QUOTE(Emperatriz @ 2011 10 18, 18:55)
laukiu pagalbos
1 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti
2 -dieną - kartą dienoje pamaišyti
3 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti
4 -dieną - kartą dienoje pamaišyti
5 -dieną - vakare pridėti:
1 stiklinę cukraus
1 stiklinę pieno
1 stiklinę miltų
6 -d -pamaišyti kartą dienoje
7- d - """"""""
8- d - """""""
9 -d - """"""""
10 dieną iš ryto pridėti visko ,kaip 5 -tą dieną
Tą pačią dieną reikia kepti.Pirmiausia visą raugą dalyti per pusę(čia jeigu norima jo ir toliau turėti).Vieną pusę palikti kepimui,o kitą dalinti dar per pusę.Vieną pusės dalį pasilikti sau dėl raugo, antrąją dalį galima kam nors duoti arba pridėti prie kepimo dalies.Jei neketiname daugiau raugo turėti,tai kepame nedaliname,kepame iš viso raugo.
Kepimui: į kepimo dalies raugą dar pridedame
1 stiklinę cukraus
1 stiklinę pieno (nedejau, nes neturejau)
3 kiaušinius (buvo like tik 2 kiausiniai M dydzio, tai juos tik ir dejau)
3 stiklines miltų (dejau tik 2, nes nepyliau pieno, ir truko vieno kiausinio)
pusę stiklinės aliejaus (dejau puse stiklines istirpinto margarino)
1 šaukštas kepimo miltelių (dejau viena a.s. su kaupu)
1 šaukštas vanilinio cukraus
Bandyk pagal sita recepta, tavajame man atrodo, kad mazokai miltu (turi gautis grietines konsistencijos tesla). Gal as klystu???