Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

aš dienai išnešu (stiklintas balkonas), nakčiai parvarau namo - šalta dar mirksiukas.gif
Mergyynos help.gif mano Schetelinginai 2 amariliai dar giliai giliai miega doh.gif O kaip pas jus? Kai masiškai rudenį/žiemą dalinomės naujienom ir pirkom. Moonlight jau senokai pražydėjo, Lyberty išnešiau į šviesą ir patupdžiau ant žemių tai pumpuras paaugo 2-3 cm ir vėl vietoj. Kitus du neapsikentus ir į dienos šviesą ištempiau - o jiems pofig miega, nors tu ką doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 13 balandžio 2010 - 15:50
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 04 13, 16:44)
aš dienai išnešu (stiklintas balkonas), nakčiai parvarau namo - šalta dar  mirksiukas.gif

aš vaikiuko žiedelio sulaukiau mirksiukas.gif imk baliuniukų labai šaunų man užauginai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 04 13, 17:46)
aš vaikiuko žiedelio sulaukiau  mirksiukas.gif  imk baliuniukų labai šaunų man užauginai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi, ačiū ačiū blush2.gif blush2.gif tokia kukli, kad net susisarmatijau blush2.gif lotuliukas.gif
Tai matyt jau ne vaikas buvo, o paauglys
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 04 13, 16:52)
oi, ačiū ačiū blush2.gif  blush2.gif  tokia kukli, kad net susisarmatijau blush2.gif  lotuliukas.gif
Tai matyt jau ne vaikas buvo, o paauglys

Tai matyt, kad pačiam chormonų siautulį pagriebiau, nes mane jau džiugina žiedais thumbup.gif
Atsakyti
bėda tame, kad mano balkonas nestiklintas. Diena šviečia saulutė, šita. Teks ir man nakčiai kraustytis į namučius, nors labai norisi palikti lauke.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 13, 16:37)

Kaip manot ar ne per šalta išmesti meilenius į balkoną?

Aš bijočiau rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 04 12, 21:39)
Jis pas mane jau treti metai ir tik antrą kartą žydi, ir pagaliau vaikus auginasi, turės du. Ir fotkinta pačią pirmą dieną kai prasiskleidinėjo. Pirktas tokiu pavadinimu iš DVI, bet neduodu galvos kirsti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar galiu stot i eile ,prie isivaikinimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 13, 17:37)
Ar galiu stot i eile ,prie isivaikinimo? ax.gif

Jei sugebėsiu užaugint, tai prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 04 13, 17:43)
Jei sugebėsiu užaugint, tai prašom  mirksiukas.gif

Bijai, kad gali būti bloga mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 17:49)
Bijai, kad gali būti bloga mama biggrin.gif

Jau Dancing Quen vaiką numarinau, jaučiu per anksti atskyriau, nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 04 13, 17:50)
Jau Dancing Quen vaiką numarinau, jaučiu per anksti atskyriau, nors  g.gif

kiek lapelių turėjo? Aš ir kelis vaikiukus veislinius numarinau doh.gif blush2.gif Dabar kol pats lelius nepanorės nuo mamos atsiskirti, tai pati nagų nekišiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 17:55)
kiek lapelių turėjo? Aš ir kelis vaikiukus veislinius numarinau doh.gif  blush2.gif Dabar kol pats lelius nepanorės nuo mamos atsiskirti, tai pati nagų nekišiu.

Kiek lapų neatsimenu, bet savas šaknis turėjo, tai pagalvojau, kad jau kaip ir laikas, o matyt reikėjo dar nejudint, bus pamoka doh.gif
Atsakyti