Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

Gavau siandiena musu nauja karieta. thumbup.gif Kol kas patys geriausi atsiliepimai. Kelionems bus labai labai gerai ir patogu mazajai. ax.gif Tikrai kokybiskas vezimas, likau maloniai nustebinta. rolleyes.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Vakar ir aš apsilankiau mothercare parduotuvėje xlr apžiūrėti. Ir pasirodo nėra doh.gif sakė konsultantės, kad nesitikėjo, kad taip greit išpirks g.gif
Bet žinokit nežinau kodėl, bet man konsultantė pasiūlė pirkti tik xlr, sakė nepakeičiamas vežimas. Ir nesvarbu ar vaikui virš metų ar puse metų. Tai žinokit pasimečiau visiškai doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre-marija: 07 gegužės 2010 - 08:18
QUOTE(Aterol @ 2010 05 06, 16:34)
Gavau siandiena musu nauja karieta. 

Musu toks pats.Tik as emiau ne riuzava,o sompanine spalva bigsmile.gif
dar neisbandem,vesiuosi i kelione gale menesio.

QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 07, 09:18)
Vakar ir aš apsilankiau mothercare parduotuvėje xlr apžiūrėti. Ir pasirodo nėra 

taig as neseniai cia rasiau,kad nera,ispirko per dvi dienas visa siunta.

Kalbejau vakar su vedeja,sake atsives dar uz savaites.Taip,kad nepraleisk progos.
Palik jiems savo tlf nr ir uzsirezervuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 07, 09:18)
Vakar ir aš apsilankiau mothercare parduotuvėje xlr apžiūrėti. Ir pasirodo nėra  doh.gif sakė konsultantės, kad nesitikėjo, kad taip greit išpirks  g.gif
Bet žinokit nežinau kodėl, bet man konsultantė pasiūlė pirkti tik xlr, sakė nepakeičiamas vežimas. Ir nesvarbu ar vaikui virš metų ar puse metų. Tai žinokit pasimečiau visiškai doh.gif .

tikrai, rezervuok, jei labai norisi, bus ramu thumbup.gif
o konsultantes visad siulo pirkti brangesni daikta, ka, nepastebejai niekad?smile.gif mirksiukas.gif
XLR yra vezimu vezimas...tik tikrai siulau, JEI kelionems ir antra vezimuka, ir vaikuciui daugiau nei metai ir keli menesiai - imk Quest...cia toks mano asmeniskas patarimas:) nes kalbu is savo patirties mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2010 05 06, 16:34)
Gavau siandiena musu nauja karieta.  thumbup.gif  Kol kas patys geriausi atsiliepimai. Kelionems bus labai labai gerai ir patogu mazajai.  ax.gif  Tikrai kokybiskas vezimas, likau maloniai nustebinta.  rolleyes.gif 
user posted image

oj grazuolis;)) turejom toki, su melynu, iki siol mieli prisiminimai, patys paciausi:) geros keliones!
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 05 07, 11:10)
tikrai, rezervuok, jei labai norisi, bus ramu thumbup.gif
o konsultantes visad siulo pirkti brangesni daikta, ka, nepastebejai niekad?smile.gif mirksiukas.gif
XLR yra vezimu vezimas...tik tikrai siulau, JEI kelionems ir antra vezimuka, ir vaikuciui daugiau nei metai ir keli menesiai - imk Quest...cia toks mano asmeniskas patarimas:) nes kalbu is savo patirties mirksiukas.gif

Egliene, bet ar jums patogu su Quest, kai jis neturi visiskos gulimos padeties? Nes maniske tai labai megsta laukutyje pamiegoti. Mes pagrinde ir einam jei i lauka tai miegoti, nes lauke ismiegame net 4 val, jei vezioju thumbup.gif
Siaip mes turime Mutsy vezima, bet nusipirkus Maclarena zadame parduoti ir pasilikti prie vieno vezimuko.
Tikriausiai, kad rezervuosiuos ir busiu giliuose apmastymuose visa savaite biggrin.gif o jus rasykite dar visos is savo patirties, man jusu nuomone apie maclarenus siuo metu labai svarbi mirksiukas.gif
Eglienes patarimas mane ir sveria i ta puse, o gal ne xlr g.gif smile.gif
Atsakyti

Tikriausiai, kad rezervuosiuos ir busiu giliuose apmastymuose visa savaite biggrin.gif o jus rasykite dar visos is savo patirties, man jusu nuomone apie maclarenus siuo metu labai svarbi mirksiukas.gif
Eglienes patarimas mane ir sveria i ta puse, o gal ne xlr g.gif smile.gif
[/quote]
palyginus gulimas pozicijas XLR ir Quest, tai jos nesiskiria zenkliai...sakyciau skiriasi tik erdvumas ir gulimosios dalies ilgis/plotis siu vezimuku... maniskis miega ir Quest, ir dvi valandas, lauke;) pasiciupinekit Jus, su mazaja isbandykit, kas jai labiau tiks/patiks...nes mes pacios kartais nelabai ka nulemiam:)
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 05 07, 12:02)
palyginus gulimas pozicijas XLR ir Quest, tai jos nesiskiria zenkliai...sakyciau skiriasi tik erdvumas ir gulimosios dalies ilgis/plotis siu vezimuku... maniskis miega ir Quest, ir dvi valandas, lauke;) pasiciupinekit Jus, su mazaja isbandykit, kas jai labiau tiks/patiks...nes mes pacios kartais nelabai ka nulemiam:)

Įdomu kur Vilniuje galima būtų rasti visus modelius Maclarenu, kad vat būtent duoti mažąjai išbandyti, pasodinti į vieną, į kitą ...?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 07, 11:26)
Įdomu kur Vilniuje galima būtų rasti visus modelius Maclarenu, kad vat būtent duoti mažąjai išbandyti, pasodinti į vieną, į kitą ...?

Mothercare ir Kotryna...
Atsakyti
Tai jūs dabar pasakykit šis maclarenas xt naujausias http://www.justkiddi...ame=-sale-items? Kaip žinoti i neapsigauti perkant iš UK tinklapių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 12, 13:02)
Tai jūs dabar pasakykit šis maclarenas xt naujausias http://www.justkiddi...ame=-sale-items? Kaip žinoti i neapsigauti perkant iš UK tinklapių? g.gif

http://shop.maclaren...T Charcoal.aspx
pagal tai, kas situose abiejose puslapiuose pabandyk palygint:)
o rizikuoja visada visi, pirkdami internetu;)
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 05 07, 12:07)
Mothercare ir Kotryna...

XT modeli machercare nera

QUOTE(Egliene77 @ 2010 05 12, 13:00)
http://shop.maclaren...T Charcoal.aspx
pagal tai, kas situose abiejose puslapiuose pabandyk palygint:)
o rizikuoja visada visi, pirkdami internetu;)

nu ,kad nieko rizikinga, perkant is oficialiu parduotuviu
daug labiau rizikinga perkant ir perpardavinetoju,ar devetus per skelbima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na mes ir isigijome sia karieta tiksliau XLR modeliuka -tiesiog suuper !!!
Pirkome mothercare.com (anglijoje ) buvo sale vezimeliams 10 proc ir dar koduka turejom 10 proc tai gavosi -20 %. Galutine suma 801 lt .( SUUPER !!!)
Atsakyti