Na, musu servisas specializuojasi automobiliu pakabos bei smulkiu remontu kas liecia praeinant technikine apziura ir tt. Dar toks mazas pastebejimas:) paziurekit ant galinio dangcio kur yra itaisytas langu apiplovimo purkstukas. Paziurekite ar kartai jis nenori klibeti:) gal per ten ir teka vanduo?
Sveiki,
Gal žinote, kas Vilniuj su kėbulo darbais užsiima? Man kairį sparną reiktų patvarkyti, plius pakeisti posūkio lemputę ir išor.apdailos groteles (renault)... Taip gavosi, kad visą laiką mašina rūpinosi draugas, o panašu, kad skirsimės greitu laiku, tai pačiai dabar teks
Todėl sorry jei klausimas kad pasirodys kvailas...
Gal žinote, kas Vilniuj su kėbulo darbais užsiima? Man kairį sparną reiktų patvarkyti, plius pakeisti posūkio lemputę ir išor.apdailos groteles (renault)... Taip gavosi, kad visą laiką mašina rūpinosi draugas, o panašu, kad skirsimės greitu laiku, tai pačiai dabar teks

QUOTE(Lapinux @ 2007 08 02, 22:29)
Na, musu servisas specializuojasi automobiliu pakabos bei smulkiu remontu kas liecia praeinant technikine apziura ir tt. Dar toks mazas pastebejimas:) paziurekit ant galinio dangcio kur yra itaisytas langu apiplovimo purkstukas. Paziurekite ar kartai jis nenori klibeti:) gal per ten ir teka vanduo?
ziurejau nekliba, bet siaip is vidaus ji gerokai parudijudi (bagazine) tai manau, kad bet kuri vieta gali leisti vandeni ar bent jau dregme...
QUOTE(Kentaure @ 2007 08 14, 07:52)
ziurejau nekliba, bet siaip is vidaus ji gerokai parudijudi (bagazine) tai manau, kad bet kuri vieta gali leisti vandeni ar bent jau dregme...
Patikrinimo budas:) pasiimi zarna kai masina plaun ir pili kiek negaila ant automobilio:) stebi pro kur prades teket vanduo:)
Ačiū Lapinux pabandysiu 

Lapinux, gal ir gražiai viską išdėstėte, bet mane vien nuo minties apie kyšius pykdo. Jei moku 200 lt už guolio pakeitimą, tai turiu dar ir kiekvienam ten vaikščiojančiam vaikėzui po 5 lt kišti, kad padarytų tai, kas jiems priklauso???
O ar ne geriau būtų, jei savo darbą žmonės dirbtų ir patys pasakytų, kiek jų paslaugos kainuoja, įskaitant ir tokius 5 lt?
Ir taip jau LT korupcija klesti, tai siūlot ją dar labiau plėsti.
Jei kam dar reikia, galiu parekomenduot kėbulininką Šeškinėje.
O ar ne geriau būtų, jei savo darbą žmonės dirbtų ir patys pasakytų, kiek jų paslaugos kainuoja, įskaitant ir tokius 5 lt?
Ir taip jau LT korupcija klesti, tai siūlot ją dar labiau plėsti.
Jei kam dar reikia, galiu parekomenduot kėbulininką Šeškinėje.

Oi kaip graziai cia lapinux kalba.
lapinuk, pasakyk kur tu dirbi ir as pas tave atvaziuosiu profilaktiskai pakabos patikrinti ir paremonuoti si bei ta. man atrodo, kad granatos saibom yra isejusios.
lapinuk, pasakyk kur tu dirbi ir as pas tave atvaziuosiu profilaktiskai pakabos patikrinti ir paremonuoti si bei ta. man atrodo, kad granatos saibom yra isejusios.
Mes jau kelis kartus savo mašiną vežėme taisyti į AUTOEXPERT LT (atrodo teisingai parašiau). Jie įsikūrę Savanorių pr. 174 a. MB patenkintas jų darbu
Čia Vilniuje

Kas mersedesais važinėja, galiu rekomenduot Rimo servisą, kuris yra Vilniuje, priešais Vingio k.t.
Jie ten būtent šiomis mašinomis užsiima, vietoje detalių parduotuvę turi, gerai ir gana nebrangiai taiso. Kol su savo senuku mersedesu važinėjau, tik pas juos ir lankydavaus
Jie ten būtent šiomis mašinomis užsiima, vietoje detalių parduotuvę turi, gerai ir gana nebrangiai taiso. Kol su savo senuku mersedesu važinėjau, tik pas juos ir lankydavaus

Ieskojau,kas man galetu popigiai ir ne visai prastai varikli permesti,na,ir radau
Garazuose
Vnz.,meistras labiau i kokius destytojus tiktu
Kai pas ji atvaziavau apsitarti del masinos,ten bent trys stovejo,ir ju seimininkai patys tvarkesi,o jis tik vaiksciojo nuo vieno prie kito ir gelbejo po biski darbuose
Vnz.,man patiko
Tai dabar baigiu darba ir po darbo kasdien vaziuoju i dirbtuves,ir ardom masina kartu
Ka sugebu,pasidarysiu pati,ir pigiau bus,ir ismoksiu nemazai
Meistras tai nemirtingas

Mamos ir tėčiai,
Gal kas žino gerą MERSŲ elektriką Kaune - pas šitas mašinas specifinės problemos...
Ir dar kuro padavimo sistema šaibom eina
Labai reikia. Ačiū.

Gal kas žino gerą MERSŲ elektriką Kaune - pas šitas mašinas specifinės problemos...
Ir dar kuro padavimo sistema šaibom eina

Labai reikia. Ačiū.