Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Orestes @ 2010 06 11, 01:34)
Man jis labai labai nepatiko, turejau megineliu, tai veidas nuo jo taip blizga, kad baisu  blink.gif Bent jau man tai labai nepatinka toks efektas  schmoll.gif

Man irgi per daug tu blizguciu.. schmoll.gif tik kvapas nuostabus, drekinimo irgi neuzteko
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 06 11, 01:34)
Man jis labai labai nepatiko, turejau megineliu, tai veidas nuo jo taip blizga, kad baisu  blink.gif Bent jau man tai labai nepatinka toks efektas  schmoll.gif

Naudoju aš jau jį, tai tas blizgėjimas yra labai trumpalaikis g.gif o kai užtepu krempudra jokio efekto to kremo nebėra mirksiukas.gif Nors gal jūsų oda kitokia.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 06 12, 15:29)
Man irgi per daug tu blizguciu.. schmoll.gif tik kvapas nuostabus, drekinimo irgi neuzteko

Drėkinimo ir man mažoka... verysad.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, o kuom skiriasi fluidai nuo kremu? Kada juos naudot?
Atsakyti
Jūs buvot teisios dėl tų blizgučių. Atkreipiau dėmesį, kad vien užtepus kremą iš pradžių kol drėkinimas vyksta viskas okay, o kuo toliau, tuo rezultatas - tik blizgučiai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 06 13, 16:36)
Sakykit, merginos, o kuom skiriasi fluidai nuo kremu? Kada juos naudot?

fluidas,visada bus skystesnis ir skirtas riebesnei odai,o kremai jau tirstesnes konsistencijos,daznai riebesni ir jau daznai sausesnei odai skirti
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 06 14, 10:12)
Jūs buvot teisios dėl tų blizgučių. Atkreipiau dėmesį, kad vien užtepus kremą iš pradžių kol drėkinimas vyksta viskas okay, o kuo toliau, tuo rezultatas - tik blizgučiai biggrin.gif  doh.gif

Sveikutė. Apie kokį kremą kalbate? "Nutriance" iš GNLD blizgesio nesuteikia, o ir mėginėlių nesu mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 06 09, 14:28)
Gal kas turite atsiliepimų apie šį:
user posted image

Kalbėjau apie šį...

QUOTE(Savelija @ 2010 06 14, 18:29)

Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 05 19, 02:16)
rekomenduociau Elizabeth arden pora kremu, esu abu turejusi..tai veido oda svelni ir skaisti buna:

http://shop.elizabet...rentPage=family

arba

http://shop.elizabet...rentPage=family

Neblogi, kvapas neintensyvus, bet greit pabostantis, kazkokio stebuklo nedaro, trukumas, kad neskaistina, bet padrekint tikrai padrekina
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 04 25, 20:44)
Sveikutės,
prisijungiu ir aš prie jūsų paplepėjimų  4u.gif  kaip tik baiginėjasi kremas ir galvoju, reiktų kokio kitokio pasieškot, skaičiau skaičiau praeitą temą ir taip ir neišsirinkau, ką man labiausiai vertėtų išbandyti  blush2.gif 
Taigis, dalinuosi savo bėdomis ir patirtimi su kremais  ax.gif  Kakta mano riebaluojasi,spoguojasi, o visas likęs kūnas sausas sausas, ant veiduko anksčiau net tokių dermatitinių dėmių būdavo  verysad.gif  Paskutiniu metu naudojau biodermos sensibio forte kremuką, tai lyg tai nieko buvo, paskui pabandžiau vichy aqualia thermal - pasirodė per silpnas, nes ėmė šerpetoti oda apie lūpas, tada vėl grįžau prie biodermos. Bet paskutinį mėnesį kažkas baisaus -beria spuogais kaip paauglę, turbūt visi ant kaktos buvę inkštirai supūliavo, atsirado spuogų net ant žandų, barzdos, kelias dienas netepiau niekuo veiduko, bet pradėjo pleiskanot.. Tai norėtųsi pakeisti ir tą biodermą į ką nors kitą, naują, nes iki šiol pilnai nebuvau patenkinta nė vienu kremuku. Plius dar tas odos jautrumas... būsiu dėkinga už patarimus. Ir pinigėlių kremam nelabai gaila..  ax.gif

Yra natūralus kremas be konservantu kuris man padejo 4u.gif , turejau labai problematiska veido oda, inkstyrai puliodavo, o jai ispausdavau tai susidirgindavo oda labai stipriai, ko tik nenaudojau, kruva antialerginiu kremu ismeginta , tai biski padeadvo vienas kitas. tai pameginau sita :user posted image naudoju daugiau negu menesi , jau uz savaites pradejo gereti, dabar ta jau uzmirsau, kad turejau tokia problema, oda lygi, grazi. Kremas italishkos brendines firmos Zukkari. Sito kremo ypatumas tame kad ,vietoj iprastu kremu sudedamosios dalies "vandens " panaudotos alijosiaus sultys , tas kremas pats prisitaiko prie betkokio tipo odos isigeria per kelias sekundes ir palieka maluonu jausma. ir ji reikia šaldytuve laikyti. galeciau pasakoti daug apie si krema, nes domejausi .
Papildyta:
Man Sita krema parekomendavo mamos gera drauge ( kartu mokesi ), kosmetologe turinti 10 metu patirties kosmetologijos srityje. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iljaa: 17 birželio 2010 - 08:58
QUOTE(iljaa @ 2010 06 17, 07:56)
Yra natūralus kremas be konservantu kuris man padejo 4u.gif

