Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

4u.gif nesusiturėjau biggrin.gif
turėtų būt toks kaip ant dėžutės,bet tikrai bus šviesus ,arba vėliau tamsės g.gif
wub.gif
user posted image

jei gerai suskaičiuoju tai 6pumpurai bigsmile.gif ir dar vienas žiedstiebis lenda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 29 balandžio 2010 - 11:01
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 13:00)
4u.gif  nesusiturėjau  biggrin.gif
turėtų būt toks kaip ant dėžutės,bet tikrai bus šviesus ,arba vėliau tamsės  g.gif
wub.gif

jei gerai suskaičiuoju tai 6pumpurai  bigsmile.gif  ir dar vienas žiedstiebis lenda  ax.gif

Niekada nebūkit garantuota, kad sužydės būtent toks, kaip etiketėje. Tiekėjai pateikia tokių siurprizų, kad oi, oi.

PS
tręšiant tik azotinėms trąšomis dažniausia skatinamas lapų augimas, bet tai nieko neduoda žiedų formavimui. Be to svogūnai tampa neatsparūs ligoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 29 balandžio 2010 - 11:14
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 29, 12:13)
Niekada nebūkit garantuota, kad sužydės būtent toks, kaip etiketėje. Tiekėjai pateikia tokių siurprizų, kad oi, oi.

drinks_cheers.gif ir dar nesitikiu vien dėl to,kad maximoj jie jau lendantys lauk iš dėžučių ir gali būti primaišyti doh.gif ,bet vis tiek myliu,nes turiu tik vieną palangės grožį,tai šis vis tiek bus kitoks wub.gif

savaitgalį maximoj gėlėm s25% jei kam aktualu ax.gif aš tai dar imsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 29 balandžio 2010 - 11:39
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 13:15)
drinks_cheers.gif  ir dar nesitikiu vien dėl to,kad maximoj jie jau lendantys lauk iš dėžučių ir gali būti primaišyti  doh.gif ,bet vis tiek myliu,nes turiu tik vieną palangės grožį,tai šis vis tiek bus kitoks  wub.gif

savaitgalį maximoj gėlėm s25% jei kam aktualu  ax.gif  aš tai dar imsiu  blush2.gif

Jei nesvarbu spalva, tai tikrai turėsi daug žiedų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 29, 14:05)
Jei nesvarbu spalva, tai tikrai turėsi daug žiedų  thumbup.gif

wub.gif wub.gif
jau dabar labai lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 11:15)

savaitgalį maximoj gėlėm s25% jei kam aktualu  ax.gif  aš tai dar imsiu  blush2.gif [/color]

Nerandu tokios info unsure.gif Ar tikrai maximoje?
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2010 04 29, 16:33)
Nerandu tokios info  unsure.gif Ar tikrai maximoje?

tikrai savaitgalį mirksiukas.gif
nuolaidų temoj merginos parašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bandau deti per nauja, pirmai uzstrigo kompas teko perkraut, gal ka atrinksit, apkarpiau tas nuotraukas, ir keleta nufotkinus po viena.....user posted image lemon star, user posted image maximinis, user posted image maximinis ir benfica, o vienos benfikos taip ir nerandu, kol nenuzydejo gal nufotkinsiu....

Papildyta:
Nu va benficauser posted image, nu man graziau ziurisi jie vienoj kruvoj, kazkaip spalvos tikresnes iseina....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 29 balandžio 2010 - 16:52
QUOTE(daivasen @ 2010 04 29, 17:48)

Nu va benfica

tamsioji gražuolė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano President Johnson isprotejo - pradejo leisti antra ziedstiebi. O jau su pirmu pavargo, visu ziedu iki galo neisskleide - o dabar, se tau boba devintines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2010 04 29, 17:33)
Nerandu tokios info  unsure.gif Ar tikrai maximoje?

Taip, tikrai thumbup.gif

daivasen, kiek gražuolių turi wub.gif
Atsakyti
Aciu dar dabar prezidentas 2 ziedstiebius augina ir dar kazkoks kuris turejo buti papilio, nu jau 3 ziedstiebis turesit kas ivardint kas per paukstis....
Atsakyti