Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

Va pas mane prazydo baltukas gal jis koki pavadinima turi?baltukas
Atsakyti
o kada jau bus galima nest amarilius i lauka?ir ar jus juos vazoneliuose paliekta ar persodinat i zema(na kur geliu darzely, ar kokia lysvike)? ax.gif
Atsakyti
zudyte
Pražydo ir manasis "Superstar". Manau, kad toks pats kaip ir pas Jus
user posted imageuser posted image
Ice tea
Įtraukit "Superstar" į sąrašiuką vietoj nežiniulo ir įrašykit dar "Tosca" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 balandžio 2010 - 18:55
Lutpede o tikrai ne SYDNEY? lapukai kaip matau ir kaip pas manaji uzsiriecia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražus jų dryžuotumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 20, 21:29)
Labai gražus jų dryžuotumas  wub.gif

Jetau. Į šitą yra labai daug panašių. Ir Klaunas. ir Popovas ir Sydney, Toronto ir dar kažkur 3 veislės ( ant greičio negaliu prisiminti pavadinimų)
Ne į Sydney nepanašus, nes Sydney turiu nuo seniau, tik senokai žydėjo.
Mader, o gal pas Jus ne Sydney?
Gerai man viena mergyčka sake, kad kam perku tokius panašius, kad paskui pati neatskiriu. blush2.gif
Čia ta pati SUPERSTAR tik priekiu ir dar taip neatsilenkus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 balandžio 2010 - 20:47
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 19, 10:38)
Nenoriu būti blogoji ragana, bet tavo Giraffe, turbūt bus kaip ir maniškės "Žirafos"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Beje mergaitės DAR KARTĄ atsiprašau, kad netvarkau namučių, bet jau ryt žadu rimčiau prisėsti  mirksiukas.gif

sveikos visos meilinukes rolleyes.gif

na ka ICE TEA jauciu kad as ir uzsikresiu jusu liga dabar dar labiau laukiu kas is mano maximinio uzaugs rolleyes.gif

o as turiu tu kaimietuku kogero is kaimo svogunu tai nesupranti kas jiem jie nei auga nei miega jau metai daugiau su mazuciais lapukais tik kad vaikiuks augina g.gif reik kazkaip su jais ismokt gal as migdyt zadint nemoku as tai noriu su jais susidraugaut rolleyes.gif

ir dar turiu kazkoki mazuteli svoguniuka tai man tuos mazus dabar trest ir augint svoguna istisus metus g.gif

nu kaip kita kart uzsuksi gausi apziuret ir papsakot ka man su jais daryt rolleyes.gif

bet jau jusu visu meileniukai pasakiski net akis raibo nuo grozio rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 20, 22:20)
Jetau. Į šitą yra labai daug panašių. Ir Klaunas. ir Popovas ir Sydney, Toronto ir dar kažkur 3 veislės ( ant greičio negaliu  prisiminti pavadinimų)

Taip, bet vis tiek gražu thumbup.gif Aš tai jų neskiriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 20, 18:38)
zudyte
Pražydo ir manasis "Superstar". Manau, kad  toks pats kaip ir pas Jus

QUOTE(Mader @ 2010 04 20, 19:23)
Lutpede o tikrai ne SYDNEY? lapukai kaip matau ir kaip pas manaji uzsiriecia  blush2.gif

pas mane irgi lapukai užsirietę,bet parašyta Superstar ant etiketės,tai gal Superstar doh.gif ,iš tiesų tai man nelabai ir rūpi ,svarbu ,kad gražu mirksiukas.gif ,sesė pamačius vos nenukrito iš nuostabos ,kai keturi žiedai išsiskleidę dar ant svogūno kaip kepurė tupėjo thumbup.gif thumbup.gif ,dabar jau greit trečias žiedstiebis skleisis,šventė tęsiasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 20, 20:20)

Mader, o gal pas Jus ne Sydney?
Gerai man viena mergyčka sake, kad kam perku tokius panašius, kad paskui pati neatskiriu.  blush2.gif
Čia  ta pati SUPERSTAR tik priekiu ir dar taip neatsilenkus
user posted image

tai tikriausai ,kad ne sydney biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 04 20, 21:01)
pas mane irgi lapukai užsirietę,bet parašyta Superstar ant etiketės,tai gal Superstar doh.gif ,iš tiesų tai man nelabai ir rūpi ,svarbu ,kad gražu mirksiukas.gif ,sesė pamačius vos nenukrito iš nuostabos ,kai keturi žiedai išsiskleidę dar ant svogūno kaip kepurė tupėjo thumbup.gif  thumbup.gif ,dabar jau greit trečias žiedstiebis skleisis,šventė tęsiasi wub.gif

drinks_cheers.gif nu reiks prasyti ,kad pakeistu i superstar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 04 21, 17:24)
tai tikriausai ,kad ne sydney biggrin.gif
drinks_cheers.gif  nu reiks prasyti ,kad pakeistu i superstar biggrin.gif

Neskubėkit. Padarykit nuotrauką iš priekio. Pamatuokit žiedo diametrą. Tada mėginsim lyginti ir identifikuoti pagal interneto duomenis
Ir dar. Kur pirkot, kada , kokia etiketė buvo? Ar buvo pavadinimas ant etiketės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 21 balandžio 2010 - 16:24
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 21, 16:22)
Neskubėkit. Padarykit nuotrauką iš priekio. Pamatuokit žiedo diametrą. Tada mėginsim lyginti ir identifikuoti  pagal interneto duomenis
Ir dar. Kur pirkot, kada , kokia etiketė buvo? Ar buvo  pavadinimas ant etiketės?

ziedo skersmuo 21-22 cm, aha buvo etikete `minerva` lotuliukas.gif ( pirmoji minerva buvo Daphne, o antroji sis grozis biggrin.gif ) o pirkau TIK geles ax.gif

foto is priekio user posted image

man trodo ,kad jie identiski g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mader: 21 balandžio 2010 - 17:15