Labai ačiū už rekomendaciją, dabar turiu naujus du nusipirkus, vieną kompanijos "Ahava", o kitą bijau pameluot, nes kosmetologė įdėjo - bus arba "Babor", arba "Academie", tai kai šitie baigsis, būtinai pasidomėsiu šiuo kremuku, jau ant lapelio užsirašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iljaa @ 2010 06 17, 09:56)
Yra natūralus kremas be konservantu kuris man padejo 4u.gif , turejau labai problematiska veido oda, inkstyrai puliodavo, o jai ispausdavau tai susidirgindavo oda labai stipriai, ko tik nenaudojau, kruva antialerginiu kremu ismeginta ,  tai biski padeadvo vienas kitas. tai pameginau  sita :user posted image naudoju daugiau negu  menesi , jau uz savaites pradejo gereti, dabar ta jau  uzmirsau, kad turejau tokia problema,  oda lygi, grazi. Kremas italishkos brendines firmos Zukkari. Sito kremo ypatumas tame kad ,vietoj iprastu kremu sudedamosios dalies  "vandens " panaudotos alijosiaus sultys ,  tas kremas pats prisitaiko prie betkokio tipo odos isigeria per kelias sekundes ir palieka  maluonu jausma. ir ji reikia šaldytuve  laikyti. galeciau pasakoti daug apie si krema, nes domejausi .
Papildyta:
Man Sita krema parekomendavo  mamos gera drauge ( kartu mokesi ), kosmetologe turinti 10  metu patirties kosmetologijos srityje.  thumbup.gif

Papildyta:
SVEIKUTES MERGINOS,
KIEKVIENA ODOS TIPA AR TAI RIEBI AR SAUSA AR SPUPOGUOTA REIKIA DREKINTI DREKINTI DREKINTI!!!!!!!!
"ILLJA " NAUDOJI MAN RODOS NEPAKANKAMAI DREKINANTI KREMA. NEPADES TAU MAITINANTIS REIKIA DREKINANCIO YPATINGAI. IR ODELE ISVALYTI, NAUDOTI SVEITIKLI SVELNU.KAD ODELE GREICIAU ATSINAUJINTU!!!!
SAUSOMS DEMELEMS (MAN IR TAIP BUVO) NAUDOJAU MARY KAY MEDUTI. DINGO PO 2 DIENU

Papildyta:
LABAI GERAI DREKINA KONCENTRUOTAS HIALURONAS JIS KAINUOJA 30ML APIE 100-130LT KOSMETIKOS KABINETUOSE
Atsakyti
QUOTE(ingiuux22 @ 2010 06 17, 04:52)
SVEIKUTES MERGINOS,
KIEKVIENA ODOS TIPA AR TAI RIEBI AR SAUSA AR SPUPOGUOTA REIKIA DREKINTI DREKINTI DREKINTI!!!!!!!!

Riebios odos visiškai nereikia drėkinti (nebent turite ir sausų vietų), ji ir taip turi perteklių natūralaus odo drėkiklio- riebalų. Jei nusiprausus veidą švelniu (!) prausikliu po 3-4 valandų nejaučiate diskomforto, sausumo, reiškias drėkinamojo kremo jums nereikia.

Va taip drėkinant, drėkinant ir perdrėkinant atsiranda problemos, kaip papilkėjusi oda, inkštyrai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(iljaa @ 2010 06 17, 02:56)
1. Yra natūralus kremas be konservantu kuris man padejo 4u.gif

2. Sito kremo ypatumas tame kad ,vietoj iprastu kremu sudedamosios dalies  "vandens" panaudotos alijosiaus sultys, tas kremas pats prisitaiko prie betkokio tipo odos isigeria per kelias sekundes ir palieka  maluonu jausma. ir ji reikia šaldytuve  laikyti.

3. galeciau pasakoti daug apie si krema, nes...

1. Kuo "natūralus" kremas geresnis už "nenatūralų"?

2. Kad ir kokiu protingu jūs tą kremą laikote, jis toks nėra ir tikrai negali atskirti, jūsų oda sausa, ar riebi. O alijošiaus sultys yra beveik tas pats, kas vanduo, nieko stebuklingo jo sudėtyje nėra.

3. ... jūs jį platinate. O už reklamą forume reiktų susimokėti mirksiukas.gif
Atsakyti