QUOTE(nagla-nachale @ 2010 04 25, 20:44)
Sveikutės,
prisijungiu ir aš prie jūsų paplepėjimų

kaip tik baiginėjasi kremas ir galvoju, reiktų kokio kitokio pasieškot, skaičiau skaičiau praeitą temą ir taip ir neišsirinkau, ką man labiausiai vertėtų išbandyti
Taigis, dalinuosi savo bėdomis ir patirtimi su kremais

Kakta mano riebaluojasi,spoguojasi, o visas likęs kūnas sausas sausas, ant veiduko anksčiau net tokių dermatitinių dėmių būdavo

Paskutiniu metu naudojau biodermos sensibio forte kremuką, tai lyg tai nieko buvo, paskui pabandžiau vichy aqualia thermal - pasirodė per silpnas, nes ėmė šerpetoti oda apie lūpas, tada vėl grįžau prie biodermos. Bet paskutinį mėnesį kažkas baisaus -beria spuogais kaip paauglę, turbūt visi ant kaktos buvę inkštirai supūliavo, atsirado spuogų net ant žandų, barzdos, kelias dienas netepiau niekuo veiduko, bet pradėjo pleiskanot.. Tai norėtųsi pakeisti ir tą biodermą į ką nors kitą, naują, nes iki šiol pilnai nebuvau patenkinta nė vienu kremuku. Plius dar tas odos jautrumas... būsiu dėkinga už patarimus. Ir pinigėlių kremam nelabai gaila..
Yra natūralus kremas be konservantu kuris man padejo

, turejau labai problematiska veido oda, inkstyrai puliodavo, o jai ispausdavau tai susidirgindavo oda labai stipriai, ko tik nenaudojau, kruva antialerginiu kremu ismeginta , tai biski padeadvo vienas kitas. tai pameginau sita :

naudoju daugiau negu menesi , jau uz savaites pradejo gereti, dabar ta jau uzmirsau, kad turejau tokia problema, oda lygi, grazi. Kremas italishkos brendines firmos Zukkari. Sito kremo ypatumas tame kad ,vietoj iprastu kremu sudedamosios dalies "vandens " panaudotos alijosiaus sultys , tas kremas pats prisitaiko prie betkokio tipo odos isigeria per kelias sekundes ir palieka maluonu jausma. ir ji reikia šaldytuve laikyti. galeciau pasakoti daug apie si krema, nes domejausi .
Papildyta:
Man Sita krema parekomendavo mamos gera drauge ( kartu mokesi ), kosmetologe turinti 10 metu patirties kosmetologijos srityje.