Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 04 22, 22:34)
na tai tegul ir toliau augina.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 22, 23:34)
na tai tegul ir toliau augina. Meilenis (Hippeastrum) ramybės periodas turi buti nuo spalio-lapkricio 2-3 mėnesius. Amarilis (Amaryllis) priešingai . Pradeda  auginti lapus rudeniop, o pavasarį pereina į ramybės periodą.
Nepamirškim, kad mes auginam NE AMARILIUS

sveikutes rolleyes.gif

o kodel mes auginam ne AMARILIUS? g.gif as kur maximini pirkau tai buvo parasyta ant dezutes AMARILIS TAI KAIP SUPRAST g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 23, 10:52)
sveikutes rolleyes.gif

o kodel mes auginam ne AMARILIUS? g.gif as kur maximini pirkau tai buvo parasyta ant dezutes AMARILIS TAI KAIP SUPRAST g.gif  blink.gif

paskaitykit čia:
http://en.wikipedia....iki/Hippeastrum
http://en.wikipedia.org/wiki/Amaryllis
ir dar čia rusų kalba
http://www.flowerswe...hippeastrum.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 balandžio 2010 - 10:25
Zebrina, tiek kiek turi- tai man jau cia daug skaitos blush2.gif nesmagu net prisipazint, kad nezinau savuju dvieju tikslaus pavadinimo blush2.gif kai mociute mire parsiveziau is jos ir auginu- vienas raudonas , o kitas baltas su rausvais bruksniukais blush2.gif
tai lauksim rudenelio gal bus vaikuciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 23, 10:52)
sveikutes rolleyes.gif

o kodel mes auginam ne AMARILIUS? g.gif as kur maximini pirkau tai buvo parasyta ant dezutes AMARILIS TAI KAIP SUPRAST g.gif  blink.gif

Tai čia mes ir prekybininkai neteisingai vadiname schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 23, 20:54)
Tai čia mes ir prekybininkai neteisingai vadiname schmoll.gif  blush2.gif

aš taip įpratus, tai ir vadinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 22:22)
aš taip įpratus, tai ir vadinu  blush2.gif

tai nieko baisaus, tik reikia nepamiršti, kad šie augalai skirtingi, nors priklauso vienai amarilių šeimai
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 23, 21:56)
tai nieko baisaus, tik reikia nepamiršti, kad šie augalai skirtingi, nors priklauso vienai amarilių šeimai

svarbu šeimą pataikėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 22:04)
svarbu šeimą pataikėm lotuliukas.gif

vis arčiau savų thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sveikos panikės maniškei balkoną okupavo ir linksmai su tupės dabar ten iki tikiuos rudeninių pirmų šalnų
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 04 23, 22:14)
maniškei balkoną okupavo

ar dar ne per šalta? Įstiklintas?
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 04 23, 23:14)
vis arčiau savų  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sveikos panikės maniškei balkoną okupavo ir linksmai su tupės dabar ten iki tikiuos rudeninių pirmų šalnų

Kaip Jums gerai, o aš dar bijau į bolkoną nešti, nes labai šalta . Mano neįstiklintas.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 22:18)
ar dar ne per šalta? Įstiklintas?

Stiklintas ir rytinis, tai iki pietų jiems ten Taškentas jei saulėta diena, o paskiau šiluma laikosi neblogai, tai minusiuko nebus, jei ir lauke koks nedidukas šaltukas pasireikštų doh.gif
Atsakyti