
O as siandien padariau kursena tokiom proporcijom:
Biskvita is 5 kiausu, 5 saukstu cukraus, ir 5 saukstu miltu. Na eiga kaip iprastai.
O kremas:
90 sviesto,
0,5 indelio kondensuoto pieno,
260 g varskes (kiek turejau tiek sudejau).
Paliejau biskvita sirupeliu: citrinos sultys, vandenukas ir cukriuko siek tiek.
Na zinokit kremas
primine tikra Kursenu vyniotini, tik aisku ne is Maximos
Biskvita is 5 kiausu, 5 saukstu cukraus, ir 5 saukstu miltu. Na eiga kaip iprastai.
O kremas:
90 sviesto,
0,5 indelio kondensuoto pieno,
260 g varskes (kiek turejau tiek sudejau).
Paliejau biskvita sirupeliu: citrinos sultys, vandenukas ir cukriuko siek tiek.
Na zinokit kremas


QUOTE(Letune @ 2011 02 11, 23:12)
O ant ko geriausia perversti biskvitą, nulupant popierių, kad nepriliptų?
Ant rankšluostuko. Glima truputį cukraus pudros pabarstyt.
Uždėkit ant popieriaus drėgną rankšluostuką, palaikykit truputį, ir atlips ir popierius gražiai.
QUOTE(rabelkyte @ 2011 02 07, 13:32)
Gyvenancios Kursenuose, ar pravaziuojancios pro ten, gali uzeiti centre i konditerine parduotuve, yra netoli ziedo, va ten tai tikri vyniotiniai is tikru Kursenu



kaip gyvenusi Kursenuose ir dabar ragaujanti is ten Kursenu vyniotini, pasakysiu, kad ten varske net nekvepia



O man atveze Kursenu vyniotinio is Vilniaus kakzurios kepyklos. Nu nerealus, ir va koki as vakar padariau toks pat gavosi
ten tikrai jau buvo kremas ne is kibiru, o grynu gryniausia varske


QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 15, 13:31)
O man atveze Kursenu vyniotinio is Vilniaus kakzurios kepyklos. Nu nerealus, ir va koki as vakar padariau toks pat gavosi
ten tikrai jau buvo kremas ne is kibiru, o grynu gryniausia varske 


parasyk receptuka kaip darei?
QUOTE(SaDa @ 2011 02 15, 14:02)
parasyk receptuka kaip darei?
Taigi truputėlį aukščiau yra parašyta

Gaminau siandien vyniotini pagal recepta pirmame puslapyje. Viskas gavosi, biskvitas labai skanus, tik kita karta idara rinksiuosi koki kita, man per mazai jauciasi varske, noretusi, kad jis butu labiau "varskinis" ir kiek lengvesnis, bet siaip labai skanu
Vyniotini dariau pirma karta ir siaip esu pradedanti seimininke, stai kas gavosi:

Vyniotini dariau pirma karta ir siaip esu pradedanti seimininke, stai kas gavosi:
QUOTE(^^liutuke @ 2011 02 19, 19:26)
Gaminau siandien vyniotini pagal recepta pirmame puslapyje. Viskas gavosi, biskvitas labai skanus, tik kita karta idara rinksiuosi koki kita, man per mazai jauciasi varske, noretusi, kad jis butu labiau "varskinis" ir kiek lengvesnis, bet siaip labai skanu
Vyniotini dariau pirma karta ir siaip esu pradedanti seimininke, stai kas gavosi:

Vyniotini dariau pirma karta ir siaip esu pradedanti seimininke, stai kas gavosi:
Reikejo paskaityt kelis postus auksciau - buvau parasiusi koki as darau - varskini labai..
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 19, 20:00)
Reikejo paskaityt kelis postus auksciau - buvau parasiusi koki as darau - varskini labai..
Butinai kita karta isbandysiu

QUOTE(*Keila* @ 2010 04 19, 11:00)
Atnesu dar viena vyniotini
Novos tesla
Kremas:
Saldytos trintos braskes su cukrumi
50 gr. balto sokolado
200 gr. grietineles
pokelis plombyrines varskes.
Sokolada istirpinti, sumaisyti su grietinele ir uzvirti. Palikti nakciai, veliau isplakti, ideti varskes. Biskvita istepti uogom, ir atsargiai krema uzdeti.

Novos tesla
Kremas:
Saldytos trintos braskes su cukrumi
50 gr. balto sokolado
200 gr. grietineles
pokelis plombyrines varskes.
Sokolada istirpinti, sumaisyti su grietinele ir uzvirti. Palikti nakciai, veliau isplakti, ideti varskes. Biskvita istepti uogom, ir atsargiai krema uzdeti.
išbandžiau šitą pertepimą , ačiū autorei


