QUOTE(denaxa @ 2008 09 22, 12:31)
Skaityk kas parasyta ant etiketes smulkiau,ir kad tiktu dyzeliui,nes benzui atskirai eina.Is tu dvieju manau geriau tiks dyzelines kuro sistemos valiklis.Siaip reiketu nueiti i parde ir ten taip gerokai viska paskaitineti prie lentynos atsistojus,ka ten smulkiau raso.Bet pirk tik Wyns,kitu firmu net neziuret gali,cia as is savo patirties
Ai,beje,purkstukus jie abu valo,bet tau dar reikia kad ir siurbli pravalytu,tai reikia skaityti kuris ten geriau
valioooooo

mano mašiniukas jau nebetrūkčioja, ačiū denaxai

gaudyk
papasakosiu kaip man sekėsi

nuvažiavau į senukus (į Banginį), lb jau greit susiradau pagal nuorodas automobiliams skirtų priemonių skyrių ir pradėjau dairinėtis wynn's valiklio. radau du valiklius skirtus pravalyti purkštukams ir siurbliui: DYZELINĖS KURO SISTEMOS VALIKLIS WYNN'S W46754 (16,90Lt) ir DYZELINIO KURO PRIEDAS WYNN'S 76459 (14.90 Lt). susimąsčiau, kurį man dabar pirkti? Skaičiau, skaičiau ir aprašymas beveik identiškas, skyrėsi tik tuo, kad pirmasis yra silpnesnis, nes galima pilti dažniau nei antrąjį ir kad pirmasis galimas pilti ant 40-70 litrų kuro, o antrasis - ant 50 litrų, aj be to pirmasis parašytas jog skirtas profesionalams. galvoju pasiklausti kokio nors konsultanto, kad patartų kurį pirkti

Prieinu prie vieno, jis ne tam skyriui priklauso, nepatars, siunčia eiti prie kito - nueinu prie kito, sako dar reik palaukti, kol iš sandėlio ateis nusimanantis vaikinukas, laukiau kokia 10 min

aj, turėjau laiko, tai dairinėjausi į auto priežiūrai skirtas priemones. įvairių įvairiausių ten galima rast. nu va ateina - ir jis man galėjo tik pasakyti, kad jie tokie patys - tik skiriasi jų galimas pylimas ant kiek litrų ir per kokį laikotarpį galima pilti.. ką pati perskaičiau.. na nlb jis ten nusimanė

tad ėmiau tokį, kokį intuicija patarė

dar iki šiol nesuprantu, kuris yra geriau, skiriasi pavadinimai, o funkcija - ta pati, tik kitais žodžiais aprašyta

na bet mano išsirinktas valikliukas jau padėjo

(nusipirkau antrąjį) MB supylė pusė jo ant pusės bako (20 l) dyzelio, pagainiojo mašinėle autostrada (nes aš dar tik pradedančioji vairuotoja, tai daviau jam paraliuoti

), truputį pasispardė, dar vis patrūkčiojo, bent jau tą pačią dieną, o kitą - važiavo be jokio truktelėjimo, tfu tfu tfu

tikiuosi taip ir toliau važiuos

tik va dbr galvoju, jei buvo užsikimšę ir pravalė, tai dbr reiktų gal kuro filtrą ar tepalus pasikeisti?...

Denaxa - po pravalymo nereikėjo tepalų pasikeisti ar kuro filtro?

nenorečiau keisti, nes lb neseniai keisti, bet jei reik - tai reik