Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai dvynukams/dvynukėms

Man asmeniskai grazus,tokie:Rusne-Lukne ir Smilte ir Vilte wub.gif
Atsakyti
smile.gif Kamile-Olivija
Greta-Ema
Gabija-Austeja
Danielius-Nojus
Atsakyti
zinau pora dvynukiu, tai vienos buvo Ramune ir Raimonda, o kitos
Beata ir Brigita.
pastarasis man labiau patinka wub.gif smile.gif
Atsakyti
Nu ir radot problemą biggrin.gif Visi dabar deda vienam vaikui po du vardus, nes tėvai tarpusavy nesutaria, kuris geriau, o jūs turit unikalią galimybę suteikti tokius, kurie jums abiems mieli. Tebus viena iš tėčio dovanų gavusi vardą mergaitė, o kitai bus sugalvotas mamos smile.gif Ir nesukit galvos dėl rimų, reikšių suderinamumo ir tt, kam taip apsisunkinti? Ar ne paprasčiau išrikti tiesiog patiems gražius, mielus, ypatingus vardus wub.gif
Atsakyti
Musu draugai susilauke dvynukiu ir dave vardus Igna ir Lina. O susipazino jie Ignalinoj smile.gif
Atsakyti
Aušrinė ir Vakarė wub.gif
Atsakyti
klasiokes turejau Goda ir Vita mano mama su broliu Vilma ir Ruslanas (diedas norejo pavadint Ruslan i Liudmila bet nifiga mociute pasake tu berniukui as mergaitei rolleyes.gif ) dar seniau buvau rasius kad pazystu Sauliu ir Giedriu mergaitem Saule ir Giedra man labai graziai skambetu wub.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Turiu pusbrolius biggrin.gif Darius ir Marius.
Atsakyti
Rinkom panasius, isrinkom visiskai skirtingus ax.gif Vienas buvo sugalvotas tecio, o kitas biggrin.gif mamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinaite @ 2010 09 05, 21:28)
Musu draugai susilauke dvynukiu ir dave vardus Igna ir Lina. O susipazino jie Ignalinoj smile.gif

faina kaip wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinaite @ 2010 09 05, 21:28)

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Dar vieną prisiminiau, tai Urtė ir Jorė mirksiukas.gif Man visai patinka ax.gif
Atsakyti