Sveikos merginos,
Noriu Jusu paklausti, nes esu pasimetusi. Su vyru jau du menesius naudojam nutraukta lytini akta, o si menesi viena karta ir visai nepasisaugojom. Jei su skaiciuokle gerai pasiskaiciavau vaisingas dieneles, tai pataikem kaip tik i pati "pika" (kazkur diena pries ovuliacija). Praejus sesioms dienoms po man prasidejo tepliojimas. Jis truko 6 dienas. Ir baigesi butent tuomet, kai pagal cikla turetu prasideti mano menesines. Ju kazkaip nelabai ir besitikiu sulaukti jau si menesi. Krutine nepadidejo, taciau pora dienu jauciu lyg kas gerkleje butu uzstriges, pilvo apacia toks jausmas lyg kietetu ir pakankamai daznai lakstau i tualeta (pirma galvojau, kad gal kur pasalau), pora dienu kaip daznai pucia pilva, bet dabar net nezinau ka galvoti

Kai pradejo teplioti, pasidariau nestumo testa, kuris turetu rodyti bet kuriuo paros metu - jis buvo neigiamas(tiesa, is antro karto apskritai jis man pradejo tik ka nors rodyt

). Si ryt (nes butent siandien turejo prasidet menesines), pasidariau rytini nestumo testa ir jis vel yra neigiamas(bet sikart as gal ji buvau diena pries masinoj palikus, galejo pasalt gal). Nelabai turiu patirties siuo klausimu, bet niekad anksciau nera buve jokio tokio tepliojimo. Prasidedavo menesines ir po keliu dienu baigdavosi. Ar gali buti, kad testas meluoja ir as istikro laukiuosi?