Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

Tai kur ta mano raudonoji armija prapuolė? Gal kokių patarimų ar išminties pažersite? drinks_cheers.gif
[/quot

kai man buvo gimdos uzdegimas ir teko vartoti stiprius antibijotikus nes jau niekas nepadejo tai man menesines buvo prapuolusios visus tris menesius ir sirgau po labai mazai kai jos atsirado bet paskui mazdaug praejus sesiems menesiam viskas vel gryzo i savo vezes. bet pas mane ir taip yra labai jautrus organizmas jei as tik apturiu daugiau streso ar susinervuoju tai pas mane tada iskart buna kad pradingsta menesines
Atsakyti
Man irgi mmm vėluoja jau savaitę, testukai neigiami, krūtinė jautri, BT 37, išskyrų padaugėjo. Visą laiką gerdavau KT, tik praeitą mėn jų negėriau, lyg ir pataikėm ant vaisingų dienų blush2.gif Nervai nelaiko, ar yra nestuke.gif ar ne ax.gif O gal aš sau tik įsikalbėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2010 12 09, 17:04)
Man irgi mmm vėluoja jau savaitę, testukai neigiami, krūtinė jautri, BT 37, išskyrų padaugėjo. Visą laiką gerdavau KT, tik praeitą mėn jų negėriau, lyg ir pataikėm ant vaisingų dienų  blush2.gif Nervai nelaiko, ar yra  nestuke.gif  ar ne  ax.gif O gal aš sau tik įsikalbėjau  blush2.gif

o gal testuku jautresniu reikia arba skirtingu firmu isbandyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 09, 19:12)
o gal testuku jautresniu reikia arba skirtingu firmu isbandyt? smile.gif

Bandžiau visus skirtingus blush2.gif Na sekmadienį darbe hcg pasidarysiu, jei mmm nepareis
Atsakyti
Nledi bent jau man po KT sekančios mm geroooookai užtruko. ir išvis pirmi keli mėnesiai jos ateidavo kada panorėjusios (nors iki kt buvo itin reguliarios). Taip kad geriausia palauk dar savaitę ir pakartok NT, nes gali būti tiesiog išsireguliavę hormonai po KT.
Atsakyti
man ne karto nemelavo ax.gif
Atsakyti
Meluoti gali. Štai mano testas kaip ir teigiamas,nes antra juostelė yra, bet labai blyški, bet tokia ji ir buvo ir su pirmu nėštumu kai pirmą kartą testą dariausi.
O štai dabar, kaip ir meluoja, nes iš kraujo tyrimas HCG( o jis tai tikrai tikslus) laboratorijoje parodė- kad ne nėščia. Mįslė, dabar ar laboratorija grybą pjauna, ar testas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 18 gruodžio 2010 - 23:57
Sveikos merginos,

Noriu Jusu paklausti, nes esu pasimetusi. Su vyru jau du menesius naudojam nutraukta lytini akta, o si menesi viena karta ir visai nepasisaugojom. Jei su skaiciuokle gerai pasiskaiciavau vaisingas dieneles, tai pataikem kaip tik i pati "pika" (kazkur diena pries ovuliacija). Praejus sesioms dienoms po man prasidejo tepliojimas. Jis truko 6 dienas. Ir baigesi butent tuomet, kai pagal cikla turetu prasideti mano menesines. Ju kazkaip nelabai ir besitikiu sulaukti jau si menesi. Krutine nepadidejo, taciau pora dienu jauciu lyg kas gerkleje butu uzstriges, pilvo apacia toks jausmas lyg kietetu ir pakankamai daznai lakstau i tualeta (pirma galvojau, kad gal kur pasalau), pora dienu kaip daznai pucia pilva, bet dabar net nezinau ka galvoti sad.gif Kai pradejo teplioti, pasidariau nestumo testa, kuris turetu rodyti bet kuriuo paros metu - jis buvo neigiamas(tiesa, is antro karto apskritai jis man pradejo tik ka nors rodyt biggrin.gif). Si ryt (nes butent siandien turejo prasidet menesines), pasidariau rytini nestumo testa ir jis vel yra neigiamas(bet sikart as gal ji buvau diena pries masinoj palikus, galejo pasalt gal). Nelabai turiu patirties siuo klausimu, bet niekad anksciau nera buve jokio tokio tepliojimo. Prasidedavo menesines ir po keliu dienu baigdavosi. Ar gali buti, kad testas meluoja ir as istikro laukiuosi?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 12 19, 00:42)
Meluoti gali. Štai mano testas kaip ir teigiamas,nes antra juostelė yra, bet labai blyški, bet tokia ji ir buvo ir su pirmu nėštumu kai pirmą kartą testą dariausi.
O štai dabar, kaip ir meluoja, nes  iš kraujo tyrimas HCG( o jis tai tikrai tikslus) laboratorijoje parodė- kad ne nėščia. Mįslė, dabar ar laboratorija grybą pjauna, ar testas.

O tai testa tik viena darėtės? nestebėjote ar diena iš dienos neryškėja? nes šiaip jei nėštumas tai testo juostelė ryškėti turi, o jei pvz. kokios cistos gimdoje tai gali rodyti teigiamą, bet juostelės ryškumas nekinta tada.
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2010 12 25, 21:13)
O tai testa tik viena darėtės? nestebėjote ar diena iš dienos neryškėja? nes šiaip jei nėštumas tai testo juostelė ryškėti turi, o jei pvz. kokios cistos gimdoje tai gali rodyti teigiamą, bet juostelės ryškumas nekinta tada.

Dariausi viena, kuris buvo teigiamas, o laboratorijos kraujo atskaymas buvo, kad nesilaukiu. Kitas testas buvo neigiamas, kita ryta.
kad kazin ar cistos gali buti priezastis teigiamo testo. Greiciau tai mitas, man tiesiog pasitaike brokuotas nestumo testas doh.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. smile.gif Noreciau kai ko jumis paklausti. Pries 5 dienas pradejo labai stipriai skaudeti krutine ir ji labai sukietejo, o siandien isejau parukyt tai po rukimo iskart supikino, taciau pasidariau siandien testa tai buvo neigiamas. Menesines pas manes nereguliarios tai tiksliai negaliu pasakyt kada prasides, apitiksliai kaz kur sausio pradzioje ar viduryje. Po tos nakties...kaz kur praejo 12 dienu. Gal per anksti dar testa daryti ar cia kazkokia lyga??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 14, 18:16)
...siaip teigiamas testas nemeluoja... mirksiukas.gif  nestuke.gif ...sveikinimai... 4u.gif

o ar pasitaike kuriai, kad neigiamas testas meluotu? menesines velavo 2 dienas, pasidariau testa - neigiamas... bet jos vis dar neateina, jau 4 dienos...
Atsakyti