Radau ekologisku veido kremu linija http://www.colorsofl...cosmetics.xhtml
Pasiziurejau sudeti - kaip ir is tiek ekologiskos. Ka jus manot? Gal jau yra naudojusiu situos kremus?
QUOTE(himalaia @ 2010 07 08, 18:30)
emiliuxas, gali būti, kad nuo "natūralių" kremų jautrumas atsiranda, nes daug augalų ekstraktų, eterinių aliejų gali dirginti odą abosliučiai visiems, ne tik jautriaodžiams, reikia labai atsirinkti. Spėju, dar gali būti, kad aliejai yra tiesiog per sunkūs jūsų odos tipui.
as irgi panasiai galvoju, bet tada iskilo klausimas ka naudoti naturalaus odos drekinimui, hidrolatu man vistik nepakanka, norisi ko nors uzistepti. is nenaturaliu man geriausiai tinka yvairus fluidai. alaviju gelis netiko. o gal siaip kas turit rekomenduoti koki lengva kremuka jautresniai odai?

Nežinau, kokia jūsų natūralumo sąvoka, bet jei oda rieboka, tonikus galit pabandyt drėkinimui. Koks glicerinas turėtų pritraukti drėgmę ir būtų lengvam vandens pagrindo tonike, kas neriebalintų odos.
QUOTE(himalaia @ 2010 07 09, 18:06)
Nežinau, kokia jūsų natūralumo sąvoka, bet jei oda rieboka, tonikus galit pabandyt drėkinimui. Koks glicerinas turėtų pritraukti drėgmę ir būtų lengvam vandens pagrindo tonike, kas neriebalintų odos.
mano oda labaiu sezonine

Natūralu, kad keičiantis aplinkos sąlygoms keičiasi ir oda.
Kažką konkrečiai siūlyti sunku, visų produktų mintinai nežinau, reikia konkrečiai į sudėtį žiūrėt. Ką galiu patarti (turbūt ir pati jau pastebėjot), tai kreipti dėmesį į produkto konsistenciją... Kuo tirštesnis, baltesnis- tuo labiau tinka sausai odai, kuo skystesnis ir skaidresnis- tuo labiau tiks riebiai.
O šiaip, kuo riebesnė oda, tuo reikia stengtis ją mažiau drėkinti, kad daugiau nesiriebaluotų.
Kažką konkrečiai siūlyti sunku, visų produktų mintinai nežinau, reikia konkrečiai į sudėtį žiūrėt. Ką galiu patarti (turbūt ir pati jau pastebėjot), tai kreipti dėmesį į produkto konsistenciją... Kuo tirštesnis, baltesnis- tuo labiau tinka sausai odai, kuo skystesnis ir skaidresnis- tuo labiau tiks riebiai.
O šiaip, kuo riebesnė oda, tuo reikia stengtis ją mažiau drėkinti, kad daugiau nesiriebaluotų.
Eucerin Aquaporin Light pabandykit, labai gerai drekina, bet akimirksniu susigeria, nei kiek neriebina odos
Turejau megineli

Turejau megineli

QUOTE(himalaia @ 2010 07 10, 20:43)
mano oda i riebuma (dabar vasara), bet jeigu jos nesudrekinsiu tai prada pleiskanoti ir labai tempti. Tai, kad ne visai sutikciau, kad riebia oda reikia kuo maziau drekinti.
Maciau, kad siuo klausimu buvo daug pasisakymu is jusu puses, bet mano nuomone tokia. Aisku, visu oda skirtinga ir visiems reikia skirtingo kiekio drekinimo (o galbut visai nereikia).
Na, jei tempia odą, tai turbūt ji nėra tokia riebi, kaip manote. Gal yra mišri... Arba dirbtinai išsausinta... Arba ligota. Natūraliai riebios odos tempt neturėtų.
Nesakau, kad absoliučiai visos riebios odos drėkinti nereikia, juk yra įvairių situacijų, tačiau nereikia manyti, kad kievienai odai drėkinimas yra būtinas.
Nesakau, kad absoliučiai visos riebios odos drėkinti nereikia, juk yra įvairių situacijų, tačiau nereikia manyti, kad kievienai odai drėkinimas yra būtinas.
Himalaia, ka manote apie si drekinamaji krema, kaip jusu manymu sudetis? ar tiktu mano riebiai/misriai/dehidratuotai odai? ar kazka konkreciai galetumet pasiulyti, minejot kad tiktu gelis, serumas, gal kazkokiu konkreciu produktu galit pateikt?

gal kas jau bandet eucerin drekinamaji kremuka? siuo metu nuolaidos, tai galvoju nusipirkt, bet butu idomu nuomoniu isgirst kas bande

QUOTE(Vai2lka @ 2010 07 12, 11:34)
Himalaia, ka manote apie si drekinamaji krema, kaip jusu manymu sudetis? ar tiktu mano riebiai/misriai/dehidratuotai odai? ar kazka konkreciai galetumet pasiulyti, minejot kad tiktu gelis, serumas, gal kazkokiu konkreciu produktu galit pateikt? 

Ir mane labai domina sis

QUOTE(Vai2lka @ 2010 07 15, 09:33)
gal kas jau bandet eucerin drekinamaji kremuka? siuo metu nuolaidos, tai galvoju nusipirkt, bet butu idomu nuomoniu isgirst kas bande 

Man šis kremukas labai patinka, naudoju kaip atstatančią priemonę, kai jaučiu, kad oda pasausėja nuo priemonių spuoguotai odai. Šiaip mano oda mišri, inkštiruojasi labai, porėta. Turiu su SPF, susigeria gerai, nėra labai lengvas tokiems karštiems orams, bet nakčiai tai