 1-1,5 buvo jau per dydelis,kaip kelionem ar kur trmpam , tai man griozdas
o pilnai gulima padeti turi ir XT
tik questas neturi,bet irgi super
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 05 04, 14:21)
Tai,kad neturi jau.As vakar nusipirkaau,nes rezervavus buvau,tai po manes liko vienas.Riuuuuzavas  cool.gif

Nu jo, cia tai bent - akcija paskelbe ir daugiau neuzsiveze. doh.gif Tai.gi pats sezonas dabar tu vezimeliu.

As tai patenkinta savo XLR. Pirkau kai maziui puse metu buvo, kaip tik pries vasara, tai pats tas: ir miegoti patogus, ir kelionej. Dar ir dabar jame vazinejames, nes maniskiui nors jau tuoj pusantru, bet jis stambus ir didelis vaikis, mazesni vezimai turbut neatlaikytu doh.gif . Del vezimelio svorio tai net nezinau, tikiu, kad panasiai ir bus be priedu. Siaip jei perkat metu ir vyresniam vaikiukui, tai jau patarciau XT rinktis, jis dar lengvesnis, mazesnis. As savo xlr dar vasara naudosiu, o po to perleisim kita vasara kitam leliukui, tai atitarnaus su kaupu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 04, 20:58)
Blueta
niu man tai jis 1-1,5 buvo jau per dydelis,kaip kelionem ar kur trmpam , tai man griozdas
o pilnai gulima padeti turi ir XT
tik questas neturi,bet irgi super

su QUEST ta tokia pusiau gulima beveik PILNA:) uztenka, jei vaikis nori pasnaust:)
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 05 04, 22:28)
su QUEST ta tokia pusiau gulima beveik PILNA:) uztenka, jei vaikis nori pasnaust:)

jo pilnai pakanka smile.gif drinks_cheers.gif
superinis vezimas ax.gif
Atsakyti