Va pas mane prazydo baltukas gal jis koki pavadinima turi?baltukas
o kada jau bus galima nest amarilius i lauka?ir ar jus juos vazoneliuose paliekta ar persodinat i zema(na kur geliu darzely, ar kokia lysvike)?

Labai gražus jų dryžuotumas

QUOTE(jediara @ 2010 04 20, 21:29)
Jetau. Į šitą yra labai daug panašių. Ir Klaunas. ir Popovas ir Sydney, Toronto ir dar kažkur 3 veislės ( ant greičio negaliu prisiminti pavadinimų)
Ne į Sydney nepanašus, nes Sydney turiu nuo seniau, tik senokai žydėjo.
Mader, o gal pas Jus ne Sydney?
Gerai man viena mergyčka sake, kad kam perku tokius panašius, kad paskui pati neatskiriu.

Čia ta pati SUPERSTAR tik priekiu ir dar taip neatsilenkus

QUOTE(Ice tea @ 2010 04 19, 10:38)
Nenoriu būti blogoji ragana, bet tavo Giraffe, turbūt bus kaip ir maniškės "Žirafos"
Beje mergaitės DAR KARTĄ atsiprašau, kad netvarkau namučių, bet jau ryt žadu rimčiau prisėsti

Beje mergaitės DAR KARTĄ atsiprašau, kad netvarkau namučių, bet jau ryt žadu rimčiau prisėsti

sveikos visos meilinukes

na ka ICE TEA jauciu kad as ir uzsikresiu jusu liga dabar dar labiau laukiu kas is mano maximinio uzaugs

o as turiu tu kaimietuku kogero is kaimo svogunu tai nesupranti kas jiem jie nei auga nei miega jau metai daugiau su mazuciais lapukais tik kad vaikiuks augina

ir dar turiu kazkoki mazuteli svoguniuka tai man tuos mazus dabar trest ir augint svoguna istisus metus

nu kaip kita kart uzsuksi gausi apziuret ir papsakot ka man su jais daryt

bet jau jusu visu meileniukai pasakiski net akis raibo nuo grozio

QUOTE(Lutpede @ 2010 04 20, 22:20)
Jetau. Į šitą yra labai daug panašių. Ir Klaunas. ir Popovas ir Sydney, Toronto ir dar kažkur 3 veislės ( ant greičio negaliu prisiminti pavadinimų)
Taip, bet vis tiek gražu

QUOTE(Lutpede @ 2010 04 20, 18:38)
zudyte
Pražydo ir manasis "Superstar". Manau, kad toks pats kaip ir pas Jus
Pražydo ir manasis "Superstar". Manau, kad toks pats kaip ir pas Jus
QUOTE(Mader @ 2010 04 20, 19:23)
Lutpede o tikrai ne SYDNEY? lapukai kaip matau ir kaip pas manaji uzsiriecia

pas mane irgi lapukai užsirietę,bet parašyta Superstar ant etiketės,tai gal Superstar

QUOTE(Lutpede @ 2010 04 20, 20:20)
Mader, o gal pas Jus ne Sydney?
Gerai man viena mergyčka sake, kad kam perku tokius panašius, kad paskui pati neatskiriu.

Čia ta pati SUPERSTAR tik priekiu ir dar taip neatsilenkus

tai tikriausai ,kad ne sydney

QUOTE(zundyte @ 2010 04 20, 21:01)
pas mane irgi lapukai užsirietę,bet parašyta Superstar ant etiketės,tai gal Superstar
,iš tiesų tai man nelabai ir rūpi ,svarbu ,kad gražu
,sesė pamačius vos nenukrito iš nuostabos ,kai keturi žiedai išsiskleidę dar ant svogūno kaip kepurė tupėjo
,dabar jau greit trečias žiedstiebis skleisis,šventė tęsiasi 

QUOTE(Mader @ 2010 04 21, 17:24)
tai tikriausai ,kad ne sydney 
nu reiks prasyti ,kad pakeistu i superstar 

Neskubėkit. Padarykit nuotrauką iš priekio. Pamatuokit žiedo diametrą. Tada mėginsim lyginti ir identifikuoti pagal interneto duomenis
Ir dar. Kur pirkot, kada , kokia etiketė buvo? Ar buvo pavadinimas ant etiketės?
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 21, 16:22)
Neskubėkit. Padarykit nuotrauką iš priekio. Pamatuokit žiedo diametrą. Tada mėginsim lyginti ir identifikuoti pagal interneto duomenis
Ir dar. Kur pirkot, kada , kokia etiketė buvo? Ar buvo pavadinimas ant etiketės?
ziedo skersmuo 21-22 cm, aha buvo etikete `minerva`

foto is priekio

man trodo ,kad jie identiski