Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai dvynukams/dvynukėms

Aš žinau tokias dvynukų poras:
Marius ir Tomas
Aurelija ir Audronė
Jorūnė ir Jogintė
Atsakyti
Aš pažįstu Mėją ir Lėją(4metukų)
Atsakyti
na musu dvinuku porele bet vardai nelabai derinti tiesog tokie patiko Milana ir Arminas dvieju metuku
Atsakyti
musu dvyniai Lukas ir Adomas,man tarpusavy skambejo ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2010 03 31, 16:37)
Man būtų gražu: Aušrinė ir Vakarė  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2010 05 06, 17:30)
man gražu būtų Kostas ir Klaidas  4u.gif arba Vėjas ir Aidas  biggrin.gif

Kostas toks LT, o Klaidas, ta schmoll.gif Klaidui reikia Bonės wink.gif o ne Kosto.

Vejas ir Aidas - nerealus superinis derinys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka: Diana ir Liana arba Vanesa ir Inesa.
Atsakyti
Mūsų pasirinkimas - Rugilė ir Smiltė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 05 05, 14:37)
Daiva ir Vaida lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet turiu pažįstamas tokiais vardais. Nei jos giminės, nei ką, bet vistiek neskiriu kuri, kuri yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man tik 16 ir as vaiku neturi ir dar tikrai nenoriu, bet noriu pasakyti ka as manau. Jeigu kada pagimdysiu dvynius, tai tikrai sugalvosiu vardus kurie skirtusi, nes juk jie zmones - skirtingos asmenybes. mano klasiokai pvz dvyniai o vardai ju Vytautas ir Vytaute. galiu pasakyti, kad pati taip niekada nedaryciau
Atsakyti
Mes su sese esam Vika ir Rita. Siek tiek panasus pagal skambesi. Bet savo dvynykams neduociau panasiu vardu. Juk, kaip viena mamyte minejo, kiekvienas vaikas individualus. Ir mums kartais nepatikdavo, kai painioja musu vardus. Ypac, kai nusisnekedavo, pavadindami Vita/Rika doh.gif .
Kartais ir dabar mama i mane kreipiasi seses vardu ir net negirdi, kad supainiojo.
Atsakyti
Per gyvenima sutikau:

Zita ir Edita
Aliona ir Lijana
Kristina ir Justina
Andrius ir Ignas

Siaip tai man grazu, kai vardai "is vienos operos", pvz kad abu lietuvishki, arba abu graikishki. Bet vienodai skambanciu nerinkciau. Kol kas labiausiai patikes darinys yra Saule ir Giedre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idea fix: 20 liepos 2010 - 05:11
QUOTE(egi @ 2010 05 07, 15:33)
as pazystu dvynukes
Ausrine ir Vakare smile.gif

As pazistu Ausra ir Vakare, tai Ausra yra tikras rytas, aktyvi mergaite, linksma, o Vakare kaip naktis, letesne ir pastoviai susimascius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(viduku @ 2010 07 12, 23:19)
Mūsų pasirinkimas - Rugilė ir Smiltė ax.gif

Rugile mano kolege, o Smilte draugu dukryte, abudu vardukai nerealus wub.gif
Atsakyti