Įkraunama...
Įkraunama...

Geri autoservisai

Frekenbok,uzjauciu...nu bet ir iklimpai ten su tuo "servisu"...As paprastai randu kas masina paima be eiles ir graziai paprasius ta pacia diena ir padaro,nes normalus servisai paprastai nori uzdirbti ir laikyti masinas ilgiau jiems tiesiog neapsimoka.Ilgiausiai mano astrike prabuvo remonte kai keitem motora-net dvi savaites,bet ir tai tik todel kad meistras daug masinu turejo ir labai jau krapstukas yra (daro labai gerai,tik ilgai -cia beje garazuose),nors darbo ten tik dienai kitai buvo ,tuo labiau kad dali darbo padariau pati smile.gif
Atsakyti
man vyras taiso mano masina tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
na as jau skambinau i vartotoju teises, kalbejau su inspektoriumi tai galesiu as su tuo servisiuku susitvarkyti clap.gif na kad ir ketvirtadieni atsiemem masina nuvaziavau iki santariskiu(20 km) viskas pradejo uzti kaip traktoriuje kazkas barsketi pradejo, tai apsisukom ir atgal i servisa, dabar tai suteikiau paskutini sansa nes jau zinau kur kreipsiuos *jau tiesiog juokas biggrin.gif per asaras:verkiu: masina taisoma nuo geguzes 15d*
Atsakyti
savam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 07 18, 09:56)
As biski ne i tema ax.gif bet nenoriu tam naujos kurti.Klausimas toks masinos pavaros pradejo sunkiai junginetis(pastaruoju metu mazai vazineju)ar tai kaip nors susije?

Gali būti daug priežasčių. Ką servise pasakė?
Atsakyti
gal kas galit ką parekomenduoti kas galėtų patvarkyti Lagunai klimą (automatinė klimato kontrolė) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2008 05 16, 15:12)
Nuo Martono autoserviso (už Spaudos rūmų,čia Vln) bėkite kiek galima toliau. aggressive.gif

Turejau ir as su jais reikalu ! palikau masiniuka taisyti,o kai atsiemiau ,gerai kad apziurejau : buvo masiniuko galinis bamperis ilenktas,bagazine taipogi.Tai kai paradejau aiskintis Jie tik rankom mojo man eik is cia ! bet laime geru draugu pazystamas yra ju direktorius tai per juos ir sutvarkem si reikala. doh.gif doh.gif
Atsakyti
mano stipriai dauzta masiniuka pigiai ir tikrai kokybiskai suremontavo servise Didziojoje Rieseje (7 km nuo Vilniaus). Jei reikes kontaktu, kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Pilarra,gal galetum ju kontaktus? Aciukas is anksto 4u.gif Girdejau as apie juos bet nelabai zinau kur ten juos rasti.Ir gal gali papasakot smulkiau,ka dare ir kiek mokejai? Man tai rudis reikia tvarkyti,ir reikia i kuo maziau pinigo isipaisyti smile.gif
Atsakyti
na mano masinos priekis buvo stipriai dauztas, tai jie su sutvarkymu, dazymu, nupoliravimo ima nuo 150 lt uz detale. tai man jie labai greitai ir tikrai kokybiskai padare. del rudziu nezinau, kiek kainuotu. reikia skambinti ir klausti. tel. nr. 862684081, 867555658. Adresas: Kooperatyvo g. 1, Didzioji riese mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciukas tau,pilarra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai cia atvaziavau, tai net leputes nemokamai pakeite. Sakeč kad patys net masyna nuvarys ir po pataisymu grazins smile.gif) Tiesiog grazu...
Automobilių dažymo centras
Atsakyti