Sekmadienį valgėm labai skanius, gaivius sumuštinius. Kadangi Lietuvoje jau rytas, tad pasidalinsiu receptuku:

Šveicariški sumuštiniai su kriauše4 riekelės pilno grūdo duonos (whole wheat bread - tai turbūt atitiktų lietuvišką Vilniaus duoną skurdinimui TOSTE grūdėtają, nors, manau, galit daryt su bet kuria duona, kurią naudojat skrudinimui)
4 a.š. medaus-garstyčių padažo (Honey mustard - būna čia pas mus toks pirkt, populiarus baisiai, pilamas ant salotų ir ne tik. Galit keist majonezu, ar majonezo, garstyčių, medaus mišiniu)
4 riekėlės šveicariško sūrio (Swiss Cheese, drąsiai naudokit savo mėgstamą fermentinį sūrį)
1 didelė kriaušė, supjaustyta riekutėmis
2 griežinėliai raudonojo svogūno
2 a.š. smulkintų pekano riešutų (tiks ir graikiški)
Ant dviejų duonos riekelių užtepkite medaus-garstyčių padažą. Ant jo uždėkite po riekelę sūrio, dėkite kriaušės gabalėlius, svogūną ir pabarstykite riešutais. Ant viršaus dėkite likusį sūrį ir duonos riekeles.
Pašildykite mikrobangų krosnelėje 20-30 sekundžių arba iki kol sūris išsilydys.
Skanaus

PS. Nuotraukoje - sumuštinis prieš kepimą. Kriaušę aš pjausčiau šiaudeliais, o svogūną - kubeliukasi. Tikrai skanu, greita ir paprasta