QUOTE(rabelkyte @ 2011 02 11, 22:16)
kepiau ir as snd

paslapinau ir atkibo puikiai

Rugiagele kur perki ta FINO
ir gal galit paaiskint kuo skirias kepimo popierius nuo sviestinio

kur jo gaut to sviestinio
Fino yra maximose. Sviestinis nedengtas silikonu, toks slidesnis, o kepimopanašus į pergamentą ir dabar dažnai jį dengia silikonu. O kur dabar gauti sviestinio tai ir nežinau. Prekybos centruose tai nėra, nebent specializuotose popieriaus parduotuvėse?
O aš naudoju sviestinį dar iš tarybinių laikų..., nes jį didesnį išsikerpu, kad jis padengtų ir skardos šonelius, t. y. pakiltų į viršų. Nes kai naudoju dabartinio standarto, kad ir Fino, tai jo neužtenka, kad užriesti į viršų, ir tada tie popieriumi nepadengti šoneliai nors ir patepu taukais vistiek nežmoniškai prilimpa prie skardos, kad net su peiliu tenka lupti ir tada jie būna susiardę, negražūs

ir biskvitas kol lupinėju atšąla. O ant ko geriausia perversti biskvitą, nulupant popierių, kad nepriliptų?