Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 07 20, 02:41)
http://www.eucerin.lt/1208
himalaia norėjau paklausti ar jis man tiktų? Mano oda normali linkusi sausėti.

Jei jūsų negasdina, kad oda gali būti dirginama, tai normaliai, į sausumą odai turėtų tikti, jei norisi elementaraus kremo.

QUOTE(invisible_shadow @ 2010 07 20, 03:19)
Kazin kaip roc hydra+ bioactive spf 15 misriai odai?gaila nerandu sudeties..mano misri/riebi

Labai paprastas ir brangus kremas nuo saulės, be jokių pribumbasų. Jų yra trys rūšys, berods- sausai, normaliai ir mišriai odai. Visi labai panašūs, tik tekstūra skiriasi. Riebiai odai nelabai, reiktų kažko lengvesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 liepos 2010 - 15:59
Dar mastau apie Bioderma Hydrabio UV Spf 15 kremu g.gif bet sudeti kiek ingredientu daug blink.gif Kaip manote gal sis lengvesnis, geriau drekinantis butu ax.gif Oda atrodo atsigavus del per didelio issausinimo, bet nors ir vasara, ryte nusiprausus jauciu tempima T zonoj, nors ten oda kaip tik riebesne, bet aciu dievui nebepleiskanoja unsure.gif Pasitepiau Sebium Hydra ryte po prausimo, tai nepasakyciau, kad labai gerai drekino, po kokio pusvalandio viskas gerai, bet tik patepus jo norejosi tarsi odai dar kazko biggrin.gif Orai siektiek atveso ir oda vel prasosi drekinimo ax.gif
Hydrabio spf
WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, XYLITOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL DENAT., ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PTFE, STEARYL DIMETHICONE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, PEG-100 STEARATE, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, ANHYDROXYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, BARIUM SULFATE (CI 77120), C20-22 ALCOHOLS, DECYL GLUCOSIDE, CETYL ALCOHOL, CREATINE, TOCOPHERYL ACETATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, XYLITYLGLUCOSIDE, CYCLOMETHICONE, POLYISOBUTENE, HEXYLDECANOL, DIMETHICONE, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, ECTOIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Bet kazin ar jo isvis Lietuvoje yra biggrin.gif Nes lyg ir maciau tik Hydrabio Light bei rich kremukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 20, 17:36)
Dar mastau apie Bioderma Hydrabio UV Spf 15 kremu  g.gif

Jeigu ne tas nelemtas alkoholis, tai būtų labai puikus drėkiklis su patikima apsauga normaliai/ riebiai odai. Turi keletą labai gerų ingredientų, kaip niacinamidas ir obuolių ekstraktas, lengvas silikono pagrindas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 liepos 2010 - 19:41
Himalaia, gal ir man galetumet situos pakomentuoti, kreipiant demesi i sudeti, ne i kainas blush2.gif :

Ar sitas vertas demesio?:

Bliss Triple Oxygen...

O kaip sitas?:
Elemis Marine

Ir dar, ar sitas turi ko nors, kas galetu kimsti poras ax.gif

Oxygenating night cream

Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 07 15, 09:33)
gal kas jau bandet eucerin drekinamaji kremuka? siuo metu nuolaidos, tai galvoju nusipirkt, bet butu idomu nuomoniu isgirst kas bande  rolleyes.gif

as bandziau aqua porin su spf, man visai patiko. is pradziu kaip ir nelabai - lyg ir riebino oda, spuogeliu padaugejo, bet va dabar baiginejant bonkute, tai oda tikrai atrodo geriau sudrekinta nei pries pradedant vartoti smile.gif irgi galvoju, ar pirkti vel toki pat.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 07 23, 18:36)
as bandziau aqua porin su spf, man visai patiko. is pradziu kaip ir nelabai - lyg ir riebino oda, spuogeliu padaugejo, bet va dabar baiginejant bonkute, tai oda tikrai atrodo geriau sudrekinta nei pries pradedant vartoti  smile.gif irgi galvoju, ar pirkti vel toki pat.

Ar nebeberia spuogeliais nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 07 22, 05:04)

