Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

Kristele10 pirmos gelytes koks pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 11, 09:50)
pražydo mano maximinis ,raudonas su baltais dryžiais ,

man jis labai labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 11, 05:29)
Ak,nuolat seku jūsų naujienas, vis pasijuokiu kaip save vadinat, tai jau tikra teisybė ir iš šalies būtent taip ir atrodo lotuliukas.gif  bet sakau gal jau geriau amariligė, nei sirgt kokiais pvz diedais, arne?. biggrin.gif Oi ką man daryt tai nežinau jaučiuos visai netikus, pirmą kart gyvenime šiemet su visais augalais nesiseka.. Nežinau ką su savo lobiu vaikučiukais daryt, atrodo kad vieną galiu būt praradus, dar gal nudžius gerai, kiek jus prisiskaičiau, ir išvis man susidarė įspudis, kad meileniai bendrai sausrai prijaučia, arne? Na kaip man savo vaikučius užaugint, kaip  juos  priverst įsiaugti? Ir kažkaip vis raudoniukės pastebiu, ar čia mano dirva užkrėsta, ar jau galėjo genais..

Kantrybės
Kiek čia to laiko praėjo nuo vaikų atskyrimo nuo motinos??? Visai nedaug.
Ši gėlė nėra lepi. Visa bėda tik tai, kad perliejus galit supūti. Palikit tuos vaikus ramybėje. Jie gali stovėti ilgą laiką ir nei krust, o paskui augs. Nekur dėsis.
Tiesiog pamirškit ir viskas. Paliekit į padėklą kas savaitę ar dvi (priklausomai kiek išdžiūvo žemė). Kai pradės augti-pradėkit tręšti.
Atsakyti
Dėėkui 4u.gif gal tikrai per daug lakstau vis žiūrėt.. biggrin.gif , ir nebijot jei sausoka?gal net dėl raudonligės sveikiau?
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2010 04 08, 17:16)

Lutpede gal gali pasakyti kaip vadinasi
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2010 04 11, 14:04)
Lutpede gal gali pasakyti kaip vadinasi

nelabai. Reikia geresnės nuotraukos. Šita su iškraipytom spalvom. Jei dar žydi, padarykit naują nuotrauką
Atsakyti
Įdedu ir trečiojo , šiandien pražydusio, žiedo foto. Fotografuota švieoje, be blykstės, jokių koregavimų. Viduryje spalva labai tamsi bordo, tokia barštinė, bet į juodumą. Žiedų dydis šiek tiek skiriasi 18-20 cm. Ar tokia, kaip Mader? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 11, 15:50)
Įdedu ir trečiojo , šiandien pražydusio, žiedo foto. Fotografuota švieoje, be blykstės, jokių koregavimų. Viduryje spalva labai tamsi bordo, tokia barštinė, bet į juodumą. Žiedų dydis šiek tiek skiriasi 18-20 cm. Ar tokia, kaip Mader? g.gif

user posted image

mano galva tokia pati, bet gal tegul ir kiti įvertina
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 11, 13:15)
nelabai. Reikia  geresnės nuotraukos. Šita su iškraipytom spalvom. Jei dar žydi, padarykit naują nuotrauką

user posted image
Papildyta:
Dar rodomes user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 11, 16:07)
mano galva tokia pati, bet gal tegul ir kiti įvertina

Ačiū 4u.gif Merginos, tarkite ir Jūs savo žodį ax.gif
Atsakyti

user posted image
Šita tai Ice Queen