Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

Su Šv. Velykom visas....
Atsakyti
Su Šentom Velykom amarilių temos pleputės!
(pagal mano laikrodį dar Velykos)
Mačiau prekyboje Tik gėlės "Superstar" meilenių. Svogūnai didžiuliai. Kainos nepažiūrrėjau. Spalva panašiai kaip "klauno"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 05 balandžio 2010 - 22:32
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 06, 00:25)
Su Šentom Velykom amarilių temos pleputės!
(pagal mano laikrodį dar Velykos)
Mačiau prekyboje Tik gėlės  "Superstar" meilenių. Svogūnai dūidžiuliai. Kainos nepažiūrrėjau. Spalva panašiai kaip "klauno"

Tai iš tokio svogūno galima tikėtis kelių žiedstiebių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 06, 00:32)
Tai iš tokio svogūno galima tikėtis kelių žiedstiebių  ax.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 05, 12:04)
Vaikiukas bus  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Labai smagu girdet biggrin.gif Lauksiu ziniu i a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 02, 17:46)
Reggae
Atsakymas:
(Reggae. Эх, повезло!!! 
Тоже такого хочу )

Nu va- ir nėra JOKIŲ ginčų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai Zebrina, gal ir taviškį pervadinam g.gif
Atsakyti
Šiandien namo parkeliavo Superstar,pirkau SAVAM,svogūnas didžiulis thumbup.gif ,pats didžiausias iš mano šiuo metu auginamų,todėl ir neatsilaikiau blush2.gif ,ir kaip nekeista būtų,visai sveikas,net naujos šaknelės leidžiamos ir jau nemažos,ir tris žiedstiebius leidžia thumbup.gif ,mano sieloj šiandien šventė wub.gif lotuliukas.gif ,ant palangės beveik vietos nebeliko doh.gif doh.gif ,gerai ,kad vyro neturiu ,niekas iš namų neišvarys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 06, 15:38)
ant palangės beveik vietos nebeliko doh.gif  doh.gif

tikrai xxl thumbup.gif lauk vaikiukų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 06, 16:38)
Šiandien namo parkeliavo Superstar,pirkau SAVAM,svogūnas didžiulis thumbup.gif ,pats didžiausias iš mano šiuo metu auginamų,todėl ir neatsilaikiau blush2.gif ,ir kaip nekeista būtų,visai sveikas,net naujos šaknelės leidžiamos ir jau nemažos,ir tris žiedstiebius leidžia thumbup.gif ,mano sieloj šiandien šventė wub.gif lotuliukas.gif  ,ant palangės beveik vietos nebeliko doh.gif  doh.gif ,gerai ,kad vyro neturiu ,niekas iš namų neišvarys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va, va tokius ir mačiau pardavime. biggrin.gif Atrodo, kad pas mane iš nežiniukų toks bus. Kai pas jus pražys -pasitikslinsiu.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 06, 15:38)
Šiandien namo parkeliavo Superstar

Labai gražus svogūnas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksim vaizdų mirksiukas.gif
O vietos ant palangės tai matau SOČIAI tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 06, 15:15)
O vietos ant palangės tai matau SOČIAI  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na ,atsižvelgiant į tai ,kad turiu du katinus blush2.gif ,tai vietos visai menkai liko,juk reikia aikštelę pasišildymui ant saulutės palikti ,kitaip pradės vazonus žemėn mėtyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matosi, kad moteriškės "baisiai pavargusios" po Velykų biggrin.gif
Visai nenori bendrauti g.gif
Kažin kaip sekasi mūsų uups? Gal kokių naujienų yra.
Ice tea ar nenorėtumėt amarilių temoje turėti naudingų nuorodų apie amarilius "talpyklą"? O tai duoda kas nors gerą nuorodą, o ji dingsta tarp gausybės komentarų?
Atsakyti