Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai dvynukams/dvynukėms

Jūrė ir Mėta

Labai dera, bet kaip ir nederinta, man tai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Žaltvykslė: 12 balandžio 2010 - 14:23
O maniskiai Domas ir Rokas. Vardu nederinom is jokiu sferu, tiesiog taip gavosi, trumpi ir aiskus. Viena sugalvojo tetis, kita as biggrin.gif jeigu butu buvusi porele, tai butu Rokas ir Rugile ax.gif o dviem mergaitem vardu net nemastem, nes is kart pasake, kad vienas bus 100 proc vaikinas lotuliukas.gif
O siaip yra visas sarasiukas 2008 ir 2009 metu dvynuku temutese 1 puslapyje mirksiukas.gif

Siaip dar yra toks prietaras ar bobuciu plepalas, kad pirmas gimes vaikelis turi gauti varda is tokios pat raides, kaip ir pavarde g.gif Pas mus tai taip ir gavosi, nors specialiai tikrai nerinkau, bet tik nezinojom kuris bus kuris, tai va sis prietaras ir padejo apsispresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svenag1978: 12 balandžio 2010 - 15:57
QUOTE(svenag1978 @ 2010 04 12, 15:54)
O maniskiai Domas ir Rokas. Vardu nederinom is jokiu sferu, tiesiog taip gavosi, trumpi ir aiskus. Viena sugalvojo tetis, kita as biggrin.gif jeigu butu buvusi porele, tai butu Rokas ir Rugile ax.gif o dviem mergaitem vardu net nemastem, nes is kart pasake, kad vienas bus 100 proc vaikinas lotuliukas.gif
O siaip yra visas sarasiukas 2008  ir 2009 metu dvynuku temutese 1 puslapyje mirksiukas.gif

Siaip dar yra toks prietaras ar bobuciu plepalas, kad pirmas gimes vaikelis turi gauti varda is tokios pat raides, kaip ir pavarde g.gif Pas mus tai taip ir gavosi, nors specialiai tikrai nerinkau, bet tik nezinojom kuris bus kuris, tai va sis prietaras ir padejo apsispresti

o geras, tokį prietarą pirmą kartą girdžiu rolleyes.gif na mums tokiu atveju visai sudėtinga būtų biggrin.gif
Atsakyti
mano merginos Austė ir Faustė,man labai graziai skamba,o svarbiausia jom labai tinka,viena varda isrinkau as,kita tėtis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2010 05 04, 22:29)
mano merginos Austė ir Faustė,man labai graziai skamba,o svarbiausia jom labai tinka,viena varda isrinkau as,kita tėtis smile.gif

neįžeidžiant: man toks skambesys, tai kaip būna kai vaikai kieme prasivardžiuoja
Austė-Faustė, Aistė- paistė, Virga- spirga, Justė- pūstė ir t.t.

Aš derinčiau tik ta prasme, kad pvz jei vienas toks grynai lietuviškai, tai kitas taip pat, na kad nebūtų koks Aleksandras ir Jonas, ar Nina ir Jūratė.

Dar, kaip kažkuri rašė, žiūrėčiau kad jie labai nesiskirtų ilgumu:
pvz Lina ir Augustina schmoll.gif, koks Gediminas ir Titas

Iš mano žinomu dvynių:
Marius-Darius
Agnė-Vaidas
Atsakyti
Daiva ir Vaida lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 05 05, 14:21)
neįžeidžiant: man toks skambesys, tai kaip būna kai vaikai kieme prasivardžiuoja
Austė-Faustė,

jei butu Auste ir Pauste tada sutikciau biggrin.gif
dar zinau:
Valda ir Vaida
Grazvile ir Dovile
Rolandas ir Raimundas
Papildyta:
QUOTE(bakatita @ 2010 05 05, 14:37)
Daiva ir Vaida lotuliukas.gif

geras variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Is man zinomu dvynuku :
Arminas -Armandas
Andzelika -Andrius
Atsakyti
SM užmačiau Mėtą ir Melisą rolleyes.gif
Atsakyti
SM bendragimtadienininkes Vaiva ir Vilte wub.gif
Atsakyti
pazystu dvynius Saulius ir Giedrius manau ir mergaitem ir porelem galima toki duot ir labai graziai skambes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai skamba Agne ir Ugne smile.gif
Atsakyti