Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

Sveikos amarilių mylėtojos ir augintojos 4u.gif

Žiūriu jūs čia rimtai ''sergančios'' ir nusimanančios rūšyse, tai sakau gal netyčia žinosit mano nežiniuko pavadinimą? ax.gif

user posted image

Čia pernai metų nuotrauka ax.gif Nudžiugino praeitą pavasarį dviem žiedynkočiais po 4 žiedus. Šiais metais ilgai ilsėjosi ir tik neseniai lapelius pradėjo leisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2010 04 10, 16:33)
Sveikos amarilių mylėtojos ir augintojos  4u.gif

Žiūriu jūs čia rimtai ''sergančios'' ir nusimanančios rūšyse, tai sakau gal netyčia žinosit mano nežiniuko pavadinimą?  ax.gif

user posted image

Čia pernai metų nuotrauka  ax.gif  Nudžiugino praeitą pavasarį dviem žiedynkočiais po 4 žiedus. Šiais metais ilgai ilsėjosi ir tik neseniai lapelius pradėjo leisti  ax.gif

o nera foto ,kad butu pilnai issiskleidusi?

man pirma mintis sovusi tai bolero ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mader: 10 balandžio 2010 - 16:51
Pražydęs "nežiniukas" smile.gif Labai panašus į Mader "Daphne" ax.gif ir labai nenorintis draugauti su foto aparatu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, Mader 4u.gif
Čia po kelių dienų labiau išsiskleidęs, tik spalva pirmoj nuotraukoj tikresnė 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
jediara
tikrai panašus, tik ta spalva labai intensyvi. Na, bet gal čia dėl fotoaparato tokia.
Sakyčiau, kad tikrai jis. Pasikonsultuokit su Mader kokio dydžio žiedas, kokia kita žiedlapių pusė. Jei sutaps- tai tikrai bus tas.
Atsakyti
Pasigooglinau, tai turbūt tikrai pas mane Bolero ax.gif Lapai tik kažkokie įtartinoki g.gif bet žiedai tip top ax.gif
Turės nežiniukas vardą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2010 04 10, 19:17)
Pasigooglinau, tai turbūt tikrai pas mane Bolero  ax.gif  Lapai tik kažkokie įtartinoki  g.gif  bet žiedai tip top  ax.gif
Turės nežiniukas vardą  rolleyes.gif

Bolero? rašykit su klaustuku, nes :
1. Spalva su blykste neatitinka tikrovės
2. Garbanoti lapai
3. Tokio atspalvio yra dar kelios rūšys meilenių.
Kai sulauksit kito žydėjimo, nufotografuokit dienos sviesoje ir pasistenkit atrinkti panašiausią spalvos atžvilgiu nuotrauką. Tada mėginsim spėlioti.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 10, 19:04)
jediara
tikrai panašus, tik ta spalva labai intensyvi. Na, bet gal čia dėl fotoaparato tokia.
Sakyčiau, kad tikrai jis. Pasikonsultuokit su Mader kokio dydžio žiedas, kokia kita  žiedlapių pusė. Jei sutaps- tai tikrai bus tas.

Dar reikės bandyti fotografuoti saulėtą dieną, nes blykstė labai "sutirština" spalvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 10, 18:45)
1. Spalva su blykste neatitinka  tikrovės

Žinau, rašiau, kad pirmoj nuotraukoj (kur nepilnai išsiskleidęs) tikroji spalva 4u.gif

Būtinai įdėsiu šių metų nuotraukas, laukiu nesulaukiu kada pradės žiedynkotį leisti ax.gif o dar labiau kada pražys wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, seniai bebuvau uzsukus i sia temele, tik paskaitineju retkarciais... blush2.gif
O JUS cia TOKIU GROZIU prideje... seiles tista...

Pasirodysiu:

Uzpraeitos savaites groziai:

Palange
user posted image
Lemon Star (cia labiausiai atitinka realia spalva)
user posted image
Sumatra
user posted image
Ligoniukas Nymph
user posted image
Papildyta:
Sios savaites groziai:

Supreme Garden
user posted image

Palange
user posted image
O cia - palyginimui, kad matytusi Supreme dydis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 10 balandžio 2010 - 20:58
Kristele 10 grazi palange thumbup.gif Smagu ziuret kai keli vienu metu zydi wub.gif Ypac Sumatra ispudinga wub.gif
Atsakyti
O man Lemon Star labiausia patiko. Ir spalva tokia geltona. Gal vaikutį turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 balandžio 2010 - 21:14