Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

Sveikutės mergaitės mirksiukas.gif

O štai ir aš rolleyes.gif Pasirodau su savo Novella ir bėgu į lovytę, nes užvakar turėjau operaciją moterišką, tai nepykit, neturėjau laiko amarilių reikalams, kitą savaitę PAŽADU viską sutvarkysiu mirksiukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Ice tea vietoj balto pilnavidurio pataisyk i Ice Queen
Atsakyti
sveikutes, mano Sydney antra ziedkoti isleido ir jau bandys tuo zydeti wub.gif daphne antraji irgi jau prazydino wub.gif , bei lemin lime pradeda zydeti wub.gif foto veliau
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 11, 14:50)
Įdedu ir trečiojo , šiandien pražydusio, žiedo foto. Fotografuota švieoje, be blykstės, jokių koregavimų. Viduryje spalva labai tamsi bordo, tokia barštinė, bet į juodumą. Žiedų dydis šiek tiek skiriasi 18-20 cm. Ar tokia, kaip Mader? g.gif

user posted image

o jezau, kaip grazu...
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 04 13, 16:44)
aš dienai išnešu (stiklintas balkonas), nakčiai parvarau namo - šalta dar  mirksiukas.gif
Mergyynos help.gif mano Schetelinginai 2 amariliai dar giliai giliai miega  doh.gif  O kaip pas jus? Kai masiškai rudenį/žiemą dalinomės naujienom ir pirkom. Moonlight jau senokai pražydėjo, Lyberty išnešiau į šviesą ir patupdžiau ant žemių tai pumpuras paaugo 2-3 cm ir vėl vietoj. Kitus du neapsikentus ir į dienos šviesą ištempiau - o jiems pofig miega, nors tu ką doh.gif  blink.gif

mano jau seniai perzydeje,...
Atsakyti
Labas merginos ,pagaliau pražydo maniškis Superstar thumbup.gif ,tai dabar spręskit ,ar čia tikrai Superstar,ar koks kitoks ,man tai kitoks ,nei ant nuotraukos vazonėlyje,bet aš gi nekokia žinovė blush2.gif ,patirties mažoka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 16, 17:04)
Labas merginos ,pagaliau pražydo maniškis Superstar thumbup.gif ,tai dabar spręskit ,ar čia tikrai Superstar,ar koks kitoks ,man tai kitoks ,nei ant nuotraukos vazonėlyje,bet aš gi nekokia žinovė blush2.gif ,patirties mažoka ax.gif
user posted image

Toks, toks. Kiek pirkau su šitom žaliom etiketėm- sumaišymų nepastebėjau.
Sveikinu. Labai gražūs žiedai thumbup.gif
Dabar lauksiu kada mano pražys atpažinimui iš nežiniukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 16 balandžio 2010 - 15:13
Mano amariliai tik dabar "išmiegojo" ir pradėjo leisti žiedus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 17, 00:32)
Mano amariliai tik dabar "išmiegojo" ir pradėjo leisti žiedus  doh.gif  biggrin.gif

Na ir puiku. Bus gražesnių spalvų žiedai.
Mano irgi dalis rusyje "miega". Laukiu šiltesnio oro ir tada tiesiu taikymu į balkoną. Tie kurie atsibudo - jau žaliuoja kambaryje. Taip norisi juos greičiau į lauką išgabenti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 17 balandžio 2010 - 09:31
sveikos.
apsivaikavę mano amariliai pasiutiškai, tai kilo klausimas, ar galima juos lauke pasodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 17, 16:15)
sveikos.
apsivaikavę mano amariliai pasiutiškai, tai kilo klausimas, ar galima juos lauke pasodint?  g.gif

vaikiukus? galima. O jau paūgėję?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 17, 16:22)
vaikiukus? galima. O jau paūgėję?

aha paūdėję jau.
nu bandysiu sodint. kaip bus taip
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 17, 16:28)
aha paūdėję jau.
nu bandysiu sodint. kaip bus taip

bus gerai smile.gif
Atsakyti