Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

QUOTE(zebrina @ 2010 04 06, 09:34)
thumbup.gif  thumbup.gif Labai smagu girdet biggrin.gif Lauksiu ziniu i a.ž mirksiukas.gif

friends.gif Gerai, nes ji kai jau lauke šilta, visus amarilius sodina į lysvę, tuomet ir parašysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 06, 22:50)

Ice tea ar nenorėtumėt amarilių temoje turėti naudingų nuorodų apie amarilius "talpyklą"? O tai duoda kas nors gerą nuorodą, o ji dingsta tarp gausybės komentarų?

Gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 06, 21:50)

Ice tea ar nenorėtumėt amarilių temoje turėti naudingų nuorodų apie amarilius "talpyklą"? O tai duoda kas nors gerą nuorodą, o ji dingsta tarp gausybės komentarų?

Lutpede, šaunuolė thumbup.gif tau balionėlis už puikią mintį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 06, 23:05)
Lutpede, šaunuolė thumbup.gif tau balionėlis už puikią mintį 4u.gif

Uz geras mintis negaila ir daugiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Klausykit,kgal kuri zinte ar Olandijoje vasaros metu imanoma rasti amariliu pardavime g.gif pusesere lyg zada su masina vaziuot, sakau idarbinciau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 06, 21:50)

NORIU rolleyes.gif Ir pasistengsiu TAI padaryti rolleyes.gif

Truputis pavasario ne į temą rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 balandžio 2010 - 08:44
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 07, 10:19)
NORIU  rolleyes.gif Ir pasistengsiu TAI padaryti  rolleyes.gif
Truputis pavasario ne į temą  rolleyes.gif

Viskas kuo puikiausia į temą.
Tai duokit kur patalpinti nuorodas ar pati patalpinsit? Aš turiu jų visą krūvą sukaupus kitame forume. o kadangi tai tik nuorodos ir dar mano surašytos - galiu pilnai jas panaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 07 balandžio 2010 - 11:02
QUOTE(Lutpede @ 2010 04 07, 12:01)
Aš turiu jų visą krūvą sukaupus  kitame forume.

Ir tada jau nuo šitos ligos tikrai nebepagysit... lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas kuo puikiausia į temą.
Tai duokit kur patalpinti  nuorodas ar pati patalpinsit? Aš turiu jų visą krūvą sukaupus  kitame forume. o kadangi tai tik nuorodos ir dar mano surašytos - galiu pilnai jas panaudoti.

Nesupratau ką man reikia duoti blush2.gif Aš juk blondinė flirt.gif lotuliukas.gif

Manau reiktų pirmame lape visas sudėti, bet dabar tai galėsiu tik kitoj temoj padaryti rolleyes.gif Manau tiesiog jas įkelkit čia, o aš kitą temą kurdama jas įdėsiu mirksiukas.gif Ar gerai bigsmile.gif Ar ką jūs turėjot omeny sakydama "duokit kur patalpinti..." g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 07, 14:00)
Nesupratau ką man reikia duoti  blush2.gif Aš juk blondinė  flirt.gif  lotuliukas.gif

Manau reiktų pirmame lape visas sudėti, bet dabar tai galėsiu tik kitoj temoj padaryti  rolleyes.gif Manau tiesiog jas įkelkit čia, o aš kitą temą kurdama jas įdėsiu  mirksiukas.gif Ar gerai  bigsmile.gif Ar ką jūs turėjot omeny sakydama "duokit kur patalpinti..."  g.gif

man irgi atrodo, kad pirmame lape geriausia, nes paskui pasimes. Tai kai sugalvosit-duokit žinią
Atsakyti
Ice tea as net nezinau kaip ten del to mano Chico perkrikstijimo g.gif Gal atsirastu gudresniu galvu ir ji patyrinetu,palygintu su Jediaros..mano akim jie vienodi g.gif
O cia mano siandieninis palanges grozis,tik niekaip tikros spalvos nepavyksta isgaut,ji tokia sodresne ir per viduri lapuku eina taskiukai wub.gif paprastas,bet man grazus biggrin.gif (susodinau i viena vazona 3 svogunus kai visi buvo vienodai snapukus iskise ,tai vienas va jau zydi,kitas dar tik kokia 10cm.tepaaugo ,o trecias gal 2cm.priziureti visi vienodai ,bet kodel taip ziedstiebius nevienodai leidzia? g.gif Prisisvajojau kad kartu zydes doh.gif lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Kompetetinga komisija, prašom nuspręsti šitas "pilietis" user posted image
į ką labiau pašus- į šitą
user posted image
ar į šitą
user posted image
g.gif g.gif
Atsakyti
Aš turiu jų visą krūvą sukaupus  kitame forume.

o aš jau dabar norėčiau seilę pavarvinti. Juk iki temos pabaigos dar toli blush2.gif
Atsakyti
man pilietis panašesnis į antrą, pirmo spalva ne tokia (aišku, l. daug reiškia apšvietimas, blicas), apatiniai lapai "piliečio" ir 2 pvz. tokie "visai žali". o iš tikrųjų tai tegu čia profės pasireiškia mirksiukas.gif
Atsakyti