Kristele10 pirmos gelytes koks pavadinimas
QUOTE(zundyte @ 2010 04 11, 09:50)
pražydo mano maximinis ,raudonas su baltais dryžiais ,
man jis labai labai gražus

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 11, 05:29)
Ak,nuolat seku jūsų naujienas, vis pasijuokiu kaip save vadinat, tai jau tikra teisybė ir iš šalies būtent taip ir atrodo
bet sakau gal jau geriau amariligė, nei sirgt kokiais pvz diedais, arne?.
Oi ką man daryt tai nežinau jaučiuos visai netikus, pirmą kart gyvenime šiemet su visais augalais nesiseka.. Nežinau ką su savo lobiu vaikučiukais daryt, atrodo kad vieną galiu būt praradus, dar gal nudžius gerai, kiek jus prisiskaičiau, ir išvis man susidarė įspudis, kad meileniai bendrai sausrai prijaučia, arne? Na kaip man savo vaikučius užaugint, kaip juos priverst įsiaugti? Ir kažkaip vis raudoniukės pastebiu, ar čia mano dirva užkrėsta, ar jau galėjo genais..

Kantrybės
Kiek čia to laiko praėjo nuo vaikų atskyrimo nuo motinos??? Visai nedaug.
Ši gėlė nėra lepi. Visa bėda tik tai, kad perliejus galit supūti. Palikit tuos vaikus ramybėje. Jie gali stovėti ilgą laiką ir nei krust, o paskui augs. Nekur dėsis.
Tiesiog pamirškit ir viskas. Paliekit į padėklą kas savaitę ar dvi (priklausomai kiek išdžiūvo žemė). Kai pradės augti-pradėkit tręšti.
Dėėkui
gal tikrai per daug lakstau vis žiūrėt..
, ir nebijot jei sausoka?gal net dėl raudonligės sveikiau?

QUOTE(Renita456 @ 2010 04 11, 14:04)
Lutpede gal gali pasakyti kaip vadinasi
nelabai. Reikia geresnės nuotraukos. Šita su iškraipytom spalvom. Jei dar žydi, padarykit naują nuotrauką
QUOTE(jediara @ 2010 04 11, 15:50)
Įdedu ir trečiojo , šiandien pražydusio, žiedo foto. Fotografuota švieoje, be blykstės, jokių koregavimų. Viduryje spalva labai tamsi bordo, tokia barštinė, bet į juodumą. Žiedų dydis šiek tiek skiriasi 18-20 cm. Ar tokia, kaip Mader?

mano galva tokia pati, bet gal tegul ir kiti įvertina
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 11, 16:07)
mano galva tokia pati, bet gal tegul ir kiti įvertina
Ačiū

QUOTE(Lutpede @ 2010 04 11, 17:39)
Aciu

Papildyta:
QUOTE(Renita456 @ 2010 04 11, 18:02)
o ta salia kokia