Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

rekomenduociau Elizabeth arden pora kremu, esu abu turejusi..tai veido oda svelni ir skaisti buna:

http://shop.elizabet...rentPage=family

arba

http://shop.elizabet...rentPage=family
Atsakyti
Gal žinote, ar išlieka kremo spf apsauga, jei ant viršaus T zoną patepčiau matiškumą suteikiančiu kremu be apsaugos:hm
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 04 25, 21:44)
Sveikutės,
prisijungiu ir aš prie jūsų paplepėjimų  4u.gif  kaip tik baiginėjasi kremas ir galvoju, reiktų kokio kitokio pasieškot, skaičiau skaičiau praeitą temą ir taip ir neišsirinkau, ką man labiausiai vertėtų išbandyti  blush2.gif 
Taigis, dalinuosi savo bėdomis ir patirtimi su kremais  ax.gif  Kakta mano riebaluojasi,spoguojasi, o visas likęs kūnas sausas sausas, ant veiduko anksčiau net tokių dermatitinių dėmių būdavo  verysad.gif  Paskutiniu metu naudojau biodermos sensibio forte kremuką, tai lyg tai nieko buvo, paskui pabandžiau vichy aqualia thermal - pasirodė per silpnas, nes ėmė šerpetoti oda apie lūpas, tada vėl grįžau prie biodermos. Bet paskutinį mėnesį kažkas baisaus -beria spuogais kaip paauglę, turbūt visi ant kaktos buvę inkštirai supūliavo, atsirado spuogų net ant žandų, barzdos, kelias dienas netepiau niekuo veiduko, bet pradėjo pleiskanot.. Tai norėtųsi pakeisti ir tą biodermą į ką nors kitą, naują, nes iki šiol pilnai nebuvau patenkinta nė vienu kremuku. Plius dar tas odos jautrumas... būsiu dėkinga už patarimus. Ir pinigėlių kremam nelabai gaila..  ax.gif

Man tai nepakeiciamas drekinamas kremas DUOSKIN is NOREVA-LED, su alijosiu, biokeramidais. Susigeria nerealiai, visi pleiskanojimai dingsta, superinis vasarai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano oda sausa ir jautri, esu isbandziusi galybe kremu, labiausiai patiko Sans Soucis is sarmos kremas-gelis jaunai odai (iki 25 m), dabar nauoju Vichy nutrilogie, isbandziau Clinique 3ju stepu programa, bet netiko moisturaizeris 4u.gif neatradau tobuliausio, nosis labai serpetoja ir visgi kemsasi porytes...
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 05 24, 21:15)
isbandziau Clinique 3ju stepu programa, bet netiko moisturaizeris 4u.gif

as irgi esu bandziusi sios firmos, bet man laaabai nepatiko schmoll.gif

dabar dziaugiuosi atradusi si Avene krema cool.gif labai ir vasarai tinkamas, nes su UV apsauga.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 05 20, 13:40)
Gal žinote, ar išlieka kremo spf apsauga, jei ant viršaus T zoną patepčiau matiškumą suteikiančiu kremu be apsaugos:hm

islieka,tik tepant ant virsaus nenuvalykit ano,labai lengvais judesiais bandykit padengti
Atsakyti
IWOSTIN kremas dehidratuotai odai + avene drekinanti kauke.Mano odos receptas.
Atsakyti

i 
Klausimas apie kremą su spalva perkeltas čia  
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 05 24, 22:15)
Mano oda sausa ir jautri, esu isbandziusi galybe kremu, labiausiai patiko Sans Soucis is sarmos kremas-gelis jaunai odai (iki 25 m), dabar nauoju Vichy nutrilogie, isbandziau Clinique 3ju stepu programa, bet netiko moisturaizeris 4u.gif neatradau tobuliausio, nosis labai serpetoja ir visgi kemsasi porytes...

Mano oda labai jautri. Bandziau daug, įvairių, nes oda rekejo gelbeti,nors jau bijodavau kremų, tik uztepus degindavo veida, isberdavo. Babandziau "Nutriance" veido prieziuros priemones- esu jomis labai patenkinta. Odai tiko iskart. Oda atjaunejo.
Atsakyti
Man olay labai tinka ir patinka, susigeria gerai, be to nera brangus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 06 02, 14:03)
Man olay labai tinka ir patinka, susigeria gerai, be to nera brangus smile.gif

cia jau UK kazkur perkate?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 02, 16:02)
cia jau UK kazkur perkate?

tai tikriausiai. LT nėra.
Atsakyti