Įkraunama...
Įkraunama...

Geri autoservisai

buvau ten pernai birzeli. Vietoj darbu i saskaita (atsiklause manes) irase detaliu pirkima. Nelygis. Ir apskritai kazkaip ten man... Darbininkai keisdami stabdziu diskus is 2m aukscio leidzia kristi suportams, nu ne kruopsciai dirba. Nzn, gal as per jautriai reaguoju
Atsakyti
QUOTE(Zigmas @ 2007 09 29, 12:34)
Darbininkai keisdami stabdziu diskus is 2m aukscio leidzia kristi suportams,

blink.gif no coments...nenoreciau tokiems masiniuko patiket schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2007 09 13, 21:05)
QUOTE(Gabe @ 2007 09 04, 14:45)

dar galesiu veliau parasyti elektros bedas kur tvarkyti, dabar nepamenu tiksliai..

flirt.gif

Jau radau. Ir labai patenkinta (šefas asmeniškai prižiūri ir užsakymo priėmimą, ir atidavimą mirksiukas.gif ).
SGR - starterių generatorių remontas.
Partizanų 63 E, Kaunas.
Papildyta:
QUOTE(LosAngeles @ 2007 09 30, 10:13)
(šefas asmeniškai prižiūri ir užsakymo priėmimą, ir atidavimą  mirksiukas.gif ).

Šituo norėjau pabrėžti, jog labai maloniai aptarnauja flirt.gif

Atsakyti
Gal patarsit kur Kaune mercedes pataisyt gerai ir pigiau galima? Nes Silberauto 6000lt užsiprašė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 10 02, 17:01)
Gal patarsit kur Kaune mercedes pataisyt gerai ir pigiau galima?

Ir aš prisidedu prie šio prašymo. Reikia informacijos dviem egzemplioriais, taip sakant aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapinux @ 2007 07 27, 22:44)
Jei jums brangi jusu ir jusu vaiku givybe, prasau netaupykite, remontuokit automobilius spec servisuose, nepasitikekite garaziniais velniais kurie plaktuku ir kirviu taiso jusu automobilius. Tikrai ira pas mus rimtu gan nebrangiu srvisu, su pilna iranga kuri patikrins jusu stabdziu sistema, elektronika ir pakaba, kad vaziuojant nereiktu garisnt magnetolos, kad nesigirdetu pasaliniu triusmu:)

Isiterpsiu, nes neapkenciu kai zmones taip vadina " garaziniais velniais". Seimos verslas - auto remontas, idirbis - virs 20metu, visa reikalinga technika telpa keturiuose garazuose. Ir dar nebuvo jokiu skundu is klientu kad kazkas ne taip padaryta, ar kad kaina nezmoniska, nors dirbama ne prestiziniame salone, o tiesiog tuose garazuose. O del "rimtu" autoservisu (kaip suprantu tai yra tokie su didelemis iskabomis, reklamomis ir kainomis) - kas gali sau leisti moketi tokias sumas tai tegul ir moka, bet tai toli grazu nereiskia kad jie daro geriau. Mums patiems kai kurias detales (galvutes) veza is vln serviso butent tam kad tetis sutvarkytu, nes jiems atvezimas i kauna ir toks tvarkymas pigiau gaunas nei patiems viska daryt. Taip kad yra geru meistru tiek salonuose, tiek garazuose
Atsakyti
Laba diena,
smile.gif gal kas galetu patarti gera auto meistra/servisa kuris specializuojasi SUBARU masinu remonte?
buuuuciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
niu kadangi ieskojau ieskojau ir suradu gera Subaru mestra tai galiu pasidalinti jei kam kada prireiks smile.gif
Tel (85)2723813, 870055665, 860034474, 860038565
linkmenu g. 28, Vilnius
mestras Gedas
Atsakyti
O man reikia verkiant susitvarkyti savo opeliuką doh.gif tik nesijuokit ir markės rolleyes.gif
rodo dideles apsukas, net stovint vietoj pakyla virs 2 unsure.gif ir priekis barška unsure.gif

kas žino nebrangų ir gerą meistriuką mano senam opeliukui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2006 10 18, 13:51)
Teko Ausegroj (Gelvonų g. 2), prie Akropolio netoli, pas elektriką remontuotis, tai tikrai bendravo taip, lygtais viską išmanyčiau, palikus mašiną, skambino du kartus, aiškino, kas negerai, kokių detalių reikia, klausė, ar keisti, ar pirkti. Tikrai normalus pasitaikė, ne tie garažiniai doh.gif
Bet vardo pavardės neatsimenu, manau, tik vienas elektrikas ten ir dirba g.gif

Ausegra turi savo tinklalapį, su kontaktais, pas juos ten būtinai iš anksto reik užsirašyti

Savo mašiniukus irgi Ausegroj tvarkau thumbup.gif Kolkas nenusivyliau: visada pasikonsultuoja, paskambina dėl kainų, detalių keitimo. Tik tiek, kad ten eilės nemažos.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 10 28, 19:07)
Savo mašiniukus irgi Ausegroj tvarkau  thumbup.gif  Kolkas nenusivyliau: visada pasikonsultuoja, paskambina dėl kainų, detalių keitimo. Tik tiek, kad ten eilės nemažos.

Aš irgi ne per seniausiai į Ausegrą važiavau, patiko. Rimtesnio remonto nedariau, man tik testą padarė, ar aušinimo skystis į variklį nesubėga, bet iš to trumpo "reikalo" susidariau neblogą nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Beje į tą pačią autoservisų temą galiu papasakot, kaip vis dėlto lengva blondinėms po autoservisus važinėt biggrin.gif
Pastebėjau, kad dingsta aušinimo skystis, o balos po mašina nebūna, pasiskambinau pažįstamam meistrui, sako kad tau nevažinėt be reikalo, pirma išsiaiškink, ar į variklį nesubėga, tada žinodami atsakymą žinosim nuo ko pradėt smile.gif Pasakė, kur važiuot - Jasinskio gatvėj yra toks "Svirplys", jie testą turi, kur kažkaip garus matuoja ir pasako, ar nesubėga būtent į variklį.
Nuvažiavau, pasakiau ko man reikia - atėjo toks jaunas bachūras iš serviso, atsinešė kažkokį daikčiuką, užlašino aušinimo skysčio ant jo ir sako: " minus 25". Sakau kas minus 25?? Sako - užšals prie -25. sakau ačiū, bet klausimas ne tas buvo - kur jis dingsta? Sako - išgaruoja smile.gif O jei balos nebūna, tai matyt greitai išgaruoja biggrin.gif biggrin.gif NU sakau ar mane durna laikot, ar kaip? doh.gif Apsisukau ir išvažiavau. Užsukau į Kemi tada- jie suprato, ko man reikia, bet tokio testo neturėjo, tai nusiuntė į Ausegrą. Tiesa, prieš nusiųsdami, paklausė ar nedūmina. Sakau ne, tikrai jokių baltų dūmų nemeta. Atsakymas: "Juozai, eik pažiūrėk, ar tikrai nedūmina" biggrin.gif
Tai pagaliau nuvažiavus į Ausegrą patikrino, ko prašiau, pasakė atsakymą (kad nesubėga thumbup.gif ), tik vis tiek paklausė, ar "sugebėsiu pati išvairuoti iš tokio siauro įvažiavimo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 29 spalio 2007 - 09:21