Įkraunama...
Įkraunama...

Geri autoservisai

Na, musu servisas specializuojasi automobiliu pakabos bei smulkiu remontu kas liecia praeinant technikine apziura ir tt. Dar toks mazas pastebejimas:) paziurekit ant galinio dangcio kur yra itaisytas langu apiplovimo purkstukas. Paziurekite ar kartai jis nenori klibeti:) gal per ten ir teka vanduo?
Atsakyti
Sveiki,
Gal žinote, kas Vilniuj su kėbulo darbais užsiima? Man kairį sparną reiktų patvarkyti, plius pakeisti posūkio lemputę ir išor.apdailos groteles (renault)... Taip gavosi, kad visą laiką mašina rūpinosi draugas, o panašu, kad skirsimės greitu laiku, tai pačiai dabar teks doh.gif Todėl sorry jei klausimas kad pasirodys kvailas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinux @ 2007 08 02, 22:29)
Na, musu servisas specializuojasi automobiliu pakabos bei smulkiu remontu kas liecia praeinant technikine apziura ir tt. Dar toks mazas pastebejimas:) paziurekit ant galinio dangcio kur yra itaisytas langu apiplovimo purkstukas. Paziurekite ar kartai jis nenori klibeti:) gal per ten ir teka vanduo?

ziurejau nekliba, bet siaip is vidaus ji gerokai parudijudi (bagazine) tai manau, kad bet kuri vieta gali leisti vandeni ar bent jau dregme...
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 08 14, 07:52)
ziurejau nekliba, bet siaip is vidaus ji gerokai parudijudi (bagazine) tai manau, kad bet kuri vieta gali leisti vandeni ar bent jau dregme...

Patikrinimo budas:) pasiimi zarna kai masina plaun ir pili kiek negaila ant automobilio:) stebi pro kur prades teket vanduo:)
Atsakyti
Ačiū Lapinux pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 20 rugpjūčio 2007 - 08:11
Lapinux, gal ir gražiai viską išdėstėte, bet mane vien nuo minties apie kyšius pykdo. Jei moku 200 lt už guolio pakeitimą, tai turiu dar ir kiekvienam ten vaikščiojančiam vaikėzui po 5 lt kišti, kad padarytų tai, kas jiems priklauso???
O ar ne geriau būtų, jei savo darbą žmonės dirbtų ir patys pasakytų, kiek jų paslaugos kainuoja, įskaitant ir tokius 5 lt?
Ir taip jau LT korupcija klesti, tai siūlot ją dar labiau plėsti.

Jei kam dar reikia, galiu parekomenduot kėbulininką Šeškinėje. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, gal kas žinot servisa, kur užsiima auto kompiuteriais, man važiuojant automatas jungia trečia pavarą ir užsidega servisas. Čia tikriausiai kompo problema. Skambinau į Ausegrą, sako, kad išsiaiškinti galim, bet tikriausiai netvarkysim.
Atsakyti
Oi kaip graziai cia lapinux kalba.
lapinuk, pasakyk kur tu dirbi ir as pas tave atvaziuosiu profilaktiskai pakabos patikrinti ir paremonuoti si bei ta. man atrodo, kad granatos saibom yra isejusios.
Atsakyti
Mes jau kelis kartus savo mašiną vežėme taisyti į AUTOEXPERT LT (atrodo teisingai parašiau). Jie įsikūrę Savanorių pr. 174 a. MB patenkintas jų darbu 4u.gif Čia Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Kas mersedesais važinėja, galiu rekomenduot Rimo servisą, kuris yra Vilniuje, priešais Vingio k.t.
Jie ten būtent šiomis mašinomis užsiima, vietoje detalių parduotuvę turi, gerai ir gana nebrangiai taiso. Kol su savo senuku mersedesu važinėjau, tik pas juos ir lankydavaus smile.gif
Atsakyti
Ieskojau,kas man galetu popigiai ir ne visai prastai varikli permesti,na,ir radau doh.gif Garazuose lotuliukas.gif Vnz.,meistras labiau i kokius destytojus tiktu lotuliukas.gif Kai pas ji atvaziavau apsitarti del masinos,ten bent trys stovejo,ir ju seimininkai patys tvarkesi,o jis tik vaiksciojo nuo vieno prie kito ir gelbejo po biski darbuose lotuliukas.gif Vnz.,man patiko lotuliukas.gif Tai dabar baigiu darba ir po darbo kasdien vaziuoju i dirbtuves,ir ardom masina kartu thumbup.gif Ka sugebu,pasidarysiu pati,ir pigiau bus,ir ismoksiu nemazai bigsmile.gif Meistras tai nemirtingas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos ir tėčiai, help.gif
Gal kas žino gerą MERSŲ elektriką Kaune - pas šitas mašinas specifinės problemos...
Ir dar kuro padavimo sistema šaibom eina blush2.gif

Labai reikia. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LosAngeles: 02 rugsėjo 2007 - 10:46