Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Ragana_ @ 2010 12 28, 14:17)
gal jusu tarpe yra merginu nusimananciu apie kremu sudetis? Gal kas galetu patarti, ar verta isigyti krema, kurio sudetis tokia :

Ainesosat: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Diethylhexyl Carbonate, Canola Oil, Cetyl Dimethicone, Dimethicone, Propylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Ascorbyl Glucoside, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Sucrose Stearate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Dehydroxanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum, Cl 17200.

negerieciai yra konservantai, parabenai, parfumas, dazikliai, negerieciai yra paryskinti:

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Diethylhexyl Carbonate, Canola Oil, Cetyl Dimethicone, Dimethicone, Propylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Ascorbyl Glucoside, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Sucrose Stearate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Dehydroxanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum, Cl 17200.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 30 gruodžio 2010 - 11:33
Man pats geriausias yra Biotherm Aquasource Non Stop (rožinis).
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Paskutiniu metu naudojau AMWAY Beautycycle drėkinamąjį veido kremą water serijos - man jis labai patiko ir sudėtis jo nebloga, tik gaila, kad dėžutę išmečiau ir negaliu jos vėl pasitikslinti... bet dėl jo vieno man reikėjo važiuoti į kitą miesto galą, tai dabar noriu išsirinkti kokį nors kitokį, bet natūralesnį kremuką, be jokių ten negerybių blush2.gif gal galite pakomentuoti šio kremo sudėtį? Jis man atrodo įtartinai pigus... g.gif Iš anksto ačiū 4u.gif
"MARGARITA" ekologiškas drėkinamasis kremas, 50 ml
su linų ekstraktu
Ekologiškas drėkinamasis kremas su linų ekstraktu specialiai sukurtas jautriai bei įnoringai odai drėkinti. Linų ekstraktas nuo senų senovės vertinamas kaip grožį puoselėjantis komponentas, raminantis bei suteikiantis odai reikalingos drėgmės, padedančios išsaugoti odos elastingumą bei tonusą.

SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Tapioca Starch*, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Citric Acid, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.
*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.
Atsakyti
gal dar kuri nors žinote kokia tiksli šio kremo sudėtis?
Veido kremas su alavijais, Dr.Organic
user posted image
Šis tirštas specialaus poveikio kremas puikiai įsigeria ir neleidžia odai išsausėti, apsaugo ją nuo žalingų išsausėjimą sukeliančių išorinių veiksnių. Bematant suteikia švelnumo ir gaivumo pojūtį. Dėl unikalios sudėties tinka net sausai pažeistai odai, smarkiai nudegus saulėje ir nelygiai odos spalvai.
Be parabenų, be SLS (natrio laurilsulfatas), be dirbtinių dažų ir kvapų.
Tūris: 50 ml
Gamintojas: Dr.Organic
Kilmės šalis: Didžioji Britanija
Sertifikuotas: Bio Activ
Papildyta:
Radau va tokio Dr.Organic kremo sudėtį:
user posted image
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Borgago Officinalis Seed Oil, Cera Alba, Prunus Amygdatus Dulcis Oil, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Zinc Oxide, Rosa Moschata Seed Oil, Honey Extract (Manuka Extract), Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

man atrodo, kad sudėtis nebloga, ką manote? smile.gif o ir kaina prieinama smile.gif 50 ml apie 40 LT.
Atsakyti
Parekomenduokit koki lengva drekinanti krema, kuris tiktu paauglei. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, gal kuriai teko pabandyti PHYTOMER drekinancius kremus? idomi butu nuomone
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2010 12 17, 13:30)
Konkrečiau blush2.gif

o MAN JIE ISVIS NETIKO, BET GAL KAM TINKA IR GERI schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja*: 06 sausio 2011 - 13:32
Gal kas pakomentuotu ar cia yra kokiu blogu komponentu ? 4u.gif aciu 4u.gif

SUDĖTIS: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polydecene, Glycerin, Soluble Collagen, Panthenol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Parfum (Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool), Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid.

Atsakyti
Sveiki,
gal galite patarti ar verta pirkti krema, kurio sudetis:

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Squalane, Glycerin, Stearic Acid, Decyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sclerotium Gum, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetearyl Olivate, Cetyl Alcohol, Betaine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Parfum.

Uzmaciau Eurovaistineje, ant pakuotes raso kad 92% ekologiskas.
http://www.ccs-se.co...OEday_creme.jpg

Atsakyti
Turiu tokį gal keistą klausimą ir nežinau, ar čia visai į temą, na bet anyway: kokiai amžiaus grupei yra skirti kremai brandžiai odai nuo raukšlių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 17, 00:37)
Mano oda gan sausa, dažnai pleiskanoja, todėl biri pudra negražiai pasidengia ant veido, tada tenka krapštinėti tuos pasausėjimus. Prieš kokį mėnesį vaistinėje nusipirkau Physiogel kremą, drėkinantis, sausai odai. Pradžioje atrodė kad dar labiau pleiskanoja, bet kokią savaitę panaudojus neliko nei vieno atšerpetojimo, pasitepus toks smagus jausmas, ne riebus, toks drėgnas veidas. O kas svarbiausia, visiškai nekemša porų, ką daugelis kremų man daro. Tokios odos kaip dabar, senai neturėjau.  wub.gif tiesa, prieš pudrą jo netepu, nes tada labai greitai pradeda blizgėti veidas. Tepu tik nakčiai, o ryte nuvalau odą toniku, tada dažausi.

Kurioje vaistinėje pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 13 sausio 2011 - 22:21
QUOTE(Genute @ 2011 01 13, 22:21)
Kurioje  vaistinėje pirkote?

pirkau šeimos vaistinėje, bet mačiau yra ir eurovaistinėse. Aš juo vis dar labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 14, 00:31)
pirkau šeimos vaistinėje, bet mačiau yra ir eurovaistinėse. Aš juo vis dar labai džiaugiuosi.

ačiū. jau ir nusipirkau. tikiuosi ir aš džiaugsiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti