Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

QUOTE(DoviN @ 2010 04 27, 20:54)
kitą savaitę važiuoju į Lenkiją,

bigsmile.gif Oi gal prie progos gali man pažiūrėti ko nors iš Cybisterių bigsmile.gif - Chico, La Pazz ir pan. Būčiau DĖKINGA mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 04 27, 21:34)
Na va pas mane dabar zydi

Kelk fotkes po vieną- įdėsiu į albumą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 04 27, 21:45)
Stengiausi nusipirkti tai vienas prazydo paprastas raudonas , o kitas taip ir nesuzinojau koks, pradejo leist pumpura ir nudziuvo, lauksiu kitu metu turbut....

Papirkai naujų bigsmile.gif Tai reik įtraukti į sąrašą, ane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2010 04 27, 16:10)
bigsmile.gif laaaabas, kaip malonu susitikti  wub.gif Kaip Lieputė auga ?  wub.gif

Parašysiu į AŽ, o tai merginos mane amariliais užmėtys. lotuliukas.gif Nors aš labai ir neprieštaraučiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 04 28, 09:49)
Parašysiu į AŽ, o tai merginos mane amariliais užmėtys.  lotuliukas.gif Nors aš labai ir neprieštaraučiau ax.gif

NESULAUKSI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

DAIVASEN kokie grazuoliai meileniukai ir kokie dideli thumbup.gif

o as gryzau is ligonines tai maniskis jau kad paugines stiebus jau kad laukiu nesulaukiu kas prazys ax.gif
Atsakyti
sveikos... 4u.gif vis tik parsinesiau geliuka.... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 04 28, 15:10)
sveikos... 4u.gif  vis tik parsinesiau geliuka....  rolleyes.gif  biggrin.gif

kokį? Kur foto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 28, 14:30)
kokį? Kur foto? bigsmile.gif

tipo raudona is senuku... su ziedstiebiu, bet dar nezydinty... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 04 27, 20:40)
aciu niekaip nejo jos is kadro isvyt....

taigi ir nereikia tokio grožio vyti smile.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 27, 21:32)
Merginos ,man klausimas iškilo ,dabar va ,kai nužydi ,meilenius reikia tręšti ,o kokiom trąšom dabar  tęšti?žydinčioms gėlėms ar nežydinčioms gėlėms? Juk dabar jau nežydės ,tik lapus augins,bet kita vertus tai kitais metais žydės  g.gif ,nu nežinau ,pasimečiau,kol žydėjo tręšiau žydinčioms gėlėms,o dabar nebežinau ką daryt blush2.gif

tresk svoguninem trasom
Atsakyti
Buvau pas viena bendradarbe sveciuose,tai ji sake visas savo geles(isskyrus orches) tresia tik amonio salietra blink.gif 0.5 arb.saukstelio ant 1ltr.vandens-na geles ispudingai atrodo ,negalejau akiu atplest..o amariliu ziedu dydis wub.gif pas ja paprasti kaimietukai ,bet...atrode ispudingai..
Ka jus manot apie tas trasas? g.gif As galvojau visada kad jos tik lauko augalams..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 29, 08:42)

Ka jus manot apie tas trasas? g.gif

Negaliu nieko pasakyti. Tik piniginiu atžvilgiu tokiom trąšom pigiau tręšti.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 29, 09:42)
Ka jus manot apie tas trasas? g.gif As galvojau visada kad jos tik lauko augalams..

Tai paprasčiausios trąšos (azotas N), skirtos augalų augimui anksti pavasarį skatinti. Šiomis trąšomis stengiuosi nieko netręšti, nes azotas įeina į daugelį kompleksinių trąšų sudėtį. Galvoju, kad ji dar tręšia fosforo ir kalio trąšomis, tik apie tai nutylėjo ax.gif , nes azoto tr. žydėjimą nelabai skatina rolleyes.gif
Atsakyti