glikolis kaip tik geris.glikolio rugstis- vienas pagrindiniu sudetiniu drekinancio kremo daliu.buna ivairios procentines koncentracijos.
as perku DREKINANTI krema,, ACADEMIE,;
jo nerasit parduotuvese tik kosmetikas kabinetuose.
bet verta pabandyti,dabar jokio kito neisiulytu niekas.
Manau, kad yra painiojami du nesusiję ingredientai- propilenglikolis (propylene glycol) ir glikolio rūgštis (glycolic acid).
Glikolio rūgštis nėra viena pagrindinių drėkinamųjų kremų dalių. Tai yra AHA rūgštis, jos įvairių koncentracijų būna rūgštinėse priemonėse.
Propilenglikolis yra humektantas, t.y. drėgmę pritraukiantis ingredientas, panašiai, kaip ir glicerinas. Jo būna drėkinančiose priemonėse ir pan.
Glikolio rūgštis nėra viena pagrindinių drėkinamųjų kremų dalių. Tai yra AHA rūgštis, jos įvairių koncentracijų būna rūgštinėse priemonėse.
Propilenglikolis yra humektantas, t.y. drėgmę pritraukiantis ingredientas, panašiai, kaip ir glicerinas. Jo būna drėkinančiose priemonėse ir pan.
Gal kas naudojot ir galetumet pakomentuoti si kremuka : BEYOND RESVERATROL TRANSDERMAL HOMEOPATHIC CREAM
Svarstau ar tikslinga investicija butu
Active Ingredients: Abrotanum 6X, 12X, 30X; Anacardium Orientale 6X, 12X, 30X; Arsenicum Album 6X, 12X, 30X; Baryta Carbonica 6X, 12X, 30X; Baryta Muriatica 6X, 12X, 30X; Calcarea Carbonica 6X, 12X, 30X; Calcarea Fluorica 6X, 12X, 30X; Calcarea Phosphorica 6X, 12X, 30X; Ferrum Metallicum 6X, 12X, 30X; Fucus Vesiculosus 6X, 12X, 30X; Hekla lava 6X, 12X, 30X; Helleborus Niger 6X, 12X, 30X; Ignatia Amora 6X, 12X, 30X; Lycopodium Clavatum 6X, 12X, 30X; Magnesium Phosphoricum 6X, 12X, 30X; Nicotinamidum 6X, 12X, 30X; Secale Cornutum 6X, 12X, 30X; Silicea 3X, 6X, 12X, 30X; Sulfur 3X, 12X, 30X.
Inactive Ingredients: Proprietary Nani-Based Organic Silica Suspended in Purified Deionized Water, Lecithin Based Liposome Delivery System, Resveratrol, Micronized Hyaluronic Acid, Micronized Collagen, Micronized Amino Acids, Aca, Rhodiola, Rosea, Sweet Almond Oil, Jojoba Oil, Olive Oil, Rain FOrest Herbal Preservative Blend, Uniphen P-23, Rheocare ATC.
Svarstau ar tikslinga investicija butu

Active Ingredients: Abrotanum 6X, 12X, 30X; Anacardium Orientale 6X, 12X, 30X; Arsenicum Album 6X, 12X, 30X; Baryta Carbonica 6X, 12X, 30X; Baryta Muriatica 6X, 12X, 30X; Calcarea Carbonica 6X, 12X, 30X; Calcarea Fluorica 6X, 12X, 30X; Calcarea Phosphorica 6X, 12X, 30X; Ferrum Metallicum 6X, 12X, 30X; Fucus Vesiculosus 6X, 12X, 30X; Hekla lava 6X, 12X, 30X; Helleborus Niger 6X, 12X, 30X; Ignatia Amora 6X, 12X, 30X; Lycopodium Clavatum 6X, 12X, 30X; Magnesium Phosphoricum 6X, 12X, 30X; Nicotinamidum 6X, 12X, 30X; Secale Cornutum 6X, 12X, 30X; Silicea 3X, 6X, 12X, 30X; Sulfur 3X, 12X, 30X.
Inactive Ingredients: Proprietary Nani-Based Organic Silica Suspended in Purified Deionized Water, Lecithin Based Liposome Delivery System, Resveratrol, Micronized Hyaluronic Acid, Micronized Collagen, Micronized Amino Acids, Aca, Rhodiola, Rosea, Sweet Almond Oil, Jojoba Oil, Olive Oil, Rain FOrest Herbal Preservative Blend, Uniphen P-23, Rheocare ATC.
upss...truputi ne toj temoj uzklausiau
...

QUOTE(chili_chocolate @ 2010 11 28, 13:31)
nesvarbu, bet atrodo tikrai geras

Nusiprikau "Olaz Total Efect" 7 poveikiu krema. Labai patiko. Neriebus, gerai susigeria!

Is suprantanciu gal gali pasakyti ar Lanolin Alcohol kemsa poras? nes kiek skaitinejausi buvo ivairiu aprasymu apie ji. Acetylated Lanolin Alcohol lyg ir kemsa, bet nezinau ar cia tas pats?

Noreciau ir as pabandyti VICHY veido krema, tik dabar nzn kuri man cia imti,jei mano oda misri?

QUOTE(*Ilgakojė* @ 2010 12 06, 19:08)
Noreciau ir as pabandyti VICHY veido krema, tik dabar nzn kuri man cia imti,jei mano oda misri? 

Mano irgi prie misriu, drekinantis tikrai tiks. Kaip man kosmetologe visada sako, kad uztenka 2 kremu: drekinancio ir maitinancio. Ziema drekinanti nakciai tepti, maitinanti - ryte. O vasara atvirksciai. As irgi mastau isigyti ir drekinanti, ir maitinanti. Kazkada turejau Vichy drekinanti, nu labai patiko

Gal kuri naudojate
https://docs.google....TgA6qb51uvGHYpw
https://docs.google....TgA6qb51uvGHYpw