Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(fashion @ 2010 12 09, 08:51)
Mano irgi prie misriu, drekinantis tikrai tiks. Kaip man kosmetologe visada sako, kad uztenka 2 kremu: drekinancio ir maitinancio. Ziema drekinanti nakciai tepti, maitinanti - ryte. O vasara atvirksciai. As irgi mastau isigyti ir drekinanti, ir maitinanti. Kazkada turejau Vichy drekinanti, nu labai patiko  wub.gif  Noreciau Avene isbandyti

man Vichy kremukai tai tikras geris. mano oda misri ir dauguma kremu netinka, nes kemsa poras. o Vichy nors ir riebesnis, bet poru nekemsa ir spuogeliai nekila. turejus esu siuos:

user posted image

neseniai baigiau si balzama, tepiau nakciai

user posted image

Atsakyti
Ar galima drekinanti avene kremuka su spf 20 tepti nakciai?
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 14, 03:41)

Galima. Kodėl abejonės kyla?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 12 14, 20:45)
Galima. Kodėl abejonės kyla?

Galvoju gal tas spf tik dienai, nuo ultravioletiniu spinduliu kad apsaugotu. Tai sakot nakciai jei tepsiu, nepakenks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 15, 08:57)
Galvoju gal tas spf tik dienai, nuo ultravioletiniu spinduliu kad apsaugotu. Tai sakot nakciai jei tepsiu, nepakenks?  g.gif

aisku kad ne.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 14, 10:41)

aisku, galima, tik tas spf nakciai visai nereikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 14, 23:57)
Galvoju gal tas spf tik dienai, nuo ultravioletiniu spinduliu kad apsaugotu. Tai sakot nakciai jei tepsiu, nepakenks?  g.gif

Jei nekenkia dieną, tai kodėl naktį turėtų smile.gif Kaip susidomejus parašė, pats spf nakčiai nereikalingas, bet jei jums patinka kaip ta priemonė drėkina ir pan., galit ir naktį ją naudot.
Atsakyti
Man patinka vietoj kremų naudoti natūralus šalto spaudimo aliejus.

wink.gif Pvz Loccitane
Atsakyti
QUOTE(Migdolai ir medus @ 2010 12 16, 01:57)
Man patinka vietoj kremų naudoti natūralus šalto spaudimo aliejus.

wink.gif Pvz Loccitane

O koki konkreciai tu naudoji, ar ivairius, nes as ir susidomeja
Atsakyti
Mano oda gan sausa, dažnai pleiskanoja, todėl biri pudra negražiai pasidengia ant veido, tada tenka krapštinėti tuos pasausėjimus. Prieš kokį mėnesį vaistinėje nusipirkau Physiogel kremą, drėkinantis, sausai odai. Pradžioje atrodė kad dar labiau pleiskanoja, bet kokią savaitę panaudojus neliko nei vieno atšerpetojimo, pasitepus toks smagus jausmas, ne riebus, toks drėgnas veidas. O kas svarbiausia, visiškai nekemša porų, ką daugelis kremų man daro. Tokios odos kaip dabar, senai neturėjau. wub.gif tiesa, prieš pudrą jo netepu, nes tada labai greitai pradeda blizgėti veidas. Tepu tik nakčiai, o ryte nuvalau odą toniku, tada dažausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 16 gruodžio 2010 - 23:56
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 04, 18:51)
unsure.gif  galvojau kažkaip, kad jie nekemša
Šiandien pagaliau atgailėjau pinigų ir nusipirkau Natinuel drėkinantį, geras jis ir tikrai porų nekemša

Kuri butent pirkai, ir kur?
Atsakyti
cristina labai geri kremai
Atsakyti