1. Turi nemažai stabilizuoto vitamino C, taip pat vitamino e- geri antioksidantai, kitų neblogų ingredientų. Tačiau pakuotė netinkama jų stabilumui išlaikyti, tai pinigai į balą. Kas durna šitame kreme, kad jis teigia, jog gali tiekti deguonį odai. Na, šiaip antioksidantų paskirtis yra kaip tik panaikinti ir užkirsti kelią oksidacijai, laisvųjų radikalų žalą. O šitas kremas kartu tiekia ir deguonį, ir antioksidantus. Beprasmis daiktas. Šiaip, labiau tiktų normaliai odai, turbūt vos į sausumą ar vos į riebumą.
2. Šitas kremas truputį geresnis, labiau normaliai/ sausai odai. Ta pati problema su pakuote- turi antioksidantų, kurie su laiku praras stabilumą dėl kontakto su oru. Be neveiksmingų antioksidantų ir gerų augalinių aliejų, ekstraktų nelabai daugiau kas įspūdingo jame yra (kaina nebent įspūdinga smile.gif ).
3. Vėlgi kremas labiau normaliai į sausumą odai. Ta pati nesąmonė su deguonimi. Gerieji ingredientai "išgaruos" dėl netinkamos pakuotės.
Atsakyti
Merginos, as tai patarimo noreciau g.gif man 21eri metai, oda gana rieboka (nosis, kakta) g.gif Skruostukai ir visa kita tai tieisog sveika, grazi oda, jokiu su ja bedu neturiu.Siek tiek juodu taskeliu ant nosies g.gif
Tai stai kankinu as ta oda visokiom prausimosi putom ir prausikliais nuo juodu taskeliu, tai pat tonikais valausi, nuo blizgesio.Taciau iki siol bijojau visu kremu, nes man atrode,kad ir seip oda mano riebi, kad tik blogiau bus doh.gif Dabar mastau,kad jau atejo laikas, na tie metai kai reiketu pradeti galvoti ir apie drekinima rolleyes.gif
Kadangi naudoju clean&clear prausikli nuo inkstiru ir tonika, tai nusipirkau ir drekinamaji krema, vadinasi 'shine control', sakoma,kad irgi reguliuoja riebalu issikirima, drekina,bet neriebina, zada oda be blizgesio blink.gif ale man ir nuo tokio citrusinio,lengvo kremuko blizga oda doh.gif Net nezinau, ka tokiais atvejais daryti g.gif o rauksliu paskui susilaukti nesinori, tos odos nemaitinant o tik valant unsure.gif
Atsakyti
Cia himalaia visoms padeda, gal galet paziureti ir padeti man blush2.gif Oda misri, taciau dehidratuota (ypac nosis tokia issausejusi, kartais pleiskanoja) doh.gif Spuogeliu buna, bet tikrai nera kad smarkiai bertu, po kelis spuogelius atsiranda tik (nosies arba kaktos srity). Gavau megineli Iwostin Sensitia kremo, raso, kad jis tinka dehidratuotai odai, tai pat raso, kad reguliuoja odos riebuma. Sunaudojau ta megineli dar esant vesesniems orams, bet turejau dar savo kremo, tai ir nepirkau, o dabar mastau gal si isigyti g.gif Nes kai naudojau oda tikrai atsigavo, tapo ne tokia issausejus lyg ir unsure.gif O kadangi meginuke buvo nedaug kremo, tai nespejau pajausti, kad kemsa poras unsure.gif

http://www.iwostin.l...ducts.php?id=24

Aqua, Iwonicz Aqua, Mineral Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Disterate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cyclomethicone, Vitis Vinifera oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Kaip manote, ar yra siame kreme poras kemsanciu daliu, ar jis tikrai padrekina oda..?

Buciau labai dekinga 4u.gif

renkuos tarp sio ir Eucerin aquaporin spf. Kuris labiau tiktu jusu manymu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xixi: 26 liepos 2010 - 09:54
QUOTE(xixi @ 2010 07 26, 11:49)
Cia himalaia visoms padeda, gal galet paziureti ir padeti man  blush2.gif  Oda misri, taciau dehidratuota (ypac nosis tokia issausejusi, kartais pleiskanoja)  doh.gif  Spuogeliu buna, bet tikrai nera kad smarkiai bertu, po kelis spuogelius atsiranda tik (nosies arba kaktos srity). Gavau megineli Iwostin Sensitia kremo, raso, kad jis tinka dehidratuotai odai, tai pat raso, kad reguliuoja odos riebuma. Sunaudojau ta megineli dar esant vesesniems orams, bet turejau dar savo kremo, tai ir nepirkau, o dabar mastau gal si isigyti  g.gif  Nes kai naudojau oda tikrai atsigavo, tapo ne tokia issausejus lyg ir  unsure.gif O kadangi meginuke buvo nedaug kremo, tai nespejau pajausti, kad kemsa poras  unsure.gif 

http://www.iwostin.l...ducts.php?id=24

Aqua, Iwonicz Aqua, Mineral Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Disterate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cyclomethicone,Vitis Vinifera oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Kaip manote, ar yra siame kreme poras kemsanciu daliu, ar jis tikrai padrekina oda..?

Buciau labai dekinga  4u.gif

renkuos tarp sio ir Eucerin aquaporin spf. Kuris labiau tiktu jusu manymu  blush2.gif

Na as pazymejau medziagas, kurios mano ziniomis kemsa poras, o ir siaip sudetis labai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 24, 21:39)
1. Turi nemažai stabilizuoto vitamino C ...

Labai labai aciu uz komentara ir info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 07 26, 03:49)
Cia himalaia visoms padeda, gal galet paziureti ir padeti man  blush2.gif 

renkuos tarp sio ir Eucerin aquaporin spf. Kuris labiau tiktu jusu manymu  blush2.gif

O nuo ko jūsų oda tapo dehidratuota? Gal netinkamas odos priežiūros priemones naudojat?...
Man atrodo, jau abu šituos kremus esu lyginusi...
Iwostin labai paprastas kremas, porų neturėtų kimšti, tačiau nieko labai gero sudėtyje, išskyrus vynuogių kauliukų aliejų, irgi nėra. Eucerin vienintelis pliusas prieš Iwostin yra tai, kad jis turi apsaugą nuo saulės- nereiks papildomos primonės naudoti. Abu kremai labai paprasti, labiau odai į sausumą, nes riebią oda gali dar labiau riebalinti.

QUOTE(krema @ 2010 07 26, 07:30)
Na as pazymejau medziagas, kurios mano ziniomis kemsa poras, o ir siaip sudetis labai nieko gero  schmoll.gif

Nei jūsų pažymėtas silikonas, nei mineralinis aliejus, nei, tuo labiau, citrinos rūgštis porų neturėtų kimšti. Mineralinis aliejus išvis jų kimšti net negali, jo molekulinė sudėtis to neleidžia.
Kad kremų sudėtis nieko gero- sutinku. Bet ir nieko labai blogo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 27 liepos 2010 - 04